Naar inhoud gaan

Over SAP Nederland

placeholder

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. 

SAP is de marktleider op het gebied van bedrijfsapplicatiesoftware en helpt bedrijven van elke omvang en in alle industries om op hun best te presteren: 77% van de transactie-inkomsten in de wereld raakt een SAP-systeem. Onze machine learning, Internet of Things (IoT) en advanced analytics technologieën helpen onze klanten te veranderen in intelligent enterprises. Onze end-to-end suite van applicaties en diensten stelt onze klanten in staat om winstgevend te werken, zich voortdurend aan te passen en het verschil te maken. 

Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en thought leaders, SAP helps the world run better and improves people’s lives. 

Ontdek meer over SAP en diversity

placeholder
Economics: Bringing profit and planet together

Samen kunnen we een wereld realiseren waarin winst op een duurzame manier wordt gegenereerd. Een wereld waarin we de 'Eco' in Economics waarmaken.

placeholder
Onze Purpose

Wanneer onze klanten een innovatief idee hebben, leveren wij de juiste technologie om hen optimaal te laten presteren en hun visie te bereiken.

placeholder
Diversiteit en integratie

Als een wereldwijde organisatie met werknemers uit 150 nationaliteiten, willen we dat onze werknemers zich vrij voelen om zichzelf te zijn. Alleen dan presteren we samen op ons best.

placeholder
SAP Next-Gen

Ben jij een student of net afgestudeerd? Meld je aan bij de Next-Gen community en werk mee aan business cases, vergroot je netwerk en ontdek hoe het is om te werken in IT.

Veelgestelde vragen over SAP

SAP is een acroniem van de oorspronkelijke Duitse naam: Systemanalyse Programmentwicklung, wat zich vertaalt naar System Analysis Program Development. Tegenwoordig is de juridische bedrijfsnaam SAP SE – SE staat voor societas Europaea, een naamloze vennootschap geregistreerd in overeenstemming met het vennootschapsrecht van de Europese Unie.

SAP is een van ‘s werelds toonaangevende producenten van software voor het managen van bedrijfsprocessen. We ontwikkelen oplossingen die organisaties helpen in de digitale transformatie. Met SAP software kunnen organisaties bijvoorbeeld effectief data verwerken en informatiestromen tussen organisaties mogelijk maken.

SAP werd bijna 50 jaar geleden opgericht (in 1972). We begonnen als kleine startup met vijf personen, en zijn nu een multinationale onderneming met meer dan 100.000 medewerkers en meer dan 440.000 klanten in 180 landen. Het wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Walldorf, Duitsland. In ons Nederlandse kantoor in 's Hertogenbosch werken meer dan 500 SAP'ers.

Het adres van ons Nederlandse kantoor is:

Amerikastraat 10
5232 BE 's-Hertogenbosch

Wil je ons telefonisch bereiken? Bel dan naar 073 645 7500

Terug naar boven