Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Over SAP

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen wij organisaties om digitaal te transformeren, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei en concurrentie voor te blijven. SAP levert software voor iedere Line of Business, zodat verschillende applicaties naadloos op elkaar aansluiten.

Over SAP Nederland

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch.

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven.

Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. 

Ontdek meer over SAP en diversity

SAP One Billion Lives

Onze purpose is niet zomaar een quote. De ambitie van One Billion Lives is om een miljard levens te verbeteren. Dit proberen we te realiseren met onze mensen,  technologie en resources.

SAP Next-Gen

Ben jij een student of net afgestudeerd? Meld je aan bij de Next-Gen community en werk mee aan business cases, vergroot je netwerk en ontdek hoe het is om te werken in IT.

Diversiteit en integratie

Als een wereldwijde organisatie met werknemers uit 150 nationaliteiten, willen we dat onze werknemers zich vrij voelen om zichzelf te zijn. Alleen dan presteren we samen op ons best.

Onze Purpose

Help the world run and improve people’s lives”. Dat is vanaf dag één ons doel geweest. Dus wanneer onze klanten een innovatief idee hebben om een industrie te transformeren, armen te voeden, gelijkheid te ondersteunen of wereldwijd hulp te bieden, leveren we de juiste technologie om hen optimaal te laten presteren en hun visie te bereiken.

Terug naar boven