Gå til innhold
one of SAP´s office buildings

Om SAP

Selskapet vårt

Med et globalt nettverk av kunder, partnere, medarbeidere og tankeledere bidrar SAP til en verden som fungerer bedre og forbedrer folks liv. 

Global firmainformasjon

SAPs innovasjoner hjelper tusenvis av kunder verden over med å samarbeide på en mer effektiv måte og bruke forretningsinnsikt mer effektivt. Finn ut mer om lederskapet vårt, historien vår, bærekraft, mangfold, ofte stilte spørsmål med mer.

Investorrelasjoner

SAP Investor Relations inneholder informasjon og tjenester for institusjonelle, samfunnsansvarlige og individuelle investorer. Lær mer om våre økonomiske resultater, bla gjennom kvartalsvise rapporter og årsrapporter samt følg med på våre finansielle nyheter.

SAP Trust Center

Bedriften din bygger på tillit, og du forventer det samme av programvareleverandøren din. Som ledende programvareleverandør og skybasert selskap er det veldig viktig for oss å både bygge og beholde kundenes tillit.

Nyheter og presse

SAP News Center er det offisielle nettstedet for SAP-nyheter og informasjon. I tillegg til pressemeldinger finner du også dyptgående artikler om forretnings- og teknologitrender samt blogginnlegg fra SAP-eksperter og tankeledere.

Karrierer

Hos SAP blomstrer over 102 400 av oss i et miljø som oppfordrer til åpen og fri utveksling av ideer. Du vil arbeide sammen med kreative sjeler som gjør store ideer om til virkelighet for kundene våre. Med nyskapende opplæring, mentorer som hjelper deg å utvikle deg, og frihet til å balansere jobb og privatliv, vil du i tillegg få mer ut av karrieren din.

Kunderelasjoner

Se hvordan kundene våre verden over bruker SAP-programvare til å bli intelligente foretak, og hvordan du kan bidra til å forme fremtidig SAP-programvare og -teknologi ved å delta i kundeprogrammer og brukergrupper.

Arrangementer

Gjør deg klar til å knytte kontakter med bransjeeksperter og finpusse kunnskapene dine. Gå til søkesiden for arrangementer for å finne kommende webinarer og konferanser, og få informasjon om arrangementene du har gått glipp av.

Om SAP i Norden

Med en samlet nordisk og baltisk region, har vi et kraftsenter av eksperter som kan jobbe med alle selskaper, uavhengig av næring og størrelse. Fleksibilitet, innovasjon, kundeverdi og profesjonalitet forblir vårt overordnede mål. Vi tilbyr våre kunder raske løsninger, beslutningsdyktighet og oppdatert kunnskap om hva spesifikke bransjer trenger.Vår fleksible struktur går på tvers av landegrenser og kulturer. Kundene våre er selskaper fra alle bransjer og størrelser i de nordiske og baltiske landene.

Tilbake til toppen