Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Osallistu Live Airport -haasteeseen

Lentokenttä on monimuotoinen paikka, jossa ihmiset, asiat ja liiiketoiminnat yhdistyvät. Inspiroidu digitalisoituvaa liiketoimintaasi varten.

Previous

Swiss Property: Läpinäkyvyyttä johtamiseen

Virossa toimiva sveitsiläinen rakennuttaja ja urakoitsija Swiss Property haluaa aina olla askeleen edellä kehitystä – eikä ainoastaan omalla alallaan, vaan koko yrityskulttuuri perustuu kehittyvään toimintatapaan. Lue, kuinka he hyötyvät SAP SuccessFactorsista ja uusista tehokkaammista toimintamalleista. 

Wärtsilän SAP Cloud Platform Hackathon

Wärtsilän SAP Hackathonissa syntyi loistavia ideoita ja tuotoksia SAP Cloud Platformin avulla eri liiketoimintaprosessien digitalisointiin.
Next

Kuule, mitä yritysjohtajat kertovat teknologian mahdollisuuksista

Previous

Kesko: teknologia mahdollistaa muutoksen

Niklas Bergström kertoo, kuinka teknologia ja digitalisaatio haastaa koko organisaation muutokseen. Myös HR-palveluiden rooli muuttuu liiketoimintakäyttäjien kasvavien odotusten myötä. 

Outotec: Digitaalisesta transformaatiosta liiketoimintaetua

Outotecin Olli Nastamon mukaan teknologia, ja erityisesti in-memory-teknologia, on tehnyt liiketoiminnasta läpinäkyvämpää ja tehokkaampaa. Koneoppiminen ja analytiikka tulevat olemaan tärkeitä tulevaisuudessa.

HMD global pyrkii johtajuuteen teknologian avulla

Tiina Wright kertoo, kuinka Nokia-puhelinten valmistaja HMD global pyrkii luomaan teknolgian avulla kyvykkyyksiä, jotka auttavat ratkaisevan kilpailuedun saavuttamisessa. Heidän tavoitteena on olla johtaja, kun on kyse uusien teknologioiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

 

Next
Back to top