Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Wholesale Distribution

Vereenvoudig en verbeter de manier waarop u werkt met klanten en leveranciers

Previous Next

Lees hoe toonaangevende distributeurs de manier van zakendoen transformeren, samenwerken met partners om schaalvoordeel te behalen en customer engagement digitaal maken. Stel nieuwe bedrijfsmodellen op en ontwikkel deze proactief voordat er nieuwe digitale concurrenten opduiken.

De feiten op een rij

41%
van de ondervraagde groothandelaren noemt e-commerce het belangrijkste verkoopkanaal, een toename van 31% ten opzichte van dezelfde enquête een jaar eerder.

Rapport Digital Commerce 360

86%
van de klanten is bereid meer te betalen voor een betere klantervaring.

Rapport American Express en Ebiquity

SAP roadmap voor groothandel en distributie

Previous Next

Verken onze roadmap voor groothandel en distributie om meer te weten te komen over huidige brancheoplossingen, geplande innovaties en toekomstige ontwikkelingen.

Software voor Wholesale Distribution die is afgestemd op uw behoeften

Zorg met flexibele, sterk geïntegreerde processen voor operational excellence: van vraagplanning en CRM tot voorraadbeheer en supply chain management.
Previous Next

SAP S/4HANA

Profiteer van de best practices binnen uw branche en bereik operational excellence met onze realtime suite voor enterprise resource management. Deze oplossing kan zowel in de cloud als on-premise worden geïmplementeerd.

SAP Commerce Cloud

Onze software voor B2B en B2C is helemaal ingesteld op omnichannel commerce. Zo bent u altijd, overal en via elk device beschikbaar voor uw klanten.

Overtref verwachtingen met de nieuwste IT-innovaties

Previous Next

Bij transformatie gaat het om mensen en technologie

Leer hoe kleine en middelgrote groothandelaren de digitale transformatie maken om logistiek en zakelijke activiteiten efficiënter in te richten, persoonlijkere klantervaringen te bieden en inzicht in de supply chain te verbeteren.

Floreren in de digitale economie

Lees hoe B2B en B2C in de digitale economie in elkaar overlopen en waarom u uw bedrijfsmodel moet veranderen om opgewassen te zijn tegen de eisen en verwachtingen van de digitale economie.

Ontvang het laatste nieuws en informatie over trends van experts

Community's en evenementen

Previous Next

SAP for Wholesale Distribution Community

Kom in contact met experts uit de branche via blogs, discussies en andere bronnen. Ontdek hoe u uw Days Sales Outstanding verkleint en uw B2B-processen afstemt op de verwachtingen van de klant, om uiteindelijk uw wholesale distribution bedrijf beter te laten draaien. 

Beheer alle processen in uw bedrijf voor groothandel en distributie

We bieden complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche: u vindt altijd een oplossing die u kunt gebruiken om een 'connected business' te creëren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven