Naar inhoud gaan
Twee professionals bespreken digitale transformatie

Brancheoplossingen van SAP

Brancheoplossingen van SAP helpen bedrijven wereldwijd complexe uitdagingen op te lossen en digitaal te transformeren.

50 jaar ervaring in branche-innovatie


Van SAP R/1, ons eerste financiële boekhoudsysteem in 1973, tot Cloud ERP  en alle andere innovaties: wij helpen bedrijven in alle branches beter presteren door herdefiniëring van ERP en netwerken voor intelligent enterprises die supply chains transparanter, veerkrachtiger en duurzamer maken.
 

Met RISE with SAP en industry cloud versnellen we de digitale transformatie, zodat bedrijven toegang krijgen tot branchespecifieke processen, expertise, best practices en next-practice oplossingen.


Ontdek via praktijkvoorbeelden de positieve impact van onze brancheoplossingen op bedrijven wereldwijd.

72

 ton

kleinere CO₂-voetafdruk door minder papiergebruik

Bron: Internacional de Inversiones en SAP

Branche: bouw en installatie

100

%

van de gegevens uit automatisch gegenereerde rapporten is nu beschikbaar in de vorm van één cloudplatform voor directe communicatie tussen stakeholders

Bron: Dole Sunshine Company en SAP

Branche: consumentenproducten

2

 uur

om een financiële prognose van 4,2 miljard dollar te genereren, in plaats van enkele weken.

Bron: Roche en SAP

Branche: gezondheidszorg

placeholder

RISE with SAP voor branches combineert het beste van de diepgaande branche-expertise die SAP in 50 jaar heeft opgebouwd met het beste van ons partnerecosysteem om branchespecifieke cloudoplossingen als service te leveren. Onze oplossingen zijn op het SAP Business Technology Platform gebouwd, zodat je profiteert van integratie, uitbreidbaarheid, analytics en één datamodel. Ze werken samen met SAP S/4HANA Cloud. Hierdoor beschikt elke klant over alle branchespecifieke oplossingen voor cloudimplementatie.

- Julia White, Chief Marketing and Solutions Officer, SAP

Aan de slag met RISE with SAP en industry cloud

We kunnen helpen bij de start of optimalisatie van je digitale transformatie, afhankelijk van waar je je in het transformatieproces bevindt. Heb je de overstap naar ERP in de cloud nog niet gemaakt? Met RISE with SAP kun je aan de slag. Als je al werkt met ERP in de cloud van SAP of een andere leverancier kun je bestaande mogelijkheden uitbreiden met onze branchespecifieke cloudoplossingen.

placeholder
RISE with SAP voor branches

Realiseer een hogere snelheid, meer flexibiliteit, betere integratie en grotere uitbreidbaarheid via RISE with SAP. Deze complete oplossing bestaat uit kernproducten als SAP S/4HANA Cloud, branchespecifieke next practices, business process intelligence, en services van SAP en onze partners. RISE with SAP geeft ook toegang tot het volgende:

  • SAP Business Technology Platform (CPEA-credits)
  • SAP Business Network Starter Pack (beperkte toegang)
  • SAP Readiness Check
  • SAP Learning Hub en SAP Enable Now

placeholder
Branchespecifieke cloudoplossingen

De oplossingen zijn door SAP en onze partners gebouwd op een open platform, afgestemd op jullie branchespecifieke behoeften. Deze gespecialiseerde cloudapplicaties zijn ontworpen voor integratie met bestaande systemen van SAP en van derden. Ze helpen om kosteneffectieve transformatie en duurzame groei te realiseren.

  • Branchespecifieke cloudoplossingen
  • Gebouwd door SAP en onze partners
  • Eenvoudige integratie met bestaande systemen
  • Uitbreiding van je bestaande investeringen

In alle branches zijn bedrijven digitaal aan het transformeren met oplossingen van SAP

Ontdek hoe ondernemingen zoals die van jou daarin slagen met innovatieve producten, diensten en technologieën van SAP.

Succes via pakkende klantervaringen

Ontdek hoe de NBA SAP S/4HANA Cloud en RISE with SAP gebruikt voor een betere gebruikservaring van fans, inclusief realtime statistieken en historische informatie over wedstrijden.    

Branche: sport en entertainment

Mensen helpen bij het nieuwe werken

Ontdek hoe Telefónica voor carrièreontwikkeling een omscholingsapplicatie bouwde met SAP SuccessFactors Human Experience Management Suite.

Branche: telecom

Betere gezondheidszorg dankzij geoptimaliseerde financiële prognoses

Lees hoe Roche predictive planning gebruikt om zijn financiële prognoses te stroomlijnen en te versnellen met SAP Analytics Cloud.

Branche: life sciences

Processen verbeteren voor betere resultaten

Lees hoe FEMSA, de grootste bottelaar van Coca-Cola ter wereld, processen stroomlijnt en geld bespaart door digitale transformatie.

Branche: consumentenproducten

Verbeterde efficiency, prestaties en intelligence

Ontdek hoe Porsche processen heeft geautomatiseerd, silo's heeft afgebroken en betere, op gegevens gebaseerde inzichten heeft opgedaan met SAP Analytics Cloud en SAP Data Warehouse Cloud.

Branche: automotive

In de behoeften van klanten voorzien met ERP in de cloud

Ontdek hoe Kyocera zijn activiteiten op SAP S/4HANA Cloud heeft gemoderniseerd met proactieve hulp op maat van  SAP Preferred Success.

Branche: groothandel en distributie

Industry Resource Center

Terug naar boven