Naar inhoud gaan

Over SAP Nederland

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. 

SAP is de marktleider op het gebied van bedrijfsapplicatiesoftware en helpt bedrijven van elke omvang en in alle industries om op hun best te presteren: 77% van de transactie-inkomsten in de wereld raakt een SAP-systeem. Onze machine learning, Internet of Things (IoT) en advanced analytics technologieën helpen onze klanten te veranderen in intelligent enterprises. Onze end-to-end suite van applicaties en diensten stelt onze klanten in staat om winstgevend te werken, zich voortdurend aan te passen en het verschil te maken. 

Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en thought leaders, SAP helps the world run better and improves people’s lives. 

Ontdek meer over SAP en diversity

SAP One Billion Lives

Onze purpose is niet zomaar een quote. De ambitie van One Billion Lives is om een miljard levens te verbeteren. Dit proberen we te realiseren met onze mensen,  technologie en resources.

SAP Next-Gen

Ben jij een student of net afgestudeerd? Meld je aan bij de Next-Gen community en werk mee aan business cases, vergroot je netwerk en ontdek hoe het is om te werken in IT.

Diversiteit en integratie

Als een wereldwijde organisatie met werknemers uit 150 nationaliteiten, willen we dat onze werknemers zich vrij voelen om zichzelf te zijn. Alleen dan presteren we samen op ons best.

Onze Purpose

Help the world run and improve people’s lives”. Dat is vanaf dag één ons doel geweest. Dus wanneer onze klanten een innovatief idee hebben om een industrie te transformeren, armen te voeden, gelijkheid te ondersteunen of wereldwijd hulp te bieden, leveren we de juiste technologie om hen optimaal te laten presteren en hun visie te bereiken.

Terug naar boven