Skip to Content

Λιανικό Εμπόριο

Προβλέψτε, προγραμματίστε και παρέχετε άμεσα μοναδικές εμπειρίες στους αγοραστές

Διευρύνετε το πελατολόγιό σας και αυξήστε τα κέρδη χρησιμοποιώντας μία μοναδική, πλατφόρμα λιανικής πραγματικού χρόνου, που θα σας παρέχει πληροφορίες για την συμπεριφορά των πελατών. Έτσι, θα μπορείτε να προβλέπετε την ζήτηση, να διαχειρίζεστε το απόθεμα, να προσφέρετε εξατομικευμένες υπηρεσίες πολυκαναλικών πωλήσεων κάθε φορά που ο πελάτης το επιθυμεί.

Ετοιμαστείτε να κυριαρχήσετε σε έναν ψηφιακό κόσμο όπου η τεχνολογία επιβάλλει νέους κανόνες στο λιανικό εμπόριο

Previous Next

Η λιανική πώληση αλλάζει και οι κορυφαίοι λιανέμποροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να δρουν άμεσα αξιοποιώντας τις ευκαιρίες για κερδοφόρα ανάπτυξη. Μάθετε τώρα πώς θα μπορέσει η επιχείρησή σας να επωφεληθεί από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να επαναπροσδιορίσει τα πάντα, από τα επιχειρηματικά μοντέλα μέχρι την δέσμευση των αγοραστών.

Δείτε τα στοιχεία

80%
των λιανεμπόρων στο Forbes Global 2000 είναι πελάτες της SAP.

Forbes

91%
σταθερή αύξηση ετησίως στα ποσοστά διατήρησης των λιανεμπόρων με μία πολυκαναλική στρατηγική διαχείρισης προσέγγισης πελατών.

Όμιλος Aberdeen

Αναζητήστε το λογισμικό λιανικής πώλησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Αξιοποιήστε τα δεδομένα των πελατών σας και τα σημεία πώλησης (POS), προσεγγίστε τους αγοραστές μέσω διαφορετικών καναλιών και αποκτήστε την ορατότητα που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε όλες τις διαδικασίες, από την εμπορευματοποίηση μέχρι την εφοδιαστική αλυσίδα, με το λογισμικό πολυκαναλικών πωλήσεων και διαχείρισης λιανικής της SAP.

Επιτύχετε τον ταχύ ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης με τις υπηρεσίες SAP Digital Business

Απογειώστε την επιχείρησή σας με τις λύσεις SAP και ενισχύστε την απόδοση επένδυσης μέσα από τη συνεργασία με εμπειρογνώμονες, συμβούλους και μηχανικούς υποστήριξης που θα σας παρέχουν καθοδήγηση, βέλτιστες πρακτικές και τεχνογνωσία ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε.
Previous Next
Εικονίδιο του βέλους που δείχνει ανοδική πορεία και αντιπροσωπεύει την επιτάχυνση με τις υπηρεσίες SAP Digital Business

Υλοποιήστε τους επιχειρηματικούς στόχους σας απλοποιώντας και επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Σε μία εποχή που η διαρκής καινοτομία και οι προσδοκώμενες απαιτήσεις των πελατών βρίσκονται στο επίκεντρο, δεν είναι εύκολο να κάνετε το όραμα πραγματικότητα. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν οι υπηρεσίες SAP Digital Business. Ανήκουμε στη SAP και επομένως γνωρίζουμε καλύτερα από όλους το λογισμικό SAP. Διαθέτοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους επιχειρηματικού μετασχηματισμού για την εταιρία σας.

Εικονίδιο για ανθρώπους που παρέχουν υποστήριξη εξυπηρέτησης χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες SAP Digital Business

Μετασχηματίστε την επιχείρησή σας με συνεχή υποστήριξη σε όλη την επιχείρηση

Με τις υπηρεσίες SAP Digital Business μπορείτε να συνδέσετε την επιχείρηση σας με το IT γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην στρατηγική και την υλοποίηση. Με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο που γνωρίζει άριστα το λογισμικό SAP θα μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να πετύχετε απτά αποτελέσματα, από τον σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη καινοτομίας

Τι λένε οι κορυφαίοι αναλυτές για την SAP

Δείτε πώς οι επιχειρήσεις λιανικής πώλησης που χρησιμοποιούν τις λύσεις SAP έχουν καταφέρει να αναπτυχθούν

Previous Next

20% λιγότερα βήματα στην επεξεργασία παραγγελιών με το SAP HANA

Δείτε πως η Lidl χρησιμοποιεί μία βιώσιμη, σταθερή πλατφόρμα για την βελτιστοποίηση των τελικών διαδικασιών της και την ανάπτυξη καινοτόμων τρόπων στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

20x ταχύτερες καμπάνιες με το SAP Hybris Marketing

Δείτε πώς το Home Shopping Europe GmbH (HSE24) πραγματοποιεί πιο στοχευμένες καμπάνιες επιτρέποντας στους ανθρώπους του μάρκετινγκ να αναλύουν γρήγορα τα δεδομένα του πελάτη.

40x ταχύτερη εκτέλεση ενημερώσεων με το SAP HANA

Μάθετε πώς η Zalando επεξεργάζεται 10 φορές καλύτερα τον όγκο των οικονομικών συναλλαγών της παραμένοντας η κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα στον τομέα της μόδας στην Ευρώπη.

Εκσυγχρονίστε την εφοδιαστική αλυσίδα σας στην εποχή των πολυκαναλικών πωλήσεων

Previous Next

Στην εποχή μας, η επιτυχία της εφοδιαστικής αλυσίδας βασίζεται στα δεδομένα πραγματικού χρόνου, τα ενοποιημένα analytics και το Internet of Things (Διαδίκτυο των Πραγμάτων). Αναζητήστε ευκαιρίες, προκλήσεις και βέλτιστες πρακτικές που θα εκσυγχρονίσουν τις λιανικές πωλήσεις σας εφαρμόζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Μάθετε για τις νέες τάσεις από τους ειδικούς στο λιανικό εμπόριο

Κοινότητες και Εκδηλώσεις

Previous Next

Κοινότητα Λιανικού Εμπορίου

Επισκεφτείτε την κοινότητά μας και ανταλλάξτε γνώσεις και ιδέες που αφορούν την λιανική αγορά. Μάθετε πώς η SAP έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στον χώρο του λιανικού εμπορίου παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και ικανοποιώντας τις ανάγκες των λιανεμπόρων.

Το Μέλλον της SAP στην Αγορά Τροφίμων

Επικοινωνήστε με ειδικούς στο λιανεμπόριο τροφίμων, τα καταναλωτικά προϊόντα και την SAP και ανακαλύψτε το μέλλον του κλάδου τροφίμων μέσα από καινοτομίες στην εξατομίκευση τροφίμων, τη διαχείριση της βιώσιμης αλυσίδας τροφίμων, το πολυκαναλικό εμπόριο και πολλά άλλα.

Διαχείριση ολόκληρης της επιχείρησης λιανικής

Η SAP με τις κατάλληλες λύσεις λιανικού εμπορίου που διαθέτει, από τους ανθρώπινους πόρους ως τα χρηματοοικονομικά και τα analytics, θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να λειτουργήσει καλύτερα, ταχύτερα και απλούστερα σε όλους τους τομείς. Αναζητήστε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε όλους τους κλάδους και βρείτε εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας ώστε να πετύχετε συνεχή ανάπτυξη στην επιχείρησή σας.
Previous Next

Ανθρώπινοι Πόροι

Απλοποιήστε τις διαδικασίες HR και δεσμεύστε το ανθρώπινο δυναμικό σας για να εξασφαλίσετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα και να ενδυναμώσετε τους υπαλλήλους.

Χρηματοοικονομικά

Ενοποιήστε τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες με αυτοματοποιημένα analytics σε πραγματικό χρόνο και αξιοποιήστε τα σε όλη την επιχείρησή σας.

Analytics

Επωφεληθείτε από την εις βάθος ανάλυση δεδομένων, τις προβλέψεις και την επεξεργασία σύνθετων περιστατικών και συνδυάστε δεδομένα από ένα πλήθος πηγών σε μία ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Πλατφόρμες Δεδομένων και Cloud

Επωφεληθείτε από τις επιχειρηματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία, όπως η πλατφόρμα SAP HANA, το cloud, και πολλά άλλα.

Internet of Things (IoT)

Αναπτύξτε έξυπνες εφαρμογές ΙοΤ υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας επιχειρηματικές και τεχνολογικές υπηρεσίες.

Back to top

Call me now