Siirry sisältöön
SAP

Yrityksen globaalit tiedot

Asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien globaalin verkoston avulla SAP auttaa selvittämään globaaleja haasteita ja parantamaan ihmisten elämää.

 

Tämä verkkosivu on käännetty koneellisesti. SAP ei anna takuuta konekäännöksen oikeellisuudesta tai täydellisyydestä. Alkuperäinen englanninkielinen verkkosivu löytyy tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevasta maailmankartasta.

SAP-yritystiedot

Yrityssovellusohjelmistojen markkinajohtajana autamme kaikenkokoisia ja kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä toimimaan paremmin määrittämällä ERP:n uudelleen ja luomalla älykkäiden yritysten verkostoja, jotka tarjoavat läpinäkyvyyttä, sietokykyä ja kestävyyttä läpi toimitusketjujen. Päästä päähän -sovellus- ja palvelupaketin avulla asiakkaamme voivat toimia kannattavasti, mukautua jatkuvasti ja vaikuttaa asioihin maailmanlaajuisesti.

>110 000

työntekijöitä yli 160:ssä maassa.

 

22 000

+

SAP-kumppaniyritykset globaalisti.

 

€27.84

b

kokonaistuotto (non-IFRS) tilikautena FY2021.

245

m+

tilaajaa pilvikäyttäjäkannassamme.

100

+

kehityspaikat maailmanlaajuisesti.

1.

ohjelmistoyritys Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä 15 vuoden ajan.

Maailmanlaajuinen sijaintihakemisto

Etsi SAP-toimipisteiden sijainteja 130 maassa, avaa tiettyjä SAP:n maa- ja aluekohtaisia verkkosivustoja ja tutustu SAP Experience Centereistä.

Selaa usein esitettyjä kysymyksiä

Mitä SAP tarkoittaa? Miten SAP sanotaan? Milloin SAP perustettiin? Opi vastauksia näihin kysymyksiin ja paljon muuta usein kysytyistä kysymyksistä.

placeholder
SAP Integrated Report

SAP auttaa maailmaa selviytymään paremmin integroidulla strategialla, jonka avulla asiakkaamme voivat luoda myönteisiä taloudellisia, ympäristöön liittyviä ja sosiaalisia vaikutuksia maailmassa. Integroidussa raportissamme eritellään suorituksen ja olennaisuuden arviointi kestävän liiketoiminnan menestyksen kannalta.

Arvomme

placeholder
Tarkoitus ja kestävyys

Päämäärämme mukaisesti tavoitteenamme on luoda maailmanlaajuisesti myönteisiä taloudellisia, ympäristöön liittyviä ja sosiaalisia vaikutuksia, joissa keskitytään erityisesti ilmastotoimiin, kiertotalouteen, sosiaaliseen vastuuseen sekä kokonaisvaltaiseen ohjaukseen ja raportointiin.

placeholder
Monimuotoisuus ja osallisuus

Monipuolisen ja osallistavan kulttuurin luominen tekee meistä paremman yrityksen, ruokkii innovaatiotamme, parantaa työkokemustamme ja mahdollistaa menestymisemme muuttuvassa maailmassa. 

placeholder
Yritysten yhteiskuntavastuu (CSR)

Tarjoamme kaikille mahdollisuuksia digitaalisen osallisuuden kautta lahjakkuuksiemme, teknologiamme ja strategisten kumppanuuksiemme avulla.

Tarinamme

placeholder
Mikä SAP on?

Ota selvää, mitä "SAP" tarkoittaa, mitä teemme ja miten autamme maailmaa toimimaan paremmin ja parantamaan ihmisten elämää.

placeholder
SAP:n johto

Lue lisää SAP SE:n johtajista katsomalla heidän valokuvansa, bionsa ja roolinsa.

placeholder
SAP:n historia

Tutustu pitkään historiaamme yritysinnovaation parissa, alkaen viidestä yrittäjähenkisestä ohjelmoijasta, jotka perustivat SAP:n vuonna 1972.

Innovointi ja laatu

placeholder
Innovaatio SAP:llä

SAP:n innovaatiot ulottuvat laajemmalle kuin ohjelmistoihin, uraauurtavasta ERP-ohjelmistosta uusiin tuotteisiin, kuten SAP HANA in-memory-laskenta-alustaan – kehitämme läpimurtoteknologioita, jotka muokkaavat tietotekniikan ja liiketoiminnan trendejä.

placeholder
Laatu SAP:llä

Jokaisella SAP:n työntekijällä on laadunvarmistuksen rooli, olipa kyseessä ohjelmiston kehittäminen tai palvelujen ja tuen tarjoaminen. Tuemme innovatiivisilla menetelmillä tuotteiden, prosessien ja palvelujen laadun jatkuvaa parantamista.

Globaali sponsorointi

placeholder

Teknologiaohjelmistojen johtajana SAP on ylpeä voidessaan laajentaa suhteitaan urheilu- ja viihdemaailmassa. Kumppanuudet maailmanluokan tiimien, liigojen ja ominaisuuksien kanssa ovat antaneet meille mahdollisuuden luoda teknologiaratkaisuja, joissa on mukana faneja, mediaa, pelaajia ja valmentajia toisella tasolla ja jotka yhdistävät reaaliaikaisia pilvipohjaisia analyyseja.

Takaisin alkuun