Naar inhoud gaan
Jonge professional die op kantoor werkt

Word partner

Je brengt ervaring, expertise en enthousiasme mee. We brengen klanten, een wereldwijd merk en technologie om te verkopen en verder te bouwen.

 

Deze webpagina is voor uw gemak door een machine vertaald. SAP geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de machinevertaling. De originele Engelse webpagina kan worden gevonden met behulp van de wereldkaart in de rechterbovenhoek van deze pagina.

Waarom partner van SAP?

Als u meer klanten wilt winnen en de omzet wilt vergroten, kunnen het bekroonde partnerprogramma en portfolio van toonaangevende oplossingen van SAP u daarbij helpen. 

placeholder

Of u nu oplossingen bouwt, verkoopt of services uitvoert of met SAP samenwerkt, uw klanten profiteren van de voordelen van toonaangevende technologieplatforms, verrijkt en uitgebreid met uw unieke IP en geleverd in de cloud.

Een programma om uw bedrijf te laten groeien

Het SAP PartnerEdge-programma biedt vier eenvoudige betrokkenheidsmodellen: Build, Sell, Service en Run. Er is ook een optie om uw oplossing te certificeren. 

Oplossingen bouwen

Dit model is ideaal voor OEM's, onafhankelijke softwareleveranciers en applicatieontwikkelaars die oplossingen bouwen bovenop of integreren met SAP technologie. 

Oplossingen verkopen

Meestal voor wederverkopers en wederverkopers met toegevoegde waarde kunt u met dit model eigenaar zijn van de gehele levenscyclus van de klant of samenwerken met andere partners of SAP. 

Oplossingen voor onderhoud

Service Partners zijn consultants of systeemintegrators die voorzien in strategisch advies, systeemontwerp, oplossingsintegratie en implementatie van SAP-oplossingen. 

Actieve oplossingen

Als outsourcing- of hostingpartner kunt u SAP oplossingen aanbieden via een private of public cloud, waarbij u uw eigen branche- of branchespecifieke expertise toevoegt.

Uw oplossingen certificeren

Met een certificering van SAP Integration and Certification Center kunt u het vertrouwen van de klant in applicaties die u hebt ontwikkeld om op SAP technologie te draaien, vergroten.

Blijf uit de menigte op een concurrerende markt

placeholder
Competency Framework van SAP PartnerEdge

Competency Framework helpt bedrijven betrouwbare adviseurs te vinden met vaardigheden op het gebied van digitale transformatie. Met het framework kunt u uw SAP expertise, ervaring en de volwassenheid van uw SAP praktijk laten zien om uw zichtbaarheid te vergroten.

placeholder
Zoek het pad naar een nieuwe opportunity

Ontdek in deze SAP Partner Live event replay hoe u het nieuwe erkenningssysteem kunt maximaliseren om uw competenties en specialisaties te tonen om potentiële klanten aan te trekken en meer zaken te doen. 

placeholder

SAP Pinnacle Awards

We verwelkomen de best presterende partners die klanten helpen een best-run business te worden.

Een toolbox om uw succes te ondersteunen

Om uw bedrijf te ondersteunen bieden we allerlei resources voor alle soorten partners.

placeholder

Als gekwalificeerde partner krijgt u toegang tot gedeelde demolandschappen die de meest relevante online en offline demoscenario's omvatten, waaronder RISE with SAP, SAP Business Technology Platform en branchespecifieke cloudoplossingen van SAP. 

placeholder

Onze partnerbenefitencatalogus is een online winkel voor hoogwaardige services die u helpen uw bedrijf te laten groeien, personeel bij te scholen of nieuwe manieren te leren om te verkopen. Veel services in onze partnervoordelencatalogus zijn gratis als onderdeel van het SAP PartnerEdge-programma, terwijl anderen een bescheiden vergoeding betalen. Bijna alle services met een vergoeding kunnen worden betaald voor het gebruik van uw marktontwikkelingsfonds (MDF). Het beste is dat MDF-betalingen via de catalogus geautomatiseerd en eenvoudig zijn.

placeholder

Een digitale reisgenoot die u in staat stelt om eenvoudig te communiceren met SAP-experts en om onmiddellijk advies te krijgen, en SAP for Me aggregeert belangrijke alerts, metrieken en inzichten over uw SAP-productportfolio met één toegangspunt. 

placeholder
Uw raam in de wereld van SAP

SAP Partner Portal is een integraal onderdeel van de dagelijkse routine van onze gebruikers. Deze website is gebaseerd op een uniform profiel en biedt de gepersonaliseerde informatie en tools die u nodig hebt om uw SAP bedrijf te beheren, te runnen en uit te breiden, altijd, overal en op elk apparaat. 

Uw partnerschap beheren

U kunt het rendement van uw relatie met SAP maximaliseren met behulp van een gepersonaliseerd dashboard om prestatie-indicatoren bij te houden en uw profiel te onderhouden.

Uw bedrijf runnen

Diepgaande product-, oplossings- en branche-informatie en verkooptools zoals vergelijkingsgrafieken en verkoopmethodologieën helpen u succes te boeken. 

Uw bedrijf laten groeien

Met SAP Partner Portal kunt u uw kennis, pijplijn en bedrijf uitbreiden met toegang tot trainings- en marketingtools op maat. 

placeholder
Succesvolle partners dankzij effectieve marketing

Ons vraagversnellingsportefeuille helpt partners succesvol te zijn in de cloud door middel van marketing en verkoop met een grote impact. De programma's en resources in het portfolio helpen uw vaardigheden te verbeteren, uw merk uit te breiden, vraag te genereren, campagnes uit te voeren en klantreferenties te betrekken. Leer van branche-experts, ontdek best practices en verken marketingservices om uitstekende resultaten te behalen.

Vraag genereren en een pijplijn bouwen

We bieden een krachtige set programma's en tools waarmee partners leads kunnen genereren en koesteren, met praktische ondersteuning en ondersteuning, ontwikkeling van vaardigheden en betrokkenheid met toonaangevende resources zoals LinkedIn Sales Navigator.​ Belangrijke aanbiedingen zijn een leadmasterinitiatief, een initiatief voor digitale social selling, digitalisering en websiteoptimalisatie, SAP Store en SAP Partner Finder. 

Uw merk uitbreiden

In een concurrerende en snelle markt is het van cruciaal belang om een onmiddellijk herkenbaar merk te creëren en uzelf boven de concurrentie te tillen. Onze merktools en resources helpen partners hun bedrijf, oplossingen en services te onderscheiden door middel van krachtige strategieën voor merkuitvoering die hen helpen te concurreren en winnen. ​De beschikbare ondersteuning omvat brandingrichtlijnen, persberichten, betrokkenheid van de media en versterking. 

Klantreferenties creëren en gebruiken

Het omzetten van een prospect in een live klant wordt vaak geholpen door een aantrekkelijke klantreferentie of twee. Onze klantreferentieprogramma's en -resources helpen SAP partners om de juiste verhalen te vinden, samen te werken aan het maken van succesverhalen van SAP en hun eigen klantreferenties te creëren en uit te breiden. 

Vergroting van uw vaardigheden

Ons portfolio van workshops biedt SAP partners de vaardigheden en expertise die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de cloud, zich effectief te positioneren en marketing te gebruiken als een effectieve tool om vraag en omzet te stimuleren. Wij bieden een breed scala aan workshops aan, van marketinguitmuntendheid tot funnel mastery en het bouwen van een winnend waardevoorstel. 

Content ontwikkelen en campagnes uitvoeren

We hebben het eenvoudig gemaakt voor u om digitale campagnes en resources van SAP te vinden, te openen en te downloaden die zijn ontworpen om bewustzijn te creëren en de vraag te stimuleren. U kunt content zoeken op SAP-oplossing, oplossingscategorie of branche op onze digitale marketingcampagnehub. 

placeholder
Bouwen aan uw vaardigheden

Sommige training voor verkoop, presales, oplossingsconsultant, marketing en compliance is een verplicht minimum voordat we uw bedrijf machtigen om SAP-oplossingen te verkopen. Andere electieve trainingen en certificeringen zijn een ideale manier om je vaardigheden verder op te bouwen en te helen. Hier zijn slechts enkele manieren waarop u toegang hebt tot de rijkdom aan trainingsbronnen van SAP.

SAP Learning Hub

Deze site biedt on-demand toegang tot een breed scala aan digitale content, waaronder cursussen, contentsimulaties, handleidingen en meer. Via uw bureau hebt u toegang tot verkoop-, presales-, consultant- en marketingtrainingen. 

SAP Learning Rooms

Deze zones voor samenwerking en social learning zijn beschikbaar via SAP Learning Hub. Ze maken het eenvoudig voor u om samen te werken, uw kennis te delen, van uw collega's te leren en antwoorden te krijgen op uw vragen van SAP experts. 

Autorisatie om te verkopen

U wordt geautoriseerd om SAP-oplossingen te verkopen wanneer het vereiste aantal van uw werknemers is geslaagd voor verplichte beoordelingen voor verkoop-, presales- en klantbetrokkenheidsactiviteiten. In sommige gevallen hebt u ook certificeringen van de oplossingsconsultant nodig voor de productgroepen die uw organisatie verkoopt. 

Marketingexpertise

Wilt u uw team bijscholen op het gebied van marketingtactieken en -strategie? Moet je meer vraag stimuleren, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Wij bieden diverse virtuele en persoonlijke marketingtrainingen om u te helpen de vraaggeneratie te versnellen en uw pijplijn te laten groeien. 

Terug naar boven