Naar inhoud gaan
Blauw kleurverloop met lachende zakenmensen in een kantoor

SAP Sapphire

Ontdek de nieuwste technologische innovaties tijdens SAP Sapphire, virtueel of persoonlijk.

Je bedrijf toekomstbestendig maken voor wat komen gaat

Ons programma voor SAP Sapphire in 2023 biedt ervaringen in Orlando, Barcelona en São Paulo, maar ook virtuele ervaringen. Win betrouwbaar advies in over beproefde innovaties. We zullen verkennen hoe je bedrijf wendbaarder kan worden, zich kan transformeren en al het potentieel van zijn mensen kan benutten, zodat ook de veranderingen van de toekomst moeiteloos te doorstaan zijn.

placeholder
SAP Sapphire Virtual

16–17 mei 2023

Waar je ook deelneemt, je krijgt de kans je onder te dompelen in een digitale ervaring met prikkelende live momenten, interacties en on-demandinhoud die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Aan de hand van exclusieve inzichten van klanten en partners van SAP kom je erachter hoe jouw bedrijf zichzelf toekomstbestendig kan maken.

placeholder
SAP Sapphire en ASUG Annual Conference Orlando

16–17 mei 2023

Ons belangrijkste evenement deelt zijn locatie met de ASUG Annual Conference en biedt niet te missen presentaties, demo's, ervaringen en meer. Ontdek samen met de experts en partners van SAP, maar ook met branchegenoten, hoe onze oplossingen je kunnen helpen je uitdagingen aan te pakken.

placeholder
SAP Sapphire Barcelona

24–25 mei 2023

Ons belangrijkste evenement komt naar Barcelona, met niet te missen presentaties, demo's, ervaringen en meer. Ontdek samen met de experts en partners van SAP, maar ook met branchegenoten, hoe onze oplossingen je kunnen helpen je uitdagingen aan te pakken.

placeholder
SAP Sapphire São Paulo

1–2 juni 2023

Ons belangrijkste evenement komt naar São Paulo, met niet te missen presentaties, demo's, ervaringen en meer. Ontdek samen met de experts en partners van SAP, maar ook met branchegenoten, hoe onze oplossingen je kunnen helpen je uitdagingen aan te pakken. Dit evenement wordt gehouden in het Braziliaans-Portugees.

placeholder
Julia White
Chief Marketing and Solutions Officer en Executive Board Member bij SAP

Elke organisatie in welke branche dan ook wil 'toekomstbestendig' zijn. Voeg je op SAP Sapphire bij onze wereldwijde community om te ontdekken wat er al heeft gewerkt en wat er mogelijk is. 'Toekomstbestendig' is een manier van doen en kan dankzij SAP rechtstreeks in je bedrijfsvoering worden geïntegreerd.

placeholder
Scott Russell
Head of Customer Success en Executive Board Member bij SAP

Meer dan ooit realiseren leiders in het bedrijfsleven zich dat overleven afhankelijk is van slim, verbonden en duurzaam ondernemen. Echt duurzame veranderingen zijn te danken aan diegenen die digitale technologieën omarmen, uitbreiden naar de cloud en flexibele, duurzame supply chains opzetten. Kom ook naar SAP Sapphire, dan delen we verhalen over echte digitale transformaties.

Highlights van 2022

placeholder
In 2022 ging SAP Sapphire op wereldreis

Negen steden. Negen gedeelde ervaringen. Directieleden, collega's, klanten en partners van SAP leggen uit wat dit programma zo speciaal maakte. Plan je bezoek aan een van onze evenementen in 2023.

Favoriete momenten van onze deelnemers uit 2022

Het was mooi dat SAP de regio's bezocht. Dit maakte het evenement toegankelijker voor zowel partners als klanten.

Het was belangrijk om inzicht te krijgen in hoe veelzijdig software van SAP is voor uiteenlopende toepassingen en branches.

De workshops met andere bedrijven waren geweldig. We konden ervaringen uitwisselen en mogelijkheden om processen te verbeteren vaststellen.

Premier sponsors

We hebben een van de grootste en meest actieve wereldwijde partnerprogramma's, dat erop is afgestemd om je succes naar een hoger niveau te tillen.

placeholder
Terug naar boven