Siirry sisältöön

Tapaa SAP Finlandin johtoryhmä

Tutustu SAP:n johtajiin ja siihen, kuinka he varmistavat, että yhtiö tulee jatkossakin auttamaan yrityksiä toimimaan paremmin.

Taira Tepponen
Country Manager

Taira Tepponen (KTM, FM) on yritysohjelmistoja valmistavan SAP Finland Oy:n maajohtaja. Tepponen on työskennellyt SAP:n palveluksessa vuodesta 2001 alkaen. Hän on toiminut yhtiössä erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä ja vastannut SAP:n asiakkuuksista useilla toimialoilla, esimerkiksi high technology -toimialalla.

Ennen Suomen maajohtajaksi siirtymistään lokakuussa 2014 hän toimi kolmen vuoden ajan myyntijohtajan tehtävissä vastaten SAP:in suurista asiakkuudesta Pohjoismaissa. Ennen SAP:a Tepponen on ollut muun muassa Pricewaterhouse Coopersin ja ICL Edacomin palveluksessa.

Mikko Seppänen
Chief Financial Officer

Mikko Seppänen vastaa SAP Finlandin talous- ja hallintoasioista ja hän raportoi suoraan Pohjoismaiden talousjohtajalle. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden Finance Management Teamin jäsen.

Mikon johtama Finance -yksikkö vastaa kaikista taloushallintoon liittyvistä asioista ja toimii sekä myynti- että palveluyksiköiden liiketoimintakumppanina tarjoten toimintaan ja päätöksentekoon liittyvää tukea sekä operatiivisella että strategisella tasolla.

Ennen siirtymistään nykyiseen CFO-rooliin Mikko johti pohjoismaista Business Controlling- tiimiä ja aiemmin hän on työskennellyt SAP:lla erilaisissa Controlling- tehtävissä. Ennen SAP:tä hän on toiminut talousratkaisujen ja -prosessien kehittämistehtävissä esimerkiksi Metson ja Accenturen palveluksessa. Mikolla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Oulun Yliopistosta.

Taina Järvinen
Country Manager, Head of Services Finland

Taina Järvinen (EMBA) toimii SAP Finlandin palvelutoimintojen (Services) maajohtajana. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden palvelutoimintojen johtoryhmän jäsen.

Tainalla on pitkä kokemus SAP-konsultoinnista Accenturelta eri toimialojen asiakkuuksista. Taina on toiminut erityisesti asiakasrajapinnassa lokaaleissa ja globaaleissa SAP-hankkeissa. Asiakastyön ohella Taina toimi myös Accenturen Suomen SAP-liiketoimintayksikön vetäjänä.

Tainan johtama SAP Finlandin palvelutoimintojen yksikkö auttaa SAP asiakkaitamme saamaan parhaan hyödyn SAP-investoinnistaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Laura Hankalin
Presales Manager

Laura Hankalin kuuluu SAP Nordic Solution Management -tiimiin. Hän vastaa SAP Finlandin presales-toiminnoista ja on paikallisen johtoryhmän jäsen.

Lauralla on pitkä SAP-ura takanaan sisältäen eri tehtäviä konsultoinnissa, tiiminvetämisessä sekä presalesissa. Jo ennen SAP:n palvelukseen siirtymistä hän on työskennellyt SAP-ekosysteemissä konsulttina ja tiiminvetäjänä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Laura työskenteli viime vuodet pohjoismaisten asiakkaiden talouden digitalisaatiohankkeissa johtavana asiantuntijana.

Laura on tuotantotalouden insinööri Helsingin ammattikorkeakoulusta.

Takaisin alkuun