Skip to Content
Kontakt oss
 

Hvordan gjør du en komplisert sport eller business enkelt?

SAP transformerer sport og business med SAP HANA. Forestill deg hva vi kan gjøre for deg?

Previous

Forutsi det uforutsigbare

Se hvor lett det er å forutsi fremtidige muligheter og risiko ved å bruke selvbetjente analyser for å gjøre data fra alle kilder om til nyttig innsikt og bedre beslutninger. Finn appen for selvbetjente analyser som passer deg.

Hva skjer når intelligens og data kombineres?

DataGenius-utfordringen er tilbake. Det er din mulighet til å gjøre din del av verden til et bedre sted, ved å løse et komplekst problem med analyser fra SAP. De tre beste bidragene belønnes.

Next

Se hva SAP-samfunnet sier

Previous

Blockchain-løsningen

Ved å styrke mennesker med en kombinasjon av kommende teknologier, ledet av blockchain, 3D-printing og tingenes internett, kan dagens kjedelige forsyningskjede bli morgendagens nye forretningsmodell.

Innen 2020 vil kunstig intelligens påvirke alt – men hvordan?

Vi er alle utstyrt med de beste hodene i universet vi kjenner. Vi og våre forgjengere har skapt nesten alt vi berører. Vi oppnådde dette ved å bruke et verktøy som representerer det absolutte høydepunktet for intelligens: hjernen vår.

Lenovo: Innoverer raskere enn markedet

Ingen markedssektor kombinerer mulighet med risiko som forbrukerelektronikk. Gårsdagens populære plattform er dagens andrevalg. Dagens oppstart som sliter, er morgendagens bransjeleder.

Next
Back to top