Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Groothandel en distributie

Breid verder uit dan de traditionele grenzen van de branche en word een proactieve, door inzichten gestuurde distributeur met de oplossingen voor groothandel en distributie van SAP.

Vereenvoudig en verbeter de manier waarop u werkt met klanten en leveranciers

Previous Next

Transformeer en differentieer uw bedrijf

Optimaliseer processen, ontwikkel bestaande services en ga verder dan wat de concurrentie te bieden heeft door gebruik te maken van intelligente technologieën en een Intelligent Enterprise te worden.

De feiten op een rij

41%
van de ondervraagde groothandelaren noemt e-commerce het belangrijkste verkoopkanaal, een toename van 31% ten opzichte van dezelfde enquête een jaar eerder.

Rapport Digital Commerce 360

86%
van de klanten is bereid meer te betalen voor een betere klantervaring.

Rapport American Express en Ebiquity

Software voor Wholesale Distribution die is afgestemd op uw behoeften

Zorg met flexibele, sterk geïntegreerde processen voor operational excellence: van vraagplanning en CRM tot voorraadbeheer en supply chain management.
Previous Next

SAP S/4HANA

Profiteer van de best practices binnen uw branche en bereik operational excellence met onze realtime suite voor enterprise resource management. Deze oplossing kan zowel in de cloud als on-premise worden geïmplementeerd.

SAP Commerce Cloud

Onze software voor B2B en B2C is helemaal ingesteld op omnichannel commerce. Zo bent u altijd, overal en via elk device beschikbaar voor uw klanten.

Overtref verwachtingen met de nieuwste IT-innovaties

Previous Next

Blijf competitief en word een winnaar in de experience economy

In dit onafhankelijke onderzoek leert u hoe groothandelaars hun bedrijfsmodellen opnieuw definiëren om te voldoen aan veranderende eisen van klanten en te slagen in de ervaringseconomie, zelfs nu meer digitale B2B-transacties rechtstreeks met consumenten plaatsvinden.

Word een best-run middelgrote groothandelaar

Ontdek in deze IDC InfoBrief, gesponsord door SAP, hoe middelgrote groothandelaren nieuwe manieren vinden om omzet te genereren, werknemers slagvaardig te maken en te voldoen aan de behoeften van klanten.

Ontvang het laatste nieuws en informatie over trends van experts

Community's en evenementen

Previous Next

SAP for Wholesale Distribution Community

Kom in contact met experts uit de branche via blogs, discussies en andere bronnen. Ontdek hoe u uw Days Sales Outstanding verkleint en uw B2B-processen afstemt op de verwachtingen van de klant, om uiteindelijk uw groothandelsbedrijf beter te laten draaien. 

Beheer alle processen in uw bedrijf voor groothandel en distributie

We bieden complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche: u vindt altijd een oplossing die u kunt gebruiken om een 'connected business' te creëren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Database & Data Management

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Application Development & Integration

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven