Skip to Content
Kontakt oss

SAP Innovation Forum Nordics 2018

Turn thinking into doing - Live Innovation.19 - 20 September 2018, Copenhagen, Denmark.

Previous

Forutsi det uforutsigbare

Se hvor lett det er å forutsi fremtidige muligheter og risiko ved å bruke selvbetjente analyser for å gjøre data fra alle kilder om til nyttig innsikt og bedre beslutninger. Finn appen for selvbetjente analyser som passer deg.

Hva skjer når intelligens og data kombineres?

DataGenius-utfordringen er tilbake. Det er din mulighet til å gjøre din del av verden til et bedre sted, ved å løse et komplekst problem med analyser fra SAP. De tre beste bidragene belønnes.

Next

Se hva SAP-samfunnet sier

Previous

Blockchain-løsningen

Ved å styrke mennesker med en kombinasjon av kommende teknologier, ledet av blockchain, 3D-printing og tingenes internett, kan dagens kjedelige forsyningskjede bli morgendagens nye forretningsmodell.

alicia.tillman

Vår fremtid inspireres av en historie med formål

SAPs grunnleggende formål er å bygge teknologi som hjelper kunder å forbedre økonomien, miljøet og samfunnet som helhet – for til syvende og sist å hjelpe verden til å gå bedre samt forbedre folks liv.

Fjerde generasjon CRM

Me2B – når kunden har makten må vi se på hvordan vi bygger våre kunderelasjoner. Med nye SAP C/HANA introduserer vi fjerde generasjon CRM der troverdigheten og den genuine kundeopplevelsen står i førersetet. Les hvoran du kan ta nytte av dette i ditt arbeid.

Next
Back to top