Naar inhoud gaan
Vrouw kijkt met plezier naar tablet

Events

Kom in contact met branche-experts en scherp uw vaardigheden aan. In onze event finder ziet u welke SAP webinars, virtuele events en conferenties gepland staan.

Aanstaande events

Bekijk de hoogtepunten van toekomstige evenementen van SAP. U kunt zich aanmelden om op de hoogte te blijven of u registreren voor deelname.

placeholder
Neem deel aan onze vlaggenschipconferentie voor gebruikers van SAP Concur-oplossingen

Kom persoonlijk of virtueel naar ons voor SAP Concur Fusion 2023. Ontdek hoe u uw investering in SAP Concur optimaliseert en de mogelijkheid krijgt om organisatorische veranderingen te beïnvloeden, zodat uw bedrijf zich voor alles kan voorbereiden. Krijg toegang tot onderwijs- en trainingsmogelijkheden, neem contact op met uw community en breid deze uit en laat u inspireren om de volgende stap te zetten.

  • Persoonlijke ervaring in Houston, Texas: 28 februari tot 2 maart 2023
  • Virtuele ervaring: 1 maart tot 2 maart 2023

placeholder
SAP Data Unleashed

Neem op 8 maart online contact met ons op om te horen hoe onze nieuwste gegevensinnovaties en -samenwerkingen u kunnen helpen de kracht van uw bedrijfsdata te benutten.

Op zoek naar meer komende gebeurtenissen?

Blader door alle aanstaande en on demand webinars, virtuele evenementen en conferenties per categorie, type of regio.

Eerdere gebeurtenissen

Bezoek virtuele evenementen en bekijk herhalingen van presentaties en sessies uit het verleden.

placeholder
SAP TechEd: een nieuwe virtuele evenementervaring

Krijg de nieuwste informatie over SAP technologie en innovatie door opnamen van SAP strategie- en ontwikkelaar-keynotes en breakouts en lezingen van SAP experts, klanten en partners.

placeholder
SAP Spend Connect Live: virtuele ervaring

Krijg toegang tot toonaangevende content van de Live Event van SAP Spend Connect en tot aanvullende exclusieve sessies die specifiek voor onze virtuele ervaring worden vastgelegd.

placeholder
SAP Customer Experience LIVE: On-demand ervaring

Bekijk keynotes en klantsessies van onze evenementen in New York, Londen en Berlijn om te leren hoe u geweldige ervaringen kunt bieden die groei stimuleren.

placeholder
SuccessConnect: werk wijzigen voor goed

Bekijk de beelden van keynote- en breakout-sessies van SuccessConnect om te leren hoe u meer potentieel van uw mensen kunt ontsluiten en meer kunt profiteren van uw bedrijf.

Aankomende Evenementen

Bekijk hoogtepunten van aankomende SAP-evenementen. U kunt zich aanmelden om op de hoogte te blijven of u aanmelden om deel te nemen.

Herhalingen

Woon virtuele evenementen bij en bekijk herhalingen van presentaties en sessies van vorige evenementen.

placeholder
SAP SAPPHIRE in 2022: herhalingen op aanvraag

Bekijk SAP Sapphire-sessies op aanvraag en hoor van SAP-klanten en -experts hoe u uw bedrijf kunt transformeren.

placeholder
SAP Spend Connect Live: virtuele ervaring

Toegang tot de belangrijkste content van het SAP Spend Connect Live-evenement en extra exclusieve sessies die speciaal voor onze virtuele ervaring zijn opgenomen.

placeholder
SAP Customer Experience LIVE: ervaring op aanvraag

Bekijk keynotes en klantsessies van onze evenementen in New York, Londen en Berlijn om te leren hoe u verbazingwekkende ervaringen kunt leveren die groei stimuleren.

placeholder
SAP TechEd: een frisse, nieuwe virtuele evenementervaring

Ontvang het laatste nieuws over SAP-technologie en -innovatie via opnames van SAP-strategie en ontwikkelaarskeynotes alsmede breakouts en lezingen van SAP-experts, -klanten en -partners.

placeholder
SuccessConnect: verander werk voorgoed

Bekijk de herhalingen van keynotes en breakoutsessies van SuccessConnect om te leren hoe u meer potentieel uit uw mensen en meer winst uit uw bedrijf kunt halen.

Terug naar boven