Naar inhoud gaan
Chat met ons
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

SAP Customer Stories

Ontdek hoe klanten producten, services en technologie van SAP gebruiken

Proxcellence x Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland lanceert in samenwerking met SAP Nederland en SAP-partner Proxcellence de app ‘Dat ben ik’. Met tekst, foto’s en video’s visualiseert de app gebeurtenissen uit het leven van mensen met dementie. Op die manier bevordert de app de sociale interactie met naasten.

Vebego

Vebego houdt zich bezig met het organiseren en uitvoeren van zorg, schoonmaakdiensten, groenonderhoud en facility management. Dankzij Qualtrics XM kunnen zij continue klantfeedback meten en hun customer experience verbeteren. 
 

Eneco

Bekijk in deze video hoe Eneco nu beschikt over flexibele processen die passen bij de veranderingen die de organisatie meemaakt. Daarnaast is financiële date nu real-time beschikbaar. Eneco vertelt waarom het project goed verliep en wat de next steps zijn.

Gemeente Stein

Gemeente Stein wilde haar financiële processen vereenvoudigen om meer grip te krijgen op budgetten. Ontdek hoe informatie nu beter toegankelijk is met behulp van de intelligente cloud.

Waterwatch Cooperative

De waarschuwingsapp voor plantenziekten van Waterwatch gebruikt data van satellieten, drones, grondsensoren en andere bronnen om boeren te helpen ziektes met 25 tot 40 procent te verminderen en meer voedsel voor meer mensen te produceren. Dat werkt zo.

The Sting

Kledingwinkel The Sting matcht voorraad met customer demand, en kan daardoor leveren op precies het juiste moment, met de juiste artikelen, in de juiste winkel en met de juiste maten. 

Audax en Betapress

De productcategorie optimalisatietool die Audax en Betapress nu gebruiken, zet externe data in om suggesties te maken voor best-selling producten voor een bepaalde locatie.

Rainforest Connection

Ontdek hoe deze technologische non-profit start-up audio van het regenwoud streamt, waaronder de geluiden van houthakkerstrucks en kettingzagen, om ontbossing een halt toe te roepen en zelfs te voorspellen.

Arlanxeo

Arlanxeo, een Nederlands chemiebedrijf gebruikt nu intelligente ERP. Wat zijn de voordelen die zij nu beleven? Door de nieuwste technologie in te zetten, benutten ze harmonisatie en optimalisatie mogelijkheden.

 

Habesha Breweries

Deze lokale brouwer moest concurreren op de wereldmarkt. Met SAP beschikt Habesha nu over de mogelijkheid om orders overal, op elk moment met mobiele technologie en GPS-technologie vast te leggen. Zo kunnen klanten overal waar ze zijn bereikt worden.

Stara

Dankzij de slimme tractoren van Stara, die uitgerust zijn met sensoren, kunnen boeren realtime informatie gebruiken om meer voedsel met minder middelen te produceren. Lees meer over Stara en de missie die het bedrijf heeft om de honger in de wereld uit te bannen.

Deli Home

Deli Home is een Europese leverancier van producten voor de Doe-Het-Zelf-markt. Samen met Xperi en SAP hebben zij met het Fiori cloud platform een klantenportaal gemaakt: My Skantrae.

Elephants, Rhinos & People

Ontdek hoe Elephants, Rhinos & People (ERP) bedreigde diersoorten beschermt dankzij satelliettraceringstechnologie, drones die stropers afschrikken en een strategie die is gericht op armoedebestrijding.

Welthungerhilfe

Welthungerhilfe heeft als doel de honger in de wereld in 2030 uitgebannen te hebben. Daarom gebruikt het bedrijf SAP SuccessFactors om de juiste mensen op het juiste moment en de juiste plaats samen te brengen.

B&G Hekwerk

Ontdek hoe B&G Hekwerk met het gebruik van big data nu over slimme automatische schuifpoorten beschikt. In het Mobile Innovation Lab ontdekten ze wat innovatie en digitale transformatie kan betekenen.

Zoek klanten zoals u

SAP heeft meer dan 437.000 klanten in 190 landen. Ga op zoek naar klantverhalen, succesverhalen en video's per branche, oplossing, regio, onderwerp of bedrijfsgrootte om te ontdekken hoe bedrijven zoals het uwe SAP software en technologie gebruiken.

Terug naar boven