Naar inhoud gaan
Drie collega's die op kantoor werken

SAP Services and Support

Bij onze samenwerking houden we continu in het achterhoofd wat het belangrijkst voor jou is: goede bedrijfsresultaten behalen en meerwaarde genereren.

Ons doel bij SAP is jouw succes

Bij alles wat we doen staan de resultaten die jij wilt zien centraal. Dankzij onze succeservaringen, succesuitbreidingen en successervices kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijfsvisie en technologiestrategie als één geheel samenwerken om direct vanaf het begin de gewenste resultaten te behalen.

Laten we samenwerken om dat doel te verwezenlijken.

Kies jouw succeservaring

Kies de succeservaring die het beste aansluit op jouw behoeften. Alle succeservaringen bereiden je voor, begeleiden je en motiveren je om snel aan de slag te gaan met SAP oplossingen en zo blijvend succes te realiseren.

  • Essentiële succeservaring: creëer de basis om oplossingen draaiende te houden en meerwaarde te genereren met proactieve, missiekritische support, training en content.
  • Geavanceerde succeservaring: stap snel over naar de cloud met klantsuccesexperts die jouw exclusieve content, resources en planningsmethoden organiseren.
  • Selecte succeservaring: bevorder innovatie en transformeer jouw bedrijf met een hoogwaardige ervaring die is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Breid jouw ervaring uit

Pas aan op welke manier we met jou in contact kunnen komen door de succesuitbreidingen te kiezen die je nodig hebt om de juiste ervaring te creëren en jouw succes in de cloud te garanderen.

  • Activerings- en optimalisatieservices: voeg services toe voordat je live gaat om sneller rendement uit jouw SAP oplossing te halen.
  • Beheerde business services: selecteer services na het live gaan om jouw dagelijkse processen te beheren.
  • Cloudoptimalisatieservices: kies services om veilig, efficiënt en regelconform te blijven in de cloud.

Kies specifieke services, trainingen en partners

Kies individuele services, leeropties en partners die de specifieke projecten ondersteunen die je op dit moment uitvoert.

  • Projectsucces: krijg ondersteuning voor grotere transformatieprojecten en zorg voor een soepele introductie van nieuwe technologieën en projecten.
  • Leersucces: krijg toegang tot specifieke trainingen om het potentieel van jouw personeel te maximaliseren, hiaten in vaardigheden te dichten en transformatie te stimuleren.
  • Partnersucces: werk samen met partners die worden ondersteund door SAP voor een uniforme en geoptimaliseerde ervaring.

placeholder

Changemakers-podcast

Luister naar de nieuwste baanbrekende inzichten van branche-experts van SAP.

Wil je de beste zijn? We leggen de lat steeds hoger.

50

jaar meerwaarde creëren in 25 branches.

29.000+

professionals op het gebied van service en support.

100.000+

partnerconsultants die zijn gecertificeerd voor SAP oplossingen.

Vind de juiste succeservaring voor jouw zakelijke behoeften

placeholder
Neem een kijkje in onze succeservaringen

Of je nu een nieuwe oplossing implementeert, een oude oplossing naar de cloud migreert of jouw bedrijf transformeert, we willen je graag helpen om de gewenste resultaten te behalen. SAP biedt diverse succeservaringen waaruit je kunt kiezen, ongeacht waar je je bevindt in het traject.

Bekijk ons populairste aanbod

Select

SAP MaxAttention

Integreer experts in jouw organisatie om de juiste oplossing te vinden, zodat jouw bedrijfsagenda en technologiestrategie één zijn met ons meest uitgebreide, strategische engagement.

Select

SAP ActiveAttention

Profiteer van ons wereldwijde team van experts om jouw huidige innovatieplan te beoordelen en gebruik beproefde brancheoplossingen om jouw visie in de praktijk te brengen met dit hoogwaardige engagement.

Select

SAP Business Journeys

Zorg voor een snelle, heldere manier om bedrijfsoverkoepelende uitdagingen op te lossen en de gewenste resultaten te genereren met gerichte pakketten die een specifieke scope, tijdlijn en kosten omvatten.

Geavanceerd

SAP Preferred Success

Haal meer waarde uit jouw cloudoplossingen en verbeter de bedrijfsresultaten continu met een persoonlijke roadmap voor alles, van workflows tot gebruikerservaring tot cultuur.

Essentieel

SAP Enterprise Support

Profiteer van nieuwe innovaties, haal vanaf de eerste dag het maximale uit jouw investering en bescherm jouw bedrijf op de lange termijn met ons fundamentele, proactieve succesaanbod.

Essentieel

Geïntegreerde startactiviteiten

Realiseer zo snel mogelijk meetbare waarde door precies te weten wat je moet verwachten en welke stappen er moeten worden genomen om het gewenste resultaat te behalen.

placeholder

Nieuwsbrief: innovatie en transformatie

Blijf op de hoogte van het laatste updates die bijdragen aan jouw succes.

Ontdek het laatste nieuws en de nieuwste inzichten van SAP

placeholder
SAP News
SAP's nieuwe vereenvoudigde portfolio voor service en support is ontworpen voor de cloud

Ontdek hoe we onze portfolio voor service en support hebben vereenvoudigd om klanten te helpen snel meerwaarde te realiseren en continu succes te blijven behalen.

placeholder
Claudio Muruzabal
President, Cloud Success Services, SAP
Kennismaken met Cloud Success Services

Ontdek hoe meer dan 22.000 getalenteerde mensen in de Cloud Success Services organisatie te werk gaan om te garanderen dat elk cloudtraject van elke klant een succes wordt. 

Andreas Heckmann
EVP, Head of Customer Solution Support and Innovation, SAP Product Engineering, SAP
Vooruitblikken naar het komende transformatiejaar

Ontdek wat Andreas Heckmann te zeggen heeft over de pandemie, technologische innovatie, geleerde lessen en doelen voor klantondersteuning in 2022 en daarna.

Terug naar boven