Siirry sisältöön
Kuva SAP-ratkaisuasiantuntijasta, jota kuvataan virtuaalitapahtumaa varten

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Katso tulevien SAP-tapahtumien tärkeimmät tiedot. Voit rekisteröityä pysymään ilmoitettuna tai rekisteröityä osallistumaan.

Etsitkö lisää tulevia tapahtumia?

Selaa kaikkia tulevia ja on-demand-verkkoseminaareja, virtuaalitapahtumia ja konferensseja kategorian, tyypin tai alueen mukaan.

Menneet tapahtumat

Osallistu virtuaalisiin tapahtumiin ja katsele aiempien tapahtumien esitysten ja istuntojen uusintoja.

placeholder
SAP TechEd: tuore, uusi virtuaalisen tapahtuman kokemus

Tutustu uusimpaan SAP-teknologiaan ja -innovointiin SAP:n strategian ja kehittäjän avainhuomautusten tallenteilla sekä SAP:n asiantuntijoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden läpimurtojen ja luentojen avulla.

placeholder
SAP Spend Connect Live: virtuaalinen kokemus

Käytä Premier-sisältöä SAP Spend Connect Live -tapahtumasta sekä ylimääräisiä eksklusiivisia istuntoja, jotka on tallennettu erityisesti virtuaalista käyttökokemustamme varten.

placeholder
SAP Customer Experience LIVE: on-demand-kokemus

Tutustu New Yorkin, Lontoon ja Berliinin tapahtumien avainmuistiinpanoihin ja asiakkaiden istuntoihin ja opi, kuinka voit tarjota hämmästyttäviä, kasvua edistäviä kokemuksia.

placeholder
SuccessConnect: muuta työtä lopullisesti

Katso pää- ja erotteluistunnon uusintatoistot SuccessConnectista ja opi, kuinka voit vapauttaa henkilöiltäsi enemmän potentiaalia ja saada enemmän hyötyä liiketoiminnastasi.

Tapahtumanostot

placeholder
Sustainable Business Now

Tule mukaan 18. huhtikuuta kuulemaan asiantuntijoilta, kuinka saat kestävällä kehityksellä arvoa liiketoiminnalle, asiakkaille ja yhteiskunnalle.

placeholder
Tietoisku: SAP Integration Suite

Tietoiskussa kuulet, miksi SAP Integration Suite on SAP:n moderni ratkaisu organisaatioiden integraatiotarpeisiin ja mitä uutta on tulossa.

placeholder
Tietoisku: synkronoitu toimitusketjun suunnittelu

Tietoiskussa kuulet, kuinka SAP Integrated Business Planning (IBP) ja SAP Manufacturing Planning and Scheduling (PPDS) luovat tarvittavan teknologia-alustan toimitusketjun suunnitteluun, strategisesta IBP-prosessista aina tuotannon hienosuunnitteluun asti.

placeholder
Tietoisku: Peppol-verkoston käyttö yrityksissä

Tiedätkö mikä Peppol-verkosto on ja mitä se merkitsee organisaatiollesi? Webinaarissa Valtiokonttori ja SAP kertovat aiheesta lisää. 

placeholder
SAP Business Technology Platform - Expert -webinaarisarja

Webinaareissa kuulet, kuinka voit hyödyntää SAP Business Technology Platformia kokonaisuudessaan luodaksesi ketterän liiketoiminnan, joka on valmis muutokseen.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota, vieraana Arnon Oy

Webinaaritallenteessa tulet kuulemaan miksi Arnonilla oli halu uudistaa ja automatisoida liiketoimintansa kokonaisuudessaan ja miten Arnon päätti lähteä kehittämään ja modernisoimaan prosessejaan. Lisäksi kerromme mitä kilpailuetua ja hyötyjä moderni ERP on tuonut Arnonille.

placeholder
Tietoisku-webinaarisarja, yhteistyössä SAP Finug

Uusimmissa tietoiskuissa saat tietoa SAP-tuotteiden luomista uusista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämiseksi digitaalisessa ympäristössä ja kuinka ottaa teknologiaharppaus uudelle älykkäälle aikakaudelle.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Kuuntele tallenne Suomen Purjehdusliigan toiminnasta, tavoitteista ja tärkeimmistä osa-alueista, joissa SAP analytiikka auttaa kilpapurjehtijoita ottamaan käyttöön digitaalisuuden tarjoamat hyödyt.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Webinaarissa selviää, kuinka Turun kaupunki on menestyksekkäästi siirtynyt toiminnanohjauksessaan pilvipohjaiseen SAP S/4HANA -ratkaisuun ja ottanut käyttöön Suomen julkisen hallinnon moderneimman toiminnanohjausjärjestelmän.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Kuuntele OP:n tarina, kuinka Covid-19 ja epävarmat ajat ovat vauhdittaneet yrityksen digitaalista muutostarinaa sekä saavuttamaan ketteryyden päivittäisessä työssä. Webinaari on englanniksi.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Tässä webinaarissa kuulet, kuinka Duni Group on työstänyt asiakaskokemuksen muutosmatkaa. Keskustelu on englanniksi.

Tutustu SAP-tapahtumiin

placeholder

Tutustu tapahtumahakuun ja löydä sinua kiinnostavat SAP-tilaisuudet. Voit hakea tulevia webinaareja tai tallenteita sekä virtuaalitapahtumia esimerkiksi alueen tai toimialan mukaan.

Takaisin alkuun