Naar inhoud gaan
SAP Nederland kantoor in den bosch waar bedrijfsinformatie verkregen kan worden

Algemene bedrijfsinformatie

SAP helpt met zijn wereldwijde netwerk van klanten, partners, werknemers en thought leaders de wereld beter te laten draaien en het leven van mensen te verbeteren.

SAP bedrijfsinformatie

Als marktleider op het gebied van enterprise application software helpen wij ondernemingen van elk formaat en in alle branches optimaal te functioneren: 77% van alle transactieopbrengsten ter wereld gaat via SAP. Onze technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics helpen onze klanten om Intelligent Enterprises te worden. Onze end-to-end suite van applicaties en services zorgt ervoor dat onze klanten winst boeken, zich continu kunnen aanpassen en echt een verschil kunnen maken. 

>105.000

werknemers in meer dan 140 landen

 

21.000

+

SAP partnerbedrijven wereldwijd

 

27,34

mld€

totale omzet (non-IFRS) in BJ2020

200

m+

abonnees in ons cloudgebruikersbestand

100

+

innovatie- en ontwikkelingscentra

 

afbeelding     Zie de bedrijfsfactsheet van SAP voor meer informatie
Onze wereldwijde locaties

Vind locaties van SAP kantoren in 130 landen, krijg toegang tot SAP websites voor specifieke landen en regio's en kom meer te weten over SAP Experience Centers.

Veelgestelde vragen

Wat betekent SAP? Hoe spreek je SAP uit? Wanneer werd SAP opgericht?  Lees de antwoorden op deze vragen en nog veel meer in de veelgestelde vragen.

placeholder
Geïntegreerd rapport van SAP

SAP helpt de wereld beter te laten functioneren en het leven van mensen te verbeteren met onze geïntegreerde strategie. We stellen onze klanten in staat een positieve bijdrage te leveren aan de wereld op het gebied van economie, milieu en maatschappij. Ons geïntegreerde rapport beschrijft onze prestaties en laat zien wat essentieel is voor ons duurzame bedrijfssucces.

Directie en geschiedenis van SAP

placeholder
Wat is SAP?

Ontdek waar de letters 'SAP' voor staan, wat we doen en hoe we de wereld beter laten functioneren en het leven van mensen veraangenamen.

placeholder
SAP directie

Kom meer te weten over de directieleden van SAP SE en lees hun biografie.

placeholder
Geschiedenis van SAP

SAP werd in 1972 opgericht door programmeurs met ondernemerszin en zet zich al bijna vijftig jaar in voor bedrijfsinnovatie en een betere wereld.

Duurzaamheid, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen

placeholder
Missie en duurzaamheid

SAP heeft als missie de wereld beter te laten functioneren en het leven van mensen te veraangenamen. Onze belofte is om te innoveren om onze klanten te helpen optimaal te presteren. We ontwikkelen oplossingen om innovatie te stimuleren, gelijkheid te bevorderen en kansen te bieden in andere landen en culturen. 

placeholder
Diversiteit en inclusie

Het creëren van een cultuur van diversiteit en inclusie maakt van ons een beter bedrijf; het stimuleert innovatie, verbetert de werkervaring en zorgt voor succes in een veranderende wereld. 

placeholder
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

SAP biedt een unieke kans voor iedereen via digitale inclusie, met behulp van ons talent, onze technologie en strategische partnerschappen.

Innovatie en kwaliteit

placeholder
Innovatie bij SAP

Van baanbrekende ERP-software tot nieuwe producten zoals het SAP HANA in-memory platform: de innovaties van SAP gaan verder dan software. We ontwikkelen geavanceerde technologieën die IT en bedrijfstrends vormgeven.

placeholder
Kwaliteit bij SAP

Elke werknemer van SAP heeft een kwaliteitsbeheerrol, of het nu gaat om een softwareontwikkelaar of een service- en supportmedewerker. Wij hanteren innovatieve methoden om de kwaliteit van onze producten, processen en services continu te verbeteren.

Wereldwijde sponsoring

placeholder

Als leider op het gebied van technologiesoftware is SAP er trots op om haar relaties binnen de sport- en entertainmentwereld uit te breiden.  Dankzij partnerschappen met succesvolle teams, competities en faciliteiten is SAP in staat om technologische oplossingen te ontwikkelen die fans, media, spelers en coaches op een ander niveau betrekken, door de integratie van realtime cloudanalyses.

Terug naar boven