Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.
SAP Finlandin johtoryhmä

Tapaa SAP Finlandin johtoryhmä

Tutustu SAP:n johtajiin ja siihen, kuinka he varmistavat, että yhtiö tulee jatkossakin auttamaan yrityksiä toimimaan paremmin.

Taira Tepponen
Country Manager

Taira Tepponen (KTM, FM) on yritysohjelmistoja valmistavan SAP Finland Oy:n maajohtaja. Tepponen on työskennellyt SAP:n palveluksessa vuodesta 2001 alkaen. Hän on toiminut yhtiössä erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä ja vastannut SAP:n asiakkuuksista useilla toimialoilla, esimerkiksi high technology -toimialalla.

Ennen Suomen maajohtajaksi siirtymistään lokakuussa 2014 hän toimi kolmen vuoden ajan myyntijohtajan tehtävissä vastaten SAP:in suurista asiakkuudesta Pohjoismaissa. Ennen SAP:a Tepponen on ollut muun muassa Pricewaterhouse Coopersin ja ICL Edacomin palveluksessa.

Antti Makkonen
Chief Financial Officer

Antti Makkonen vastaa SAP Finlandin talous- ja hallintoasioista ja hän raportoi suoraan Pohjoismaiden talousjohtajalle. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden Finance Teamin jäsen.

Antin johtama Finance-yksikkö palvelee liiketoimintayksikköjä strategioita tukevien prosessien avulla ja toteuttamalla uusia liiketoimintamalleja. Finance yksikkö vastaa kaikista taloushallintoon liittyvistä asioista ja toimii sekä myynti- että palveluyksiköiden liiketoimintakumppanina tarjoten toimintaan ja päätöksentekoon liittyvää tukipalvelua.

Ennen siirtymistään nykyisiin tehtäviinsä Antti vastasi pohjoismaisesta Service Operations- tiimistä ja aiemmin hän on työskennellyt SAP:lla erilaisissa Controlling- tehtävissä. Antilla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Otto Virtomaa
Country Manager, Head of Digital Business Services

Otto Virtomaa toimii SAP Finlandin palvelutoimintojen (Digital Business Services) maajohtajana. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden palvelutoimintojen johtoryhmän jäsen.

Hänellä on pitkä kokemus myyntijohdon ja liikkeenjohdon konsultoinnin tehtävistä erityisesti ICT-, finanssi- sekä logistiikkatoimialoilta. Hänen aikaisempia työnantajiaan ovat olleet esimerkiksi EY sekä CapGemini.

Otto palasi SAP Finlandille vuonna 2016 Pohjoismaiden palvelumyynnin johtotehtäviin ja aloitti nykyisessä roolissaan tammikuussa 2017. Tätä ennen hän työskenteli SAPilla vuosina 2004 2013, jona aikana hän vastasi mm. Suomen liiketoimintakonsultoinnista.

Otolla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Turun Kauppakorkeakoulusta ja hän on lisäksi opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa Norges Handelshöyskolenissa.

Laura Hankalin
Presales Manager

Laura Hankalin kuuluu SAP Nordic Solution Management -tiimiin. Hän vastaa SAP Finlandin presales-toiminnoista ja on paikallisen johtoryhmän jäsen.

Lauralla on pitkä SAP-ura takanaan sisältäen eri tehtäviä konsultoinnissa, tiiminvetämisessä sekä presalesissa. Jo ennen SAP:n palvelukseen siirtymistä hän on työskennellyt SAP-ekosysteemissä konsulttina ja tiiminvetäjänä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Laura työskenteli viime vuodet pohjoismaisten asiakkaiden talouden digitalisaatiohankkeissa johtavana asiantuntijana.

Laura on tuotantotalouden insinööri Helsingin ammattikorkeakoulusta.

Takaisin alkuun