Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Tee digitaalisesta visiosta totta

E-kirja esittelee kuusi toimivaksi todistettua digitaalista liiketoimintamallia.

Lue e-kirja

SAP Web IDE

Osta määräajaksi, rakenna sovelluksia helposti ja ota käyttöön nopeasti.
Previous

Liity SAP Finlandin LinkedIn-ryhmään

Pysy ajantasalla viimeisimmistä tapahtumista ja ratkaisuista sekä liity keskusteluun SAP-ekosysteemiin kuuluvien välillä. Tervetuloa mukaan!

Saavuta kilpailuetu digitaalisessa taloudessa

Digitaalisuus vaikuttaa ja muuttaa toimintamalleja jokaisella toimialalla, myös sinun. Lataa The Digital Economy: Reinventing the Business World -e-kirja ilmaiseksi ja hankit eväät innovaatioon ja menestykseen digitaloudessa.

Next

Lue, mitä SAP-yhteisössä puhutaan

Previous

Liiketoiminnan ketteryys lähtee ERP:n ytimestä

Digitaalisuus muuttaa liiketoiminnan perusteita merkittävällä tavalla. Yritysten on oltava liiketoiminnassaan joustavampia, nopeampia ja kokeilevampia kuin aikaisemmin. Monessa yrityksissä mietitään parhaillaan, kuinka IT-järjestelmiä tulisi....

Vuodenvaihteen ei tarvitse olla talousjohtajan Mount Everest

Käsi ylös ne talousjohtajat, jotka riemusta kiljuen joulukuun puolessavälissä suostuisivat markkinoinnin pyyntöön kirjoittaa blogiteksti, jonka deadline on tammikuun alkupuolella? Tilinpäätöskiireet puskevat päälle, tilintarkastajat kolkuttelevat toimiston ovia ja joululahjatkin ovat vielä ostamatta.

Disrupt Or Be Disrupted: Why Platform, Not Pipeline, Will Save Your Business

Rapidly pacing the front of the room, voice bellowing, arms gesticulating, you’d think Erich Joachimsthaler, Founder of Vivaldi, was doing his best drill sergeant impersonation from Stanley Kubrick’s Full Metal Jacket.

 

Next
Back to top