Siirry sisältöön
Croatia, Zadar, Kitesurfer jumping in front of wind turbine

Tietoja SAP:stä

Yrityksemme

Asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien globaalin verkoston avulla SAP auttaa selvittämään globaaleja haasteita ja parantamaan ihmisten elämää. 

Yrityksen globaalit tiedot

SAP:n innovaatiot auttavat tuhansia asiakkaita eri puolilla maailmaa työskentelemään tehokkaammin yhdessä ja ottamaan kaiken irti liiketoimintatietämyksen hyödyistä. Tutustu SAP:n johtoon, historiaan, kestävän kehityksen ja monimuotoisuuden periaatteisiin, usein esitettyihin kysymyksiin ja muihin faktoihin.

Sijoittajasuhteet

SAP:n sijoittajasuhdesivusto tarjoaa tietoa ja palveluja institutionaalisille, sosiaalisesti vastuullisille ja yksittäisille sijoittajille. Lue lisää taloudellisesta suorituskyvystämme, selaa neljännesvuosi- ja vuosikertomuksia ja tutustu talousuutisiimme.

SAP Trust Center

Liiketoimintasi perustuu luottamukseen, ja odotat samaa käyttämäsi ohjelmiston toimittajalta. Johtavana ohjelmistotoimittajana ja pilvipalveluyrityksenä olemme sitoutuneet rakentamaan ja säilyttämään asiakkaidemme luottamuksen.

Uutiset ja lehdistö

SAP News Center on SAP:n uutisten ja uusimpien tietojen virallinen sivusto. Lehdistötiedotteiden lisäksi löydät syvällisiä artikkeleita liiketoiminnan ja teknologian trendeistä, SAP:n asiantuntijoiden ja ajatusjohtajien blogeja sekä paljon muuta. 

Työpaikat

SAP:llä yli 102 400 työntekijää saa loistaa ympäristössä, joka kannustaa avoimeen ja vapaaseen ideoiden ilmaisuun. Saat työskennellä luovien ajattelijoiden rinnalla, jotka muuttavat isot ideat todellisuudeksi asiakkaillemme. Innovatiivisen työharjoittelun, kasvuasi tukevien mentorien sekä työtä ja yksityiselämää tasapainottavan joustavuuden ansiosta saat myös enemmän irti urastasi.

Asiakassuhteet

Katso, miten asiakkaamme eri puolilla maailmaa hyödyntävät SAP-ohjelmistoja tehdessään yrityksestään älykästä yritystä – ja miten sinä voit olla mukana muokkaamassa tulevaisuuden SAP-ohjelmistoja ja -teknologioita osallistumalla asiakkaidenosallistamisohjelmiin ja käyttäjäryhmiin.

Tapahtumat

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivulla, niin näet tulevat webinaarit ja konferenssit ja saat tietoja menneistä tapahtumista, joihin et voinut osallistua.

Tietoja SAP:stä Pohjoismaissa

Pohjoismaat ja Baltia muodostavat yhtenäisen ja vahvan alueen, jossa organisaatiomme arvot ja toimintatavat ylittävät kansalliset rajat ja kulttuurit. Osaavat asiantuntijamme auttavat kaikenkokosia yrityksiä jokaisella toimialalla innovoimaan, kasvamaan ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Joustavuus, innovaatio ja asiakkaiden liiketoiminnan jatkuva kehittäminen ovat yhteisiä tavoitteitamme, joista pidämme kiinni. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta alakohtaisesta tietotaidostamme, kyvystä tehdä oikeita päätöksiä
kriittisellä hetkellä ja nopeista tuloksista. 

Takaisin alkuun