Gå til innhold

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Stefano Holguin
General Country Manager

Stefano er General Country Manager og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Stefano begynte i SAP som nordisk direktør for innovasjon høsten 2015 med særlig ansvar for salg og utbredelsen av SAP HANA. Stefano har gjennom årene tilegnet seg stor kunnskap om IT bransjen gjennom blant annet å ha ledet Hewlett-Packards (HP) programvaresatsning i Norge, Finland og Baltikum. Tidligere har han hatt flere sentrale stillinger i IBMs programvaredivisjon, og kan vise til mer enn 20 års allsidig erfaring fra teknologibransjen. Stefano har en Master of Sience i Industrial and Systems Engineering fra Ohio University.

Kjetil Kverne
Head of Nordic & Baltic Presales

Kjetil er ansvarlig for SAPs avdeling med løsningsrådgivere (presales) i Norge. I tillegg er han også leder for den Nordiske og Baltiske presales organisasjonen. Kjetil startet i SAP i 2002 og har jobbet med en rekke virksomheter i Norge og Norden. Han har tidligere jobbet med implementering av SAP ERP både som prosjektleder samt konsulent med fokus på økonomiprosesser. Hovedfokus gjennom all år har vært hvordan IT kan forbedre prosesser og funksjoner i verdikjeden gjennom økt innsikt, automatisering og samhandling. Kjetil har en MBA fra Universität Mannheim i Tyskland.

Carsten Hopstock
Country Manager Services

Carsten Hopstock er Country Manager Services i SAP Norge og har ansvaret for leveranser av SAP sine tjenester i det norske markdet.Carsten har jobbet i SAP siden 2010 og har hatt flere sentrale roller i selskapet, blant annet som ansvarlig for BusinessObjects, porteføljen av finansløsninger, samt også som sektoransvarlig for utvalge industrier i det norske markedet. Carsten har en master i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

Camilla Hjemsæter
Management Support Senior Specialist

Camilla er Management Support Specialist for SAP Norges landssjef og ledergruppe. Hun koordinerer projekter og ledergruppens beslutninger, administrerer den daglige operative drift og internkommunikasjon, samt jobber parallelt med Communications i Norge. Camilla har bred erfaring som lederassistent, HR administrator og Operations Manager, fra bla WWL og Regus. Hun har en Bachelor i markedsføring, kommunikasjon og ledelse fra HiO.

Astrid Thommesen Saebo
CFO,
SAP Norway

Astrid er finanssjef i SAP Norge og leder controlling, kommersiell kontrakt og compliance. Før Astrid startet i SAP jobbet hun innen finans i Aker Solutions og Schibsted, både som finanssjef, controller og innen investor relations. Astrid er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har en MBA fra franske INSEAD.

Tilbake til toppen