Naar inhoud gaan
Experts van een SAP-partner die een klant van SAP adviseert

Vind SAP partners

SAP partners stellen u in staat om de SAP oplossingen te identificeren, bouwen, implementeren, ondersteunen en uitvoeren die het beste bij uw behoeften passen.

 

Deze webpagina is voor uw gemak door een machine vertaald. SAP geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de machinevertaling. De originele Engelse webpagina kan worden gevonden met behulp van de wereldkaart in de rechterbovenhoek van deze pagina.

Ontdek potentiële partners met SAP Partner Finder

placeholder

We vertrouwen op ons ecosysteem om op maat gesneden oplossingen te bieden die voldoen aan uw unieke bedrijfsbehoeften. SAP partners vormen een uitbreiding van ons bedrijf, met de expertise om onze software relevanter te maken. 
    

Waarom samenwerken met een SAP partner?

Dankzij diepgaande expertise en een uitgebreide projectervaring helpen SAP partners u optimaal te profiteren van uw software en tegelijkertijd een soepele implementatie mogelijk te maken.  

Alleen voor u gebouwd

SAP partners bouwen, uitbreiden, aanpassen en verrijken onze software om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de exacte behoeften van klanten overal ter wereld. Elke partner brengt zijn eigen unieke mix van expertise, vaardigheden en services om de oplossing te leveren die u nodig hebt en op te treden als uw vertrouwde adviseur, vandaag en in de toekomst. 

Lokale expertise

Sommige van onze klanten, met name het midden- en kleinbedrijf (mkb), werken liever met een bedrijf dat kleiner is dan SAP. Voor u kan de ideale keuze een partner zijn die in de buurt is, uw lokale markt begrijpt, uw taal spreekt, is ingebed in de cultuur en gemakkelijk door lokale voorschriften kan navigeren.

Ingebouwde kwaliteit

Alle SAP-partners dienen zich te houden aan strenge vereisten voor hun bedrijfsactiviteiten, -oplossingen en -services. Dit geeft u een gerust hart, wetende dat u werkt met een partner die niet alleen wordt ondersteund door SAP, maar ook continu wordt bewaakt en geëvalueerd. 

Klanten op de eerste plaats zetten

In tegenstelling tot veel andere partnerprogramma's belonen en meten we meer dan alleen omzetprestaties. Onze programma's stimuleren ook partners over die dingen die voor u het belangrijkst zijn, zoals hoe tevreden u bent, kwaliteit en vaardigheidsniveau. Hierdoor ontstaat een cultuur die sterk de nadruk legt op het opbouwen van klantrelaties en niet alleen op het sluiten van deals. 

Welke soorten services bieden partners?

SAP partners werken met u samen om uw zakelijke uitdagingen op te lossen en u te helpen een best-run business te worden. Veel van onze partners werken in verschillende SAP-technologieën en zijn actief op een of meer van de volgende gebieden:
 

Hoe weet ik welke partner bij mij past?

placeholder
Zoek een levendige partner met competentiekader

Met zeven competenties, drie progressieve competentieniveaus en 21 specialisaties maakt ons competentiekader het eenvoudig om een partner te vinden die het best aansluit op de ervaring en expertise die nodig is om in te spelen op veranderende bedrijfsbehoeften. 

Verplicht

Dit partnerniveau voldoet aan de trainings- en leveringsvereisten om te voldoen aan ten minste één van de product- of processpecialisaties van SAP. Dit geeft u het vertrouwen dat de partner het nodige rijpheidsniveau heeft en succesvolle projectlevering heeft bereikt. 

Geavanceerd

Een geavanceerde competentiewaardering toont de voortgang van de SAP-praktijk van een partner in de specifieke competentie. Als u met een van deze partners werkt, hebt u toegang tot meer gecertificeerde consultants, platformintegratiemogelijkheden en een groter aantal succesvol geleverde projecten, wat een hoger niveau van bewezen klantsucces laat zien. 

Expert

Partners in dit hoogste niveau hebben uitzonderlijk klantsucces in de competentie aangetoond. Deze partners kunnen klanten helpen met end-to-end transformatieprojecten, werken in het competentieproductportfolio en met unieke oplossingsmogelijkheden op het specifieke gebied. 

placeholder

Best presterende partnershowcase

Werken met een winnaar van de SAP Pinnacle Award betekent samenwerken met de beste.

Globale strategische partners van SAP

Onze wereldwijde strategische partners omvatten enkele van de meest gevierde namen in de branche en helpen klanten om te transformeren in slimme, best-run business. 

Waarom samenwerken met een SAP Partner

SAP Partners hebben de expertise die nodig is om SAP klanten tevreden te houden met de kwalitatieve oplossingen en service waar ze op rekenen.

Wat onze partners doen

SAP Partners werken met u samen om de uitdagingen van uw bedrijf op te lossen en om u te helpen optimaal te functioneren.

Werk met experts

Bepaal de expertise en ervaring van een SAP Partner op basis van het niveau in SAP PartnerEdge en op basis van SAP Recognized Expertise-aanduidingen.

Terug naar boven