Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP Leonardo – älykäs innovaatiojärjestelmä

Esittelyssä uusi SAP Leonardo: innovatiiviset teknologiat ja palvelut yhdessä järjestelmässä.

Virkistä muistiasi

Päivitä SAP HANA express editionin ilmaisversio 64, 96 tai 128GB lisämuistilla.
Previous

Webinaari: Oletko valmis EU:n GDPR-asetukseen?

EU:n uusi tietosuoja-asetus eli GDPR astuu voimaan vuoden 2018 toukokuussa ja se tulee vaikuttamaan suuresti siihen, kuinka yritykset käsittelevät luottamuksellista tietoa. Tämä webinaari auttaa selvittämään onko yrityksesi ja sen järjestelmät asetuksen mukaiset. 

Metso siirtyi SAP HANA Enterprise Cloud -pilviympäristöön

Siirtyminen tapahtui vain viidessä kuukaudessa SAP:n konsulttipalvelujen avulla. Metsolle dedikoidulla HANA-ympäristöllä on yli 8000 käyttäjää ympäri maailman ja se on tuonut huomattavia etuja muun muassa raportointiin ja liiketoiminnan skaalautuvuuteen. 

Next

Kuule, mitä yritysjohtajat kertovat teknologian mahdollisuuksista

Previous

YIT rakentaa tulevaisuutta teknologialla

Teknologia on suuri osa YIT:n suunnitelmaa kasvaa ja parantaa liiketoiminnan tuottavuutta. Haastattelussa YIT:n CIO Vesa Pirinen kertoo digitalisaation ja teknologian vaikutuksista ja mahdollisuuksista heidän toiminnalleen.

Asiakaskokemus SOK:n strategian keskiössä

SOK:n tietohallintojohtaja Raimo Mäenpää kertoo, kuinka digitalisaatio ja uudet teknologiat vaikuttavat vähittäiskaupan alalla. Hän myös painottaa miellyttävän kokemuksen luomista niin työntekijöille kuin asiakkailekin. 

HMD global pyrkii johtajuuteen teknologian avulla

Tiina Wright kertoo, kuinka Nokia-puhelinten valmistaja HMD global pyrkii luomaan teknolgian avulla kyvykkyyksiä, jotka auttavat ratkaisevan kilpailuedun saavuttamisessa. Heidän tavoitteena on olla johtaja, kun on kyse uusien teknologioiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

 

Next
Back to top