Siirry sisältöön

Kaikki
ratkaisut

Pääratkaisut

Löydä oikeat tuotteet, joiden avulla voit toteuttaa digitaalisen muutoksen ja suorittaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä prosesseja nopeasti ja turvallisesti pilvipalveluna.

SAP S/4HANA

Paranna päätöksentekoa ja tehosta tuottavuutta entisestään digitaalisella ytimellä, joka tukee kaikkia yrityksesi toiminnan kannalta kriittisiä liiketoimintaprosesseja. Pilvipalveluna ja on premise -ratkaisuna saatavissa oleva SAP S/4HANA Enterprise Management -sovellus pohjautuu SAP HANA -alustaan ja on suunniteltu SAP Fiori -käyttäjäkokemukseen tukeutuen.

SAP HANA

Nopeuta liiketoimintaprosesseja, paranna liiketoimintatietojen hallintaa ja yksinkertaista IT-ympäristöäsi SAP:n in-memory-tietoalustalla, joka tarjoaa perustan kaikille tarvitsemillesi datan käsittelytarpeille.

Concur Expense

Integroi matkakulut, ERP, kirjanpito ja korttitiedot yhteen pilvipalvelupohjaiseen mobiilijärjestelmään, jonka avulla voit hallinnoida koko kuluprosessia kulupyynnöstä täsmäytykseen.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Hallinnoi kaikkien menoluokkien toimittajia ja hankintatoimea yhdellä ratkaisupaketilla, joka kattaa koko prosessin hankintalähteen määrityksestä sopimuksen solmimiseen ja jonka avulla voidaan käsitellä nimikkeiden suorahankinnan suurimpia vaatimuksia. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Tehosta responsiivisuutta, vähennä IT-kustannuksia ja työkuormaa ja paranna päätöksentekoa tarjoamalla helppo pääsy yhtenäisessä tieto- ja analytiikka-alustassa oleviin tietoihin SAPin teknologiaratkaisuilla.

SAP Commerce Cloud

Tarjoa poikkeuksellinen ja saumaton asiakaskokemus integroimalla kaikki digitaaliset ja fyysiset asiakasviestintäkanavat yhdelle alustalle, mukaan lukien online- ja mobiiliviestintäkanavat, puhelinpalvelut ja sosiaalinen media.

SAP SuccessFactors Employee Central

Uudista työntekijäkokemus pilvipohjaisella, monikielisellä ratkaisulla, johon voidaan tallentaa henkilö- ja HR-tietoja, ja virtaviivaista HR-ydinprosesseja.

Teknologia ja innovaatio

Digitaalisena aikana yritysjohtajien on pysyttävä uusien, nousevien ja tulevaisuuden teknologioiden kehityksessä mukana. Paras tapa aloittaa on tutustua viimeisimpiin suuntauksiin ja trendeihin ja selvittää, miten ne voivat edistää liiketoimintaa.

Big Data

Big Data kasvaa jatkuvasti ja yritysten täytyy pysyä vauhdissa mukana. Lue viimeisimmistä Big Data -trendeistä, kuten reaaliaikaisesta analytiikasta ja tekoälystä, ja miten yrityksesi teknologiaratkaisut hyötyy niistä.

Lohkoketju

Lohkoketjut voivat mullistaa jokaista toimialaa. Tämä hajautettujen pääkirjojen teknologia menee kryptovaluuttoja pidemmälle ja sisältää transaktioita omistusoikeuksista ja henkisestä pääomasta äänestyksiin.

Pilviteknologia

Lue lisää pilviteknologiasta ja sen hyödyistä, SaaS- ja PaaS-palveluista, yksityisistä ja hybridipilvipalveluista. Perehdy myös viimeisimpiin pilvipalveluhin, -trendeihin, turvallisuuteen ja julkisiin pilvivaihtoehtoihin.

Digitaalinen liiketoiminta

Perinteiset liiketoimintamallit ovat radikaalin murroksen kourissa. Ota selvää, mitä yrityksen digitalisaatio edellyttää, ja lue lisää innovatiivisista teknologioista, jotka edistävät digitaalista muutosta.

Esineiden internet (IoT)

Esineiden internet luo yhteyden laitteesta laitteeseen ja laitteista käyttäjille lähes kaikilla toimialoilla. Lue lisää tästä verkkojen maailmasta, teollisesta internetistä ja kaiken kattavasta internetistä.

Koneoppiminen

Tekoälyä, koneoppimista ja syväoppimista hyödynnetään uudentyyppisissä ohjelmistoinnovaatioissa. Big Dataa käytetään monipuolisesti teknologian avulla uusien liiketoimintamahdollisuuksien synnyttämiseksi.

Mobiili

Mobiilitoiminnot ovat avainasemassa kaikissa digistrategioissa. SAP:n mobiili- ja liiketoimintasovelluksilla sitoutat asiakkaasi, työntekijäsi ja muut sidosryhmäsi uusilla ja innovaatiivisilla tavoilla.

Pienet ja keskisuuret yritykset

Pk-yritykset ovat luontaisesti ketteriä, joten niissä kyetään usein ottamaan uusia teknologioita käyttöön muita yrityksiä aiemmin. SAP:n teknologiaratkaisuilla ne hyödyntävät digitaalista murrosta ja uusia IT-trendejä.

Takaisin alkuun