Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Management Team

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Stefano Holguin
General Country Manager

Stefano er General Country Manager og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Stefano begynte i SAP som nordisk direktør for innovasjon høsten 2015 med særlig ansvar for salg og utbredelsen av SAP HANA. Stefano har gjennom årene tilegnet seg stor kunnskap om IT bransjen gjennom blant annet å ha ledet Hewlett-Packards (HP) programvaresatsning i Norge, Finland og Baltikum. Tidligere har han hatt flere sentrale stillinger i IBMs programvaredivisjon, og kan vise til mer enn 20 års allsidig erfaring fra teknologibransjen. Stefano har en Master of Sience i Industrial and Systems Engineering fra Ohio University.

Jan Christian Haugland
Interim Country Manager, Digital Business Services

Jan Christian er interim Country Manager Digital Business Services i SAP Norge med ansvaret for salg og leveranse av SAP sine tjenester. Jan Christian har mer enn 20 års erfaring med SAP som konsulent, prosjektleder og manager både hos andre konsulenthus og SAP sluttkunder. I 2008 begynte han i SAP og har i løpet av årene hatt hovedfokus på salg og leveranse av strategiske tjenester til SAPs kunder. Jan Christian har lang erfaring med implementering og rådgivning av ende-til-ende løsninger. Jan Christian har en Master of Science grad innen økonomi, administrasjon og regnskap fra Copenhagen Business School.

Tim Greni
Presales Manager

Tim leder SAPs avdeling med løsningsrådgivere. Tim er en entusiastisk og engasjert teknolog med bred erfaring fra Software og IT bransjen. Tim startet i SAP 2014 og har lang erfaring med teknisk salg som it-spesialist og It-arkitekt i Norges største IT miljøer. Løsningsområdene har i hovedsak vært innen mellomvare, e-handel og portalløsninger. Tim har også vært leder for presales og konsulenter og har erfaring fra programvare- og konsulentsalg. Tim er overbevist om at det avgjørende for en vellykket IT løsning, er teknisk kompetanse kombinert med inngående forståelse for hva som er forretningsmålet.

Josef Nalbant
Country Lead Premium Engagement

Josef har siden 2014 ledet Partner Økosystemet i Norge og har direkte bidratt til å videreutvikle samt bygge opp en partnerkanal som er autorisert til både å selge, implementere og vedlikeholde våre produkter og tjenester. Han har 20 års fartstid fra Telecom og IT bransjen med roller innenfor forretningsutvikling, salg og ledelse, både fra små- og mellomstore bedrifter til store globale aktører. Josef vil fra andre halvår 2019 overtar ansvaret for leveransetjenestene som går under «Premium Engagement» tilbudet fra SAP. Josef er nytenkende av natur og har gründererfaring fra flere startups.

Tanja M. Strohhammer
Marketing Manager

Tanja er Country Marketing Manager med ansvar for bade Key og SME markedet i Norge. Hun holder i tillegg posisjonen som Nordic Lead for Analytics. Tanja har mer enn 20 års erfaring innenfor Marketing og Business Development. De siste 11 årene har Tanja jobbet i Norge med fokus på IT, først med å bygge opp det Tyske og Østeriske markedet for Mamut før hun i 2011 startet i SAP. Tanja er utdannet Siviløkonom med Master i Marketing og Human Resources fra Universitetet i Landshut i Tyskland.

Hilde Charlotte Ruud
Manager, Human Resources

Hilde Charlotte er HR ansvarlig for SAP Norge. Hun har 5 års erfaring i fra ulike HR roller innen teknologi og Telecom bransjen med særlig fokus på å lederutvikling, strategisk HR og prosessoptimaliserende arbeid. Hun jobbet med oppbyggingen av HR funksjonen hos en av Telecom industriens største aktører før hun i 2015 startet i SAP hvor kontinuerlig utvikling av- og rådgivning innen HR Digitalisering er en sentral del av arbeidet. Hilde Charlotte er utdannet Organisasjonspsykolog med spesialisering i Ledelse ved BI Norwegian Business School i Oslo, samt en bachelorgrad i Økonomi i fra Teknologihøyskolen i Buskerud.

Astrid Thommesen Saebo
CFO,
SAP Norway

Astrid er finanssjef i SAP Norge og leder controlling, kommersiell kontrakt og compliance. Før Astrid startet i SAP jobbet hun innen finans i Aker Solutions og Schibsted, både som finanssjef, controller og innen investor relations. Astrid er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har en MBA fra franske INSEAD.

Tilbake til toppen