Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Om SAP

SAP er i sentrum av dagens teknologiske revolusjon. Markedslederen innen forretningsprogramvarer, SAP hjelper organisasjoner med å bekjempe de skadelige effektene av kompleksitet, generere nye muligheter for innovasjon og vekst og ligge i forkant av konkurransen.

Besøk vår globale nettside for å utforske nyheter, informasjon for investorer og analytikere, karriereressurser, SAPs historie og mer.

Besøk vårt Global Corporate-nettsted

Tilgjengelig i: Engelsk | Tysk

Om SAP i Norden

Med en samlet nordisk og baltisk region, har vi et kraftsenter av eksperter som kan jobbe med alle selskaper, uavhengig av næring og størrelse. Fleksibilitet, innovasjon, kundeverdi og profesjonalitet forblir vårt overordnede mål. Vi tilbyr våre kunder raske løsninger, beslutningsdyktighet og oppdatert kunnskap om hva spesifikke bransjer trenger.Vår fleksible struktur går på tvers av landegrenser og kulturer. Kundene våre er selskaper fra alle bransjer og størrelser i de nordiske og baltiske landene.

* Alle implementeringsresultater er bare som informasjon og eksemplene som beskrives representerer ikke forpliktelser eller garantier fra SAP og/eller dets partnere, selv om de er basert på ekte erfaringer til SAP-kunder. Faktiske priser, kostnader og implenteringsresultater kan variere, basert på kundespesifikke krav og behov. De eneste garantiene for SAP-produktene og -tjenestene er de som er uttrykkelig angitt i garantierklæringene som følger med produkter og tjenester. Ingenting i dette dokumentet skal kunne tolkes som en tilleggsgaranti.

Tilbake til toppen