Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Λιανικό Εμπόριο

Απογειώστε την επιχείρησή σας με την ψηφιακή τεχνολογία

Previous Next

Προβλέψτε τις ανάγκες των καταναλωτών που δεν έχουν ακόμα εκφραστεί και προσφέρετε εξατομικευμένες εμπειρίες και αυξημένη απόδοση στην αξιακή αλυσίδα λιανικής πώλησης συνδέοντας τις νέες τεχνολογίες με τις ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις για την δημιουργία μίας έξυπνης επιχείρησης. 

Δείτε τα στοιχεία

80%
των λιανεμπόρων στο Forbes Global 2000 είναι πελάτες της SAP.

Forbes

91%
σταθερή αύξηση σε ετήσια βάση στα ποσοστά διατήρησης των λιανεμπόρων με μία πολυκαναλική στρατηγική διαχείρισης προσέγγισης πελατών.

Όμιλος Aberdeen

Αναζητήστε το λογισμικό λιανικής πώλησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Αξιοποιήστε τα δεδομένα των πελατών σας και τα σημεία πώλησης (POS), προσεγγίστε τους αγοραστές μέσω διαφορετικών καναλιών και αποκτήστε την ορατότητα που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε όλες τις διαδικασίες, από την εμπορευματοποίηση μέχρι την εφοδιαστική αλυσίδα, με το λογισμικό πολυκαναλικών πωλήσεων και διαχείρισης λιανικής της SAP.

Τι λένε οι κορυφαίοι αναλυτές για τη SAP

Υιοθετήστε καινοτόμες εφαρμογές στον τομέα του λιανικού εμπορίου

Previous Next

Τα σύνθετα analytics είναι ζωτικής σημασίας στον κλάδο λιανικής αγοράς. Οι εταιρίες που εφαρμόζουν τις λύσεις analytics έχουν ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα.

Αξιοποιήστε τους οδικούς χάρτες ψηφιακής καινοτομίας και τα use cases

Ανακαλύψτε τους καινοτόμους ψηφιακούς οδικούς χάρτες και τα use cases και προσφέρετε εμπλοκή πελάτη μέσα από μία πολυκαναλική εμπειρία (omni-channel experience), βελτιστοποίηση της ψηφιακής εφοδιαστικής αλυσίδας και βιωματική λιανική πώληση (experiential retail).

Μάθετε για τις νέες τάσεις από τους ειδικούς στο λιανικό εμπόριο

Κοινότητες και Εκδηλώσεις

Previous Next

Κοινότητα Λιανικού Εμπορίου

Επισκεφτείτε την κοινότητά μας και ανταλλάξτε γνώσεις και ιδέες που αφορούν την λιανική αγορά. Μάθετε πώς η SAP έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στον χώρο του λιανικού εμπορίου παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και ικανοποιώντας τις ανάγκες των λιανεμπόρων.

Το Μέλλον της SAP στην Αγορά Τροφίμων

Επικοινωνήστε με ειδικούς στο λιανεμπόριο τροφίμων, τα καταναλωτικά προϊόντα και τη SAP και ανακαλύψτε το μέλλον του κλάδου τροφίμων μέσα από καινοτομίες στην εξατομίκευση τροφίμων, τη διαχείριση της βιώσιμης αλυσίδας τροφίμων, το πολυκαναλικό εμπόριο και πολλά άλλα.

Διαχείριση ολόκληρης της επιχείρησης λιανικής

Η SAP με τις κατάλληλες λύσεις λιανικού εμπορίου που διαθέτει, από τους ανθρώπινους πόρους ως τα χρηματοοικονομικά και τα analytics, θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να λειτουργήσει καλύτερα, ταχύτερα και απλούστερα σε όλους τους τομείς. Αναζητήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε όλους τους κλάδους και βρείτε εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας ώστε να πετύχετε συνεχή ανάπτυξη στην επιχείρησή σας.
Previous Next

Ανθρώπινοι Πόροι

Απλοποιήστε τις διαδικασίες HR και δεσμεύστε το ανθρώπινο δυναμικό σας για να εξασφαλίσετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα και να ενδυναμώσετε τους υπαλλήλους.

Χρηματοοικονομικά

Ενοποιήστε τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες με αυτοματοποιημένα analytics σε πραγματικό χρόνο και αξιοποιήστε τα σε όλη την επιχείρησή σας.

Analytics

Επωφεληθείτε από την εις βάθος ανάλυση δεδομένων, τις προβλέψεις και την επεξεργασία σύνθετων περιστατικών και συνδυάστε δεδομένα από ένα πλήθος πηγών σε μία ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Πλατφόρμες Δεδομένων και Cloud

Επωφεληθείτε από τις επιχειρηματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία, όπως η πλατφόρμα SAP HANA, το cloud, και πολλά άλλα.

Internet of Things (IoT)

Αναπτύξτε έξυπνες εφαρμογές ΙοΤ υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας επιχειρηματικές και τεχνολογικές υπηρεσίες.

Επιστροφή στην αρχή