Naar inhoud gaan
klanten van SAP

Get Inspired by

Laat je inspireren door de succesverhalen van andere klanten over hoe zij producten, services en technologie van SAP gebruiken. SAP is er trots op dat we samen met onze klanten en partners kunnen innoveren en bij kunnen dragen aan ieders toekomst

Ontdek hoe klanten producten, services en technologie van SAP gebruiken

placeholder
SAP biedt Nedspice transparante supplychain voor duurzame groei

Wanneer duurzaamheid centraal staat in je strategie, is transparantie in je supply chain onmisbaar. Dat kan niet zonder een IT-systeem dat zorgt voor traceability vanaf de lokale teler tot aan de verkoop. Nedspice kan daarover meepraten. Het verving met hulp van SAP-partner NTT DATA Business Solutions Benelux een ‘Excel-heavy’ manier van werken door een gestandaardiseerde SAP-omgeving op basis van SAP S/4HANA.

placeholder
Hunkemöller

Europa's snelst groeiende lingeriemerk Hunkemöller lanceerde een in-store Clientele App op SAP Business Technology Platform, voor stabiliteit, snelheid, productintegratie en het beste design. 

placeholder
Upfield migreert naar SAP S/4HANA

's Werelds grootste fabrikant van plantaardige consumentenproducten, Upfield, migreerde verschillende oplossingen naar een geïntegreerde reeks moderne SAP-oplossingen, gebaseerd op SAP S/4HANA.

placeholder
Pandora legt met ERP-transformatie basis voor groei

Pandora, het grootste sieradenmerk ter wereld, transformeert zijn bedrijfsprocessen met RISE with SAP. Dit is onderdeel van een ambitieus groeiplan voor de komende jaren. Met SAP S/4HANA Cloud als het nieuwe ERP-systeem legt Pandora een digitaal fundament voor toekomstige groei.

placeholder
VidaXL met SAP voorbereid op verdere expansie

VidaXL, de online retailer die huis- en tuinproducten aanbiedt, migreert naar SAP S/4HANA Extended Warehouse Management (EWM) in de Google Cloud om een solide platform voor warehousemanagement te krijgen en marktleider te worden.

placeholder
GASSAN maakt winkelervaring persoonlijk

GASSAN Diamonds, de officiële dealer van 's werelds meest prestigieuze juwelen- en horlogemerken, koos voor SAP Emarsys Customer Engagement om de behoeften van de klant te begrijpen en de ultieme datagedreven mindset te krijgen.  

placeholder
Universiteit Maastricht implementeert 'SAP in the cloud'

Universiteit Maastricht zet stappen om een digitale universiteit te worden met SAP S/4HANA Cloud, Private edition, SAP SuccessFactors en SAP Ariba oplossingen.  

placeholder
DSM koopt efficiënter in met SAP Ariba

De 'purpose-led, performance-driven' multinational DSM implementeert samen met McCoy & Partners momenteel wereldwijd SAP Ariba voor nog efficiëntere inkoopprocessen, hiermee introduceert het een nieuwe manier van werken. 

placeholder
Royal Swinkels Family Brewers optimaliseert customer experience met SAP

Hoe zorg je ervoor dat je klanten of consumenten altijd via het juiste kanaal en met de juiste boodschap bereikt? Samen met SAP creëerde Swinkels een 360-gradenbeeld van de klant.

placeholder
IDL klaar voor verdere groei met SAP S/4HANA

Ierse whiskey is in trek. Dat merkt ook Irish Distillers Limited (IDL). Voor het efficiënt kunnen opschalen van de productie implementeerde IDL samen met McCoy & Partners het ERP-systeem SAP S/4HANA.

placeholder
M&G Group migreert in recordtijd naar SAP S/4HANA

M&G Group stond samen met SAP-partners ITvisors en Aiden voor een uitdaging: een complex ERP-landschap in slechts vier maanden tijd migreren naar SAP S/4HANA. RISE with SAP bood uitkomst.

placeholder
VDL Nedcar waardeert IT-landschap op met SAP S/4HANA

VDL Nedcar heeft er een belangrijke nieuwe klant bij. Daarvoor was wel een modernisering van het IT-landschap nodig. Samen met partner delaware migreerde VDL Nedcar de oude SAP-omgeving naar SAP S/4HANA.

placeholder
NS zet volgende stappen richting intelligent enterprise

NS migreerde de afgelopen jaren een versnipperd ERP-landschap naar één SAP S/4HANA-omgeving. De volgende stap: het stroomlijnen van de inkoopprocessen met onder andere SAP Ariba.

placeholder
Trespa richt HR-servicemodel in met SAP SuccessFactors

Hoe haal je het meest uit je talenten en hoe blijf je de beste in markt? Hiervoor richtte Trespa een HR-servicemodel in. Onderdeel is een ‘full suite’ van SAP SuccessFactors.

placeholder
Fabory versnelt digitalisering met SAP en Delaware

Fabory migreerde zijn webshop met de hulp van partner delaware naar SAP Commerce Cloud. Door de cloud breed te omarmen, versnelt de onderneming haar groei en digitalisering.

placeholder
Stedin migreert stapsgewijs naar SAP S/4HANA

Door de energietransitie verandert de rol van netbeheerders snel. Voor Stedin reden om de bedrijfskritische ERP-systemen naar de SAP HEC te brengen en over te stappen op SAP S/4HANA.

Zoek klantbeoordelingen & casestudy's van SAP

Ontdek wie SAP software gebruiken en waarom. Filter duizenden klantbeoordelingen en casestudy's op oplossing, branche, regio en bedrijfsgrootte.

Terug naar boven