Skip to Content
Contact
 
Clive Owen

Let’s do this

It’s time to turn insight into action, make better decisions, and transform your business. 

Ontvang blogs via WhatsApp!

Registreer je vandaag nog en ontvang SAP Nederland blogs op je smartphone.
Previous

Voorspel het onvoorspelbare

Ontdek hoe eenvoudig het is om kansen en risico's te voorspellen met selfservice analytics. U zet gegevens uit elke willekeurige bron om in betrouwbare inzichten en betere beslissingen. Vind de applicatie voor selfservice analytics die bij u past.  

Wat gebeurt er als het brein en data samenvloeien?  

De DataGenius-uitdaging is terug. Dit is uw kans om de wereld - of uw stukje ervan - te verbeteren, door complexe problemen op te lossen met analytics van SAP. De top 3 ontvangt een beloning. 

Next

Wat zegt de SAP community?

Previous
 
Uit een onderzoek van Roland Berger blijkt dat de digitale transformatie 1,25 biljoen dollar meerwaarde kan opleveren voor de Europese industrie. 

Energiereus laat zien hoe je succesvol kan innoveren

Wat olie en gas betreft, zijn mensen sceptisch over de toekomst. Bijvoorbeeld, 80% van de consumenten die reageren op een landelijke enquête van Ernst & Young, is het erover eens dat de olie- en gasindustrie belangrijk is voor de Amerikaanse economie.

Wat organisaties verwachten van de nieuwe CFO (en hoe je daaraan kunt voldoen)

Door de transformatie moest het bedrijf zich een compleet nieuw DNA aanmeten. Daarin vervulde de CFO een absolute sleutelrol. Als bron van betrouwbare informatie binnen de organisatie, was het aan de CFO uit te zoeken hoe de nieuwe strategie winstgevend kon zijn en waar de marges zitten. 

Next
Back to top