Gå til innhold

Alle
produkter

Utvalgte produkter

Finn de riktige produktene for å muliggjøre digital transformasjon i hele bedriften, og kjør forretningskritiske prosesser raskt og sikkert i skyen – i dag og når det blir behov for å utvikle bedriften.

SAP S/4HANA

Forbedre beslutnings- og forretningsprosessene og øk produktiviteten med en digital kjerne som støtter alle virksomhetskritiske bedriftsprosesser. SAP S/4HANA Enterprise Management-løsningen bygger på SAP HANA-plattformen. Den er utformet med SAP Fiori-brukeropplevelsen og leveres skybasert og lokalt.

SAP Cloud-plattform

Bygg og implementer apper raskt med vår skybaserte plattform som tjeneste (PaaS). Med SAP Cloud-plattformen kan du levere sikre bedriftsapper som integrerer og optimaliserer IT-landskapet, driver frem smidighet og fremskynder den digitale transformasjonen – i løpet av uker i stedet for år.

SAP HANA

Få raskere forretningsprosesser, mer forretningsanalyse og et enklere IT-miljø med vår plattform for i-minne-data som danner et fundament for alle slags databehov.

Concur Expense

Integrer reiseutgifter, ERP, regnskap, og kortdata i ett enkelt, skybasert og mobilt system som styrer hele utgiftsprosessen – fra utgiftsanmodninger til avstemming. En komplett tjeneste for kostnadsstyring.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Administrer forsyningskilder og leverandører i alle slags kostnadskategorier med én enkelt kilde-til-kontrakt-løsningssuite av typen lukket sløyfe, som takler de avanserte kravene til direkte anbudshåndtering for materialer. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Øk reaksjonsfølsomheten, reduser IT-kostnadene og arbeidsbelastningen og oppnå bedre beslutningsprosesser ved å gi enkel, selvbetjent tilgang til innsikt på en enhetlig plattform for data og analyse.

SAP Commerce Cloud

Skap enestående, sømløse kundeopplevelser ved å integrere alle digitale og fysiske kundeberøringspunkter – inkludert Internett, mobil, kundesenter og sosiale medier – på én enkelt plattform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformer arbeidsopplevelsen med en skybasert, flerspråklig løsning som fungerer både som en autoritativ datakilde for bemannings- og HR-data, og som en plattform for å forbedre kjerneprosesser i personalavdelingen.

Teknologi og innovasjon

I den digitale tidsalderen må bedriftsledere holde seg oppdatert på den nye, voksende og fremtidige teknologien for å ikke risikere å komme på etterskudd. Men hvor skal du begynne? Utforsk de nyeste digitale trendene for å finne de beste mulighetene for din bedrift.
Store datamengder

Store datamengder fortsetter å eksplodere i volum og variasjon, og bedriftene må holde følge. Lær om de siste teknologiske trendene innenfor store datamengder, blant annet sanntidsanalyser og AI – og finn ut hva de kan bety for bedriften. 

Blokkjede

Blokkjeder har potensiale til å skape store forstyrrelser i alle bransjer. Denne distribuerte ledgerteknologien dekker mye mer enn kryptovalutaer og omfatter alt fra navn på land og immaterielle eiendeler til stemmegivning.

Skybasert prosessering

Fra SaaS og PaaS til privat og hybrid – lær mer om skybasert teknologi og fordelene ved dette. Du kan også se nærmere på de nyeste skytrendene og de mest populære emnene, for eksempel sikkerhet og offentlige skybaserte løsningsalternativer.

Digital virksomhet

Tradisjonelle forretningsmodeller forstyrres radikalt i den digitale økonomien. Finn ut hva som kreves for å være en digital bedrift – og lær om de innovative teknologiene som driver digital transformasjon og digitale forsyningskjeder.

Tingenes Internett

Tingenes Internett (IoT) knytter sammen maskiner med maskiner (M2M) og maskiner med mennesker i nesten alle bransjer. Utforsk denne nettverksverdenen – inkludert IoT og Alle tings Internett (IoE).

Maskinlæring

Kunstig intelligens (AI), maskinlæring og dyp læring er drivkreftene bak en ny type programvareinnovasjon. Se hvordan du kan skape forretningsmuligheter ved å utnytte teknologien til å tøyle enormt store datamengder.

Mobil

Bedriftsmobilitet er en nøkkelkomponent i alle digitale strategier. Se hvordan du kan engasjere medarbeidere, kunder og interessenter på nye og innovative måter med SAPs mobile teknologi og bedriftsapper.

Små og mellomstore bedrifter

Små og mellomstore bedrifter er smidige av natur – og derfor er de ofte i stand til å ta i bruk fremvoksende teknologi tidligere enn større bedrifter. Se hvordan SMB-er omfavner digitale forstyrrelser og nye IT-trender med SAP.

Tilbake til toppen