Gå til innhold
SAP

Global firmainformasjon

Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere hjelper SAP verden med å drive bedre og forbedre folks liv.

 

Denne websiden er maskinoversatt for å hjelpe deg. SAP kan ikke garantere at maskinoversettelsen er riktig eller fullstendig oversatt. Den opprinnelige engelske nettsiden finner du ved å bruke verdenskartet i øvre høyre hjørne av denne siden.

Informasjon om SAP-firma

Som markedsleder i programvare for bedriftsapplikasjoner hjelper vi bedrifter i alle størrelser og i alle bransjer med bedre drift ved å omdefinere ERP og opprette nettverk av intelligente foretak som gir gjennomsiktighet, fleksibilitet og bærekraft på tvers av forsyningskjeder. Med vår ende-til-ende-programserie med applikasjoner og tjenester kan kundene drive lønnsomt, tilpasse seg kontinuerlig og skape en forskjell over hele verden.

>110000

ansatte fra 160 land.

 

22 000

+

SAP-partnerselskaper globalt.

 

€ 27.84

b

samlet inntekt (ikke IFRS) i FY2021.

245

m+

abonnenter i skybrukerbasen vår.

100

+

utviklingssteder over hele verden.

#1

Programvarefirma i Dow Jones Sustainability Index i 15 år.

Verdensomspennende lokaliseringskatalog

Finn steder med SAP-kontorer i 130 land, få tilgang til bestemte SAP-land og regionale nettsteder, og lær om SAP Experience Centers.

Utforsk ofte stilte spørsmål

Hva betyr SAP? Hvordan sier du SAP? Når ble SAP startet? Finn ut svarene på disse spørsmålene og så mye mer fra våre ofte stilte spørsmål.

placeholder
SAP Integrated Report

SAP hjelper verden med å fungere bedre gjennom en integrert strategi som gjør det mulig for kundene å skape positiv økonomisk, miljømessig og sosial påvirkning på verden. Vår integrerte rapport beskriver vår prestasjon og vesentlighetsvurdering for vår bærekraftige forretningssuksess.

Vårne verdier

placeholder
Formål og bærekraft

Vår formål er å skape en positiv økonomisk, miljømessig og sosial påvirkning over hele verden, med et særlig fokus på klimatiltak, sirkulær økonomi, sosialt ansvar og helhetlig styring og rapportering.

placeholder
Mangfold og inkludering

Å skape en mangfoldig og inkluderende kultur gjør oss til et bedre selskap som utnytter innovasjonen vår, forbedrer arbeidserfaringen og muliggjør vår suksess i en verden i endring. 

placeholder
Bedriftens sosiale ansvar (CSR)

Vi har muligheter for alle gjennom digital inkludering ved hjelp av vårt talent, teknologi og strategiske partnerskap.

Vår historie

placeholder
Hva er SAP?

Finn ut hva "SAP" står for, hva vi gjør, og hvordan vi hjelper verden med å drive bedre og forbedre folks liv.

placeholder
SAP-ledelse

Lær mer om ledere i SAP SE ved å vise bilder, bioer og roller.

placeholder
SAP-historikk

Utforsk vår lange historie om forretningsinnovasjon, som startet med fem gründerprogrammerere som grunnla SAP i 1972.

Innovasjon og kvalitet

placeholder
Innovasjon hos SAP

Fra banebrytende ERP-programvare til nye tilbud, for eksempel SAP HANA-in-memory-databehandlingsplattformen, går SAP-innovasjonen utover programvaren – vi utvikler gjennombruddsteknologier som former IT- og forretningstendenser.

placeholder
Kvalitet hos SAP

Hver SAP-medarbeider har en kvalitetssikringsrolle, enten de utvikler programvare eller tilbyr tjenester og brukerstøtte. Vi bruker innovative metoder for å støtte kontinuerlig produkt-, prosess- og tjenestekvalitetsforbedring.

Globale sponsoravtaler

placeholder

Som leder for teknologiprogramvare er SAP stolt av å utvide relasjonene våre i idretts- og underholdningsverdenen. Partnerskap med lag i verdensklasse, ligaer og egenskaper har gitt oss mulighet til å skape teknologiløsninger som engasjerer fans, medier, spillere og coacher på et annet nivå, og integrerer skybaserte analyser i sanntid.

Tilbake til toppen