Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Kundehistorier

Se hvordan kunder bruker SAP-produkter, -tjenester og -teknologi

Rainforest Connection

Finn ut hvordan denne nystartede frivillige teknologiorganisasjonen strømmer lyd fra regnskogen, inkludert lyden av tømmerbiler og motorsager, for å stanse avskogingen – og til og med forutsi den.

AstraZeneca

AstraZeneca har 30 farmasøytiske produksjonsanlegg rundt om i verden. Se hvordan de bruker SAP for å få sanntidsoversikt over produksjonen og sikre at pasienter får medisinene sine i tide.

Goodwill

Goodwill forandrer liv ved å hjelpe mennesker tilbake i arbeid. Se hvordan SAP Business ByDesign gjør at de kan øke produktiviteten, kontrollere kostnadene og gi pengene de sparer, tilbake til lokalmiljøene de opererer i.

Avocados from Mexico

Se hvordan SAP-teknologi gir dette smarte markedsføringsselskapet rask tilgang til riktige data og innsikt til å utvide virksomheten – og øke populariteten til meksikanske avokadoer i USA.  

Gustave Roussy

Gustave Roussy behandler ett tusen nye kreftpasienter hver måned. Med SAP kan senteret aggregere og trekke ut kliniske forskningsdata som hjelper dem med å forbedre livreddende behandlinger og resultater.

Hershey

Hør hvordan denne verdensberømte sjokoladeprodusenten bruker SAP til å få oversikt over sine 80 merker for å kunne ta raske, faktabaserte beslutninger, slik at de kan drive selskapet bedre.  

Missguided

Missguided lager spennende fast fashion, slik at jenter og unge kvinner kan føle seg og se selvsikre ut. SAP hjalp dem med å digitalisere hele forsyningskjeden og økonomien, slik at de kunne utvide virksomheten og levere fast fashion til enda flere kunder.

Habesha Breweries

Dette lokale bryggeriet trengte å komme seg inn på det globale markedet. Med SAP har Habesha nå muligheten til å ta imot bestillinger hvor som helst og når som helst med mobil- og GPS-teknologi. Dette gjør dem i stand til å nå kundene uansett hvor de er.

Stara

Staras smarte, sensorutstyrte traktorer hjelper bønder med å bruke sanntidsinformasjon til å produsere mer mat med færre ressurser. Lær mer om Stara – og deres mål om å utrydde sult i verden.

Welthungerhilfe

Som en hjelp i å nå målet om å avskaffe sult i verden innen 2030, bruker Welthungerhilfe SAP SuccessFactors for å føre de riktige folkene sammen til riktig tid og sted.

Shell

Shell fokuserer på å møte fremtidens energibehov på innovative, bærekraftige og karbonansvarlige måter. Hør hvordan de bruker SAPs digitale teknologier for å få fremdrift.

Elephants, Rhinos & People

Lær hvordan Elephants, Rhinos & People (ERP) beskytter truet dyreliv ved hjelp av satellittsporingsteknologi, droner som hindrer krypskyttere, og en strategi basert på fattigdomsbekjempelse.

Søk etter kunder som deg

SAP har mer enn 437 000 kunder i 190 land. Søk etter historier og videoer etter bransje, løsning, region, emne eller bedriftsstørrelse for å finne ut hvordan bedrifter som din, bruker vår programvare og teknologi.

Tilbake til toppen