Skip to Content
Contact

Verzekeringen

Ondersteun geïntegreerde verzekeringsprocessen voor diverse lines of business

Verbeter de interacties met de klant, stroomlijn de kernprocessen voor verzekeringen en vereenvoudig de financiële processen. Hoe? Door alle digitale processen voor alle afdelingen met elkaar te verbinden, en oplossingen te integreren.

Digitale transformatie: hét moment om te profiteren van nieuwe kansen in uw sector

Previous Next

Whitepaper voor de verzekeringsbranche, over hoe u profiteert van big data en voordeel haalt uit de digitale economie. Pas uw processen op de juiste manier aan, zodat de flexibiliteit en transparantie toeneemt. 

De feiten op een rij

30%

tijdsbesparing op de time-to-market van nieuwe producten, voor bedrijven die werken met formele lifecycle processen.

SAP Performance Benchmarking

23%

meer omzet voor organisaties die specifieke informatie gebruiken om concurrentievoordelen te herkennen.

SAP Performance Benchmarking

45%

toename van omzet door nieuwe klanten, voor organisaties die de effectiviteit van hun sales en marketing meten.

SAP Performance Benchmarking

Verzekeringssoftware die is afgestemd op uw behoeften

SAP S/4HANA

Met deze realtime suite voor enterprise resource management transformeert u tot een best-run business. Haal maximaal voordeel uit innovaties zoals Internet of Things, big data, realtime analytics en mobiele oplossingen. Daar haalt uw hele organisatie direct meerwaarde uit.

SAP Insurance Analyzer

Beheer veranderende juridische en boekhoudkundige vereisten met een set analytische applicaties , die een geïntegreerd platform bieden voor finance en risk. Hiertoe behoort ook het naleven van de regelgeving van het IASB-project voor verzekeringscontracten en het EIOPA-project voor Solvency II. 

Wat zeggen toonaangevende analisten over SAP?

Overstijg de verwachtingen met de nieuwste IT-innovaties

Previous Next

De digitale toekomst van verzekeringen binnen handbereik

Met het SAP Cloud Platform slagen verzekeraars erin om de concurrentie voor te blijven, hyper-connected te zijn en risico's te voorkomen.

Vereenvoudig digitale innovatie in de financiële dienstverlening

Verken innovatie-gestuurde digitale stappenplannen en use cases om open bankieren, zelf bankieren en verbonden verzekering te bieden.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

Uw gehele verzekeringsorganisatie onder controle

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw verzekeringsbedrijf over de hele linie beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd oplossingen die relevant zijn voor u en die u helpen om groei te realiseren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top