Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.
Vorige

FrieslandCampina

Wekelijks passeren honderden containers van FrieslandCampina de EU-grenzen voor de export van zuivelproducten. Ontdek hoe het zuivelconcern het proces van exportaangiften binnen twaalf minuten afhandelt met SAP Global Trade Services (SAP GTS).

Eneco

Ontdek hoe de wens van Eneco om meer flexibel te zijn binnen processen en IT gedreven systemen in vervulling is gegaan met de implementatie van SAP BPC op Net Weaver.

Volgende
Vorige

Ontdek interessante klantverhalen

Ontdek hoe SAP klanten de technologie, software en services van SAP inzetten om waarde toe te voegen aan hun organisatie. U vindt hun ervaringen in de lijst van klantverhalen.

Vind klanten die vergelijkbaar zijn met u

SAP heeft bijna 320.000 klanten in 190 landen. Ga op zoek naar hun verhalen en video's per branche, oplossing of regio. En ontdek hoe organisaties die vergelijkbaar zijn met die van u optimaal profiteren van SAP.
Volgende

Lees de klantverhalen ook onderweg

Altijd en overal toegang tot de ervaringen en verhalen van SAP klanten? Dat kan. Met de mobiele app SAP Customer Journey voor de iPad zijn klantverhalen altijd binnen handbereik. Lees en bekijk hoe onze klanten vooroplopen in hun branche, betere service bieden en continu blijven innoveren.
Terug naar boven