Skip to Content
Contact

Over SAP

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen wij organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven.

Bezoek onze internationale website voor nieuws, informatie voor investeerders en analisten, carrièremogelijkheden, de geschiedenis van SAP en meer.

Bekijk onze internationale website
Beschikbaar in het: Engels | Duits

Over SAP Nederland

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. 

SAPPHIRE 2018 Save the Date June 5-7, Orlando

Werk met SAP executives, experts, partners en klanten tijdens het grootste technologie-evenement ooit. Leer hoe u uw digitale bedrijfsstrategie kunt verscherpen, ontdek wat SAP u kan bieden en maak kennis met de nieuwste oplossingen.

Back to top