Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP TechEd -pääpuhuja verkossa

Bernd Leukert kertoo Barcelonassa SAP:n muutosajattelusta, teknologiasta ja rohkeasta digitaalisesta suunnitelmasta.

Previous

SAP Finug juhlii 20-vuotispäiviään Finlandia-talolla

Suomen SAP-käyttäjäyhdistys ja SAP Finland järjestävät juhlaseminaarin syntymäpäivien kunniaksi 24. lokakuuta Finlandia-talolla. Tervetuloa mukaan kartoittamaan yrityksesi digitaalista tulevaisuutta inspiroivien puheenvuorojen, menestyksekkäiden asiakastarinoiden ja keskusteluiden avulla.

Swiss Property: Läpinäkyvyyttä johtamiseen

Virossa toimiva sveitsiläinen rakennuttaja ja urakoitsija Swiss Property haluaa aina olla askeleen edellä kehitystä – eikä ainoastaan omalla alallaan, vaan koko yrityskulttuuri perustuu kehittyvään toimintatapaan. Lue, kuinka he hyötyvät SAP SuccessFactorsista ja uusista tehokkaammista toimintamalleista. 

Next

Kuule, mitä yritysjohtajat kertovat teknologian mahdollisuuksista

Previous

Kesko: teknologia mahdollistaa muutoksen

Niklas Bergström kertoo, kuinka teknologia ja digitalisaatio haastaa koko organisaation muutokseen. Myös HR-palveluiden rooli muuttuu liiketoimintakäyttäjien kasvavien odotusten myötä. 

Outotec: Digitaalisesta transformaatiosta liiketoimintaetua

Outotecin Olli Nastamon mukaan teknologia, ja erityisesti in-memory-teknologia, on tehnyt liiketoiminnasta läpinäkyvämpää ja tehokkaampaa. Koneoppiminen ja analytiikka tulevat olemaan tärkeitä tulevaisuudessa.

HMD global pyrkii johtajuuteen teknologian avulla

Tiina Wright kertoo, kuinka Nokia-puhelinten valmistaja HMD global pyrkii luomaan teknolgian avulla kyvykkyyksiä, jotka auttavat ratkaisevan kilpailuedun saavuttamisessa. Heidän tavoitteena on olla johtaja, kun on kyse uusien teknologioiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

 

Next
Back to top