Gå til innhold
et arrangement med flere som bruker VR briller

Digitale hendelser og arrangementer

Kommende arrangementer

Se høydepunkter fra kommende SAP-arrangementer. Du kan registrere deg for å bli varslet eller registrere deg for å delta.

Leter du etter kommende arrangementer?

Bla gjennom alle kommende og on-demand webinarer, virtuelle arrangementer og konferanser etter kategori, type eller region.

Spotlight på arrangementer

placeholder
SAP TechEd: En helt ny virtuell og fysisk arrangementopplevelse

Få de siste oppdateringene om vårt årlige SAP TechEd-arrangement:

  • Hovedarrangement: SAP TechEd, en revidert virtuell opplevelse.
    15. – 16. november: Gratis
  • Også tilgjengelig: SAP TechEd Hands-on Lab, en mulighet for læring og nettverk i Las Vegas, Nevada, U.S.A.
    15. – 16. november: Tilgjengelig som tilleggstilbud (påmeldingsavgift tilkommer)

    Registrering åpner i september.

 

Nordiske arrangementer

placeholder
Skybasert ERP gjort enkelt

Delta på vår lavterskel seminarserie som over flere episoder tar for seg de forskjellige bestanddelene i S/4HANA Public Cloud under fanen "skybasert ERP gjort enkelt". Forstå hvordan du kan få mest ut av programvaren ved å høre på eksperter innen feltet og få svar på dine spørsmål under Q&A sesjonen.

placeholder
Learning & Development Summit 2022

Lær fra HR og endringsledelse eksperter for å få innsikt i transformativ læring samt hvordan du kan utnytte dette for å skape et konkurransefortrinn for din bedrift. Bli synlig med SAP SuccessFactors moduler som Learning and Development Technology og Road Map.

placeholder
God Start webinar med Aker BP

Ta morgenkaffen med oss og bli med på den digitale hendelsen med Arve Sandanger, Business Unit Controller i Aker BP, fortelle om hvilke utfordringer de trengte å løse, valg av løsning og erfaringer fra bruken av SAP Analytics Cloud Planning så langt. Han vil vise konkrete eksempler på hvordan de benytter løsningen i sin daglige drift.

placeholder
Webinar - en grønnere forsyningskjede

Den 7 april, kl. 15:00 avholdes webinaret, en grønnere forsyningskjede. Delta for å få innsikt fra World Trade Organisation (WTO) om hva handel og logistikk gjør for en bærekraftig fremtid. Videre vil FourKites, som er med-arrangør, snakke om hvilke muligheter maskinlæring og sanntids innsikt i ditt logistikk nettverk gir deg i sammenheng med bærekraft.

placeholder
Morgenkaffe og inspirasjon med Satair

Det danske selskapet Satair er en global leverandør av innovative tjenester og løsninger til den sivile luftfarten. Hør deres historie om hvordan de gjennomførte en digitale transformasjon av verdikjeden i flybransjen med en virksomhetsarkitektur basert på SAP Commerce Cloud.

Globale arrangementer

placeholder
SAP Sapphire in 2022: Repriser på forespørsel

Se SAP Sapphire-økter på forespørsel og hør fra SAP-kunder og eksperter om hvordan du kan transformere virksomheten din.

placeholder
SuccessConnect: Endre arbeid for alltid

Se repetisjoner av hovedinnlegg og breakout-økter fra SuccessConnect for å lære hvordan du kan frigjøre mer potensiale fra dine ansatte og mer profitt fra virksomheten din.

placeholder
SAP Spend Connect Live: Virtuell opplevelse

Få tilgang til førsteklasses innhold fra SAP Spend Connect Live-arrangementet, samt ekstra eksklusive økter som er tatt opp spesielt for vår virtuelle opplevelse.

Utforsk SAPs arrangementskalender

placeholder

Gjør deg klar til å komme i kontakt med bransjeeksperter og finpusse ferdighetene dine med SAP sine digitale hendelser. Besøk nettstedet vårt for å finne arrangementer og for å se kommende webinarer og konferanser.

Tilbake til toppen