Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Alle
produkter

Utvalgte produkter

Finn de riktige produktene for å muliggjøre digital transformasjon i hele bedriften, og kjør forretningskritiske prosesser raskt og sikkert i skyen – i dag og når det blir behov for å utvikle bedriften.

SAP S/4HANA

Forbedre beslutningsprosessene og øk produktiviteten med en digital kjerne som støtter alle virksomhetskritiske bedriftsprosesser. SAP S/4HANA Enterprise Management-løsningen bygger på SAP HANA-plattformen. Den er utformet med SAP Fiori-brukeropplevelsen og leveres skybasert og lokalt.

SAP Cloud-plattform

Bygg og implementer apper raskt med vår skybaserte plattform som tjeneste (PaaS). Med SAP Cloud-plattformen kan du levere sikre bedriftsapper som integrerer og optimaliserer IT-landskapet, driver frem smidighet og fremskynder den digitale transformasjonen – i løpet av uker i stedet for år.

Previous Next

SAP HANA

Få raskere forretningsprosesser, mer forretningsanalyse og et enklere IT-miljø med vår plattform for i-minne-data som danner et fundament for alle slags databehov.

Concur Expense

Integrer reiseutgifter, ERP, regnskap, og kortdata i ett enkelt, skybasert og mobilt system som styrer hele utgiftsprosessen – fra utgiftsanmodninger til avstemming.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Administrer forsyningskilder og leverandører i alle slags kostnadskategorier med én enkelt kilde-til-kontrakt-løsningssuite av typen lukket sløyfe, som takler de avanserte kravene til direkte anbudshåndtering for materialer. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Øk reaksjonsfølsomheten, reduser IT-kostnadene og arbeidsbelastningen og oppnå bedre beslutningsprosesser ved å gi enkel, selvbetjent tilgang til innsikt på en enhetlig plattform for data og analyse.

SAP Commerce Cloud

Skap enestående, sømløse kundeopplevelser ved å integrere alle digitale og fysiske kundeberøringspunkter – inkludert Internett, mobil, kundesenter og sosiale medier – på én enkelt plattform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformer arbeidsopplevelsen med en skybasert, flerspråklig løsning som fungerer både som en autoritativ datakilde for bemannings- og HR-data, og som en plattform for å forbedre kjerneprosesser i personalavdelingen.

Teknologi og innovasjon

I den digitale tidsalderen må bedriftsledere holde seg oppdatert på den nye, voksende og fremtidige teknologien for å ikke risikere å komme på etterskudd. Men hvor skal du begynne? Utforsk de nyeste digitale trendene for å finne de beste mulighetene for din bedrift.
Tilbake til toppen