Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

Tietoja SAP:stä

Markkinoiden johtavana liiketoimintaohjelmistojen toimittajana SAP on digitalisaation ja nykyteknologian vallankumouksen keskipisteessä. SAP auttaa organisaatioita selviämään monimutkaisuudesta, luomaan uusia mahdollisuuksia kasvuun ja innovaatioon sekä ennen kaikkea palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Käy verkkosivustollamme tutustumassa SAP:n historiaan ja lue uusimpia yhtiötä koskevia uutisia, talous- ja sijoittajatietoja, työpaikkailmoituksia ja muita aiheita.

Käy yrityksemme globaalilla verkkosivustolla
Käytettävissä: englanniksi | saksaksi

Tietoja SAP:stä Pohjoismaissa

Pohjoismaat ja Baltia muodostavat yhtenäisen ja vahvan alueen, jossa organisaatiomme arvot ja toimintatavat ylittävät kansalliset rajat ja kulttuurit. Osaavat asiantuntijamme auttavat kaikenkokosia yrityksiä jokaisella toimialalla innovoimaan, kasvamaan ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Joustavuus, innovaatio ja asiakkaiden liiketoiminnan jatkuva kehittäminen ovat yhteisiä tavoitteitamme, joista pidämme kiinni. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta alakohtaisesta tietotaidostamme, kyvystä tehdä oikeita päätöksiä
kriittisellä hetkellä ja nopeista tuloksista. 

* Kaikki tulokset käyttöönotosta esitetään vain tiedoksi ja annetut esimerkit perustuvat SAP:n todellisten asiakkaiden kokemuksiin eivätkä ne muodosta SAP:n ja/tai sen kumppaneiden sitoumusta tai takuuta. Todellinen hinnoittelu, kustannukset ja tulokset käyttöönotosta voivat vaihdella riippuen asiakaskohtaisista vaatimuksista ja tarpeista. Ainoat SAP:n tuotteiden ja palveluiden takuut ovat ne, jotka on esitetty erikseen tuotteiden ja palvelujen takuuasiakirjoissa, jos sellaisia on. Mikään tässä mainittu ei muodosta lisätakuuta.

Takaisin alkuun