Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

Kaikki
ratkaisut

Pääratkaisut

Löydä oikeat tuotteet, joiden avulla voit toteuttaa digitaalisen muutoksen ja suorittaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä prosesseja nopeasti ja turvallisesti pilviympäristössä.

SAP S/4HANA Cloud

Johda liiketoimintaasi SAP:n seuraavan sukupolven pilvipohjaisella toiminnanohjausjärjestelmällä. In-memory-teknologia ja SAP S/4HANA Cloud yhdistävät yrityksesi ihmisiin, verkostoihin, esineiden internetiin ja Big Dataan pilvipalveluiden skaalautuvuudella ja ensiluokkaisella turvallisuudella.

SAP S/4HANA Enterprise Management

Paranna päätöksentekoa ja tehosta tuottavuutta digitaalisella ytimellä, joka tukee kaikkia yrityksesi toiminnan kannalta kriittisiä liiketoimintaprosesseja. Pilvi- ja on premise -ratkaisuna saatavissa oleva SAP S/4HANA Enterprise Management -sovellus pohjautuu SAP HANA -alustaan ja hyödyntää SAP Fiori -käyttäjäkokemusta.

SAP Cloud Platform

Rakenna ja ota käyttöön sovelluksia nopeasti SAP:n Platform as a Service (PaaS) -pilviratkaisulla. SAP Cloud Platform -pilvialustan avulla voit luoda entistä nopeammin turvallisia liiketoimintasovelluksia, jotka integroivat ja optimoivat IT-infrastruktuurisi, parantavat ketteryyttä ja nopeuttavat digitaalista muutosta.

Previous Next

SAP HANA

Nopeuta liiketoimintaprosesseja, paranna liiketoimintatietojen hallintaa ja yksinkertaista IT-ympäristöäsi SAP:n in-memory-tietoalustalla. SAP HANA tarjoaa perustan kaikille tarvitsemillesi datan käsittelytarpeille.

Concur Expense

Integroi matkakulut, ERP, kirjanpito ja korttitiedot yhteen pilvipohjaiseen mobiilijärjestelmään, jonka avulla voit hallinnoida koko kuluprosessia kulupyynnöstä täsmäytykseen.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Ohjaa toimittajia ja hankintoja yhdellä ratkaisulla, joka kattaa koko prosessin hankintalähteen määrityksestä sopimuksen solmimiseen ja vastaa myös nimikkeiden suorahankinnan suurimpiin vaatimuksiin. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Tehosta responsiivisuutta, vähennä IT-kustannuksia ja työkuormaa ja paranna päätöksentekoa tarjoamalla helppo pääsy yhtenäisessä tieto- ja analytiikka-alustassa oleviin tietoihin.

SAP Commerce Cloud

Tarjoa poikkeuksellinen ja saumaton asiakaskokemus integroimalla kaikki digitaaliset ja fyysiset asiakasviestintäkanavat yhdelle alustalle, mukaan lukien online- ja mobiiliviestintäkanavat, puhelinpalvelut ja sosiaalinen media.

SAP SuccessFactors Employee Central

Uudista työntekijäkokemus pilvipohjaisella, monikielisellä ratkaisulla, joka toimii kaiken HR-tiedon alustana. SuccessFactorsin avulla virtaviivaistat HR:n ydinprosesseja.

Teknologia ja innovaatio

Digitaalisena aikana yritysjohtajien on pysyttävä uusien, nousevien ja tulevaisuuden teknologioiden kehityksessä mukana. Paras tapa aloittaa on tutustua viimeisimpiin suuntauksiin ja trendeihin ja selvittää, miten ne voivat edistää liiketoimintaa.
Takaisin alkuun