Skip to Content
Contact

Wholesale Distribution

Vereenvoudig en verbeter de manier waarop u werkt met klanten en leveranciers

Previous Next

Lees hoe toonaangevende distributeurs de manier van zakendoen transformeren, samenwerken met partners om schaalvoordeel te behalen en customer engagement digitaal maken. Stel nieuwe bedrijfsmodellen op en ontwikkel deze proactief voordat er nieuwe digitale concurrenten opduiken.

De feiten op een rij

41%
van de ondervraagde groothandelaren noemt e-commerce het belangrijkste verkoopkanaal, een toename van 31% ten opzichte van dezelfde enquête een jaar eerder.

Rapport Digital Commerce 360

86%
van de klanten is bereid meer te betalen voor een betere klantervaring.

Rapport American Express en Ebiquity

Software voor Wholesale Distribution die is afgestemd op uw behoeften

Verbeter alles: van demand planning en CRM tot magazijnbeheer en supply chain management. Zorg met flexibele en sterk geïntegreerde processen voor operational excellence, dankzij onze oplossingen voor groothandel en distributie.
Previous Next

SAP S/4HANA

Profiteer van de best practices binnen uw branche en bereik operational excellence met onze realtime suite voor enterprise resource management. Deze oplossing kan zowel in de cloud als on-premise worden geïmplementeerd.

SAP Commerce Cloud

Onze software voor B2B en B2C is helemaal ingesteld op omnichannel commerce. Zo bent u altijd, overal en via elk device beschikbaar voor uw klanten.

Wat zeggen bekende analisten over SAP?

Overtref verwachtingen met de nieuwste IT-innovaties

Previous Next

Voer processen in groothandel en distributie realtime uit met het Internet of Things

Lees hoe Wholesale Distribution bedrijven machine-to-machine technologieën van het Internet of Things gebruiken om mensen, machines, items en services aan elkaar te koppelen. Zo stroomlijnen ze de informatieflow, nemen ze sneller beslissingen en bieden ze de klant een betere ervaring.

Previous Next

Gebruik het Internet of Things om betere relaties met uw klanten op te bouwen

Ontdek hoe nieuwe technologie van het Internet of Things (IoT) ervoor kan zorgen dat u reageert met de tone of voice en snelheid die klanten eisen. Bekijk de video en download daarna de whitepaper van IDC voor meer informatie.

Ontvang het laatste nieuws en informatie over trends van experts

Community's en evenementen

Previous Next

SAP for Wholesale Distribution Community

Kom in contact met experts uit de branche via blogs, discussies en andere bronnen. Ontdek hoe u uw Days Sales Outstanding verkleint en uw B2B-processen afstemt op de verwachtingen van de klant, om uiteindelijk uw wholesale distribution bedrijf beter te laten draaien. 

Beheer alle processen in uw bedrijf voor groothandel en distributie

Van human resources tot finance en analytics: wij hebben de juiste oplossingen om uw groothandels- en distributiebedrijf over de hele linie beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd relevante opties die u helpen om groei te realiseren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top