Naar inhoud gaan

Veelgestelde vragen over SAP

SAP is een acroniem van de oorspronkelijke Duitse naam: Systemanalyse Programmentwicklung, wat zich vertaalt naar System Analysis Program Development. Tegenwoordig is de juridische bedrijfsnaam SAP SE – SE staat voor societas Europaea, een naamloze vennootschap geregistreerd in overeenstemming met het vennootschapsrecht van de Europese Unie.

SAP is een van ‘s werelds toonaangevende producenten van software voor het managen van bedrijfsprocessen. We ontwikkelen oplossingen die organisaties helpen in de digitale transformatie. Met SAP software kunnen organisaties bijvoorbeeld effectief data verwerken en informatiestromen tussen organisaties mogelijk maken.

SAP werd bijna 50 jaar geleden opgericht (in 1972). We begonnen als kleine startup met vijf personen, en zijn nu een multinationale onderneming met meer dan 100.000 medewerkers en meer dan 440.000 klanten in 180 landen. Het wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Walldorf, Duitsland. In ons Nederlandse kantoor in 's Hertogenbosch werken meer dan 500 SAP'ers.

Het adres van ons Nederlandse kantoor is:

Amerikastraat 10
5232 BE 's-Hertogenbosch

Wil je ons telefonisch bereiken? Bel dan naar 073 645 7500

Terug naar boven