Gå til innhold

Alle produkter

 

Denne websiden er maskinoversatt for å hjelpe deg. SAP kan ikke garantere at maskinoversettelsen er riktig eller fullstendig oversatt. Den opprinnelige engelske nettsiden finner du ved å bruke verdenskartet i øvre høyre hjørne av denne siden.

Fremhevede produkter

Finn de riktige produktene for å aktivere digital transformasjon i hele foretaket og kjør forretningskritiske prosesser raskt og sikkert i skyen – i dag og etter hvert som forretningsbehovene utvikler seg.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Forbedre beslutningstakingen og øke produktiviteten med en digital kjerne som støtter alle dine virksomhetskritiske forretningsprosesser. SAP S/4HANA Cloud-løsningen er bygget på SAP HANA-plattformen, og den er Cloud ERP designet med SAP Fiori-brukeropplevelsen.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud er en enkelt database som et tjenestegrunnlag (DBaaS) for moderne applikasjoner og analyser på tvers av alle foretaksdata. Få pålitelig, forretningsklar informasjon fra én løsning mens du aktiverer sikkerhet, personvern og anonymisering med dokumentert foretakspålitelighet.

Concur Expense

Integrere reiseutgifter, ERP, regnskap og kortdata i ett enkelt, skybasert og mobilt system som styrer hele utgiftsprosessen – fra utgiftsforespørsler til avstemming.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Administrer fastsetting av forsyningskilde og leverandører på tvers av alle forbrukskategorier med én enkelt lukket sløyfe, kontrakterte løsninger som håndterer de avanserte kravene til direkte materialsourcing. 

SAP Integrated Business Planning

Drives av SAP HANA, kombinerer denne skybaserte løsningen salgs- og produksjonsplanlegging (S&OP), prognose og behov, svar og forsyning, behovsstyrt gjenanskaffelse og beholdningsplanlegging.

SAP Commerce Cloud

Lever eksepsjonelle, sømløse kundeopplevelser ved å integrere alle digitale og fysiske kundekontaktpunkter – inkludert online, mobil, callsenter og sosiale medier – på én plattform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformer arbeidserfaringen med en skybasert, flerspråklig løsning som fungerer som et "registreringssystem" for people- og HR-relaterte data, i tillegg til en plattform for effektivisering av HR-kjerneprosesser.

Teknologi og innovasjon

Gir innovasjon i den virkelige verden med riktig balanse mellom mennesker, teknologi og prosess.

Intelligent, bærekraftig bedrift

SAP gir grunnlaget for foretak å bryte ned avdelingssiloer og innføre dynamiske, tverrfunksjonelle forretningsprosesser for å levere optimale opplevelser. 

RISE med SAP

En moderne løsning som låser opp innovasjon og leverer robuste, mission-kritiske evner som trengs for å oppnå nye strategiske prioriteringer.

Bærekraftige forretningsløsninger

Bli mest mulig drevet av å kjøre SAP-løsninger for å oppnå bærekraft, slik at du kan forstå og styre hvordan du påvirker mennesker og miljøet.

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens med SAP er klar til bruk og bringer transformativ intelligens til alle forretningsprosessene dine.

Forretningsnettverk

Øke forretningskontinuitet og vekst ved å samarbeide med alle handelspartnerne i sanntid for å infundere hastighet, smidighet og fleksibilitet i forsyningskjeden.

Små og mellomstore bedrifter

Tell på SAP-løsninger for å holde bedriften voksende, slik at du kan håndtere alle markeder, modeller eller anskaffelser du tar videre.

Tilbake til toppen