Παράβλεψη στο Περιεχόμενο

    Δήλωση Απορρήτου SAP


    Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος: 1. Ιουνίου 2022

    Για να δείτε την προηγούμενη έκδοση αυτής της Δήλωσης Απορρήτου, πατήστε εδώ.

    Δήλωση Απορρήτου SAP

    Η προστασία της ιδιωτικής ζωής του ατόμου είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της επιχείρησης. Δημιουργήσαμε αυτήν την δήλωση απορρήτου για να παρουσιάσουμε την ισχυρή μας δέσμευση για τα δικαιώματα του ατόμου ως προς την προστασία και το απόρρητο των δεδομένων. Περιγράφει πώς διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση ενός ατόμου (προσωπικά δεδομένα). 

    Ποιον εννοούμε όταν αναφερόμαστε στην SAP σε αυτήν τη Δήλωση Απορρήτου;

    Η παρούσα δήλωση απορρήτου ισχύει για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων:

    • κατά την κεντρική λειτουργία αυτού του ιστότοπου και άλλων παγκόσμιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της SAP από
      • την SAP SE, Dietmar-Hopp-Allee 16 Walldorf 69190, Γερμανία, εάν βρίσκεστε σε κράτος μέλος της ΕΕ ή του ΕΟΧ ή σε οποιαδήποτε από τις χώρες Ανδόρα, Νήσοι Φερόε, Γκέρνσεϊ, Νήσος του Μαν, Τζέρσεϊ, Ελβετία ή Ηνωμένο Βασίλειο ή από
      • την SAP America Inc., 3809 West Chester Pike, Suite 200, Newtown Square, PA 19073, USA εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ή
      • Μια συγκεκριμένη οντότητα του Ομίλου SAP όπως μπορεί να αναφέρεται στις Πρόσθετες Ειδικές Διατάξεις Χώρας και Περιοχής στο τέλος αυτής της δήλωσης απορρήτου.
    • στο πλαίσιο μιας προ-συμβατικής ή συμβατικής επιχειρηματικής σχέσης μιας τοπικής οντότητας του Ομίλου SAP με εσάς ή τον εργοδότη σας
    • στο πλαίσιο μιας φόρμας εγγραφής όταν μια συγκεκριμένη οντότητα του Ομίλου SAP συλλέγει απευθείας προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εγγραφή σε μια υπηρεσία ή εκδήλωση και επομένως εμφανίζεται ως ο σχετικός υπεύθυνος επεξεργασίας σε αυτήν τη σελίδα εγγραφής ή τον ιστότοπο με αναφορά σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου.

    Η SAP SE, η SAP America, Inc. και κάθε σχετική οντότητα του Ομίλου SAP εφεξής αναφέρονται, ανάλογα με την περίπτωση, ως «SAP».

     

    Η παρούσα δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστοσελίδες ή διαδικτυακές υπηρεσίες της SAP που παρουσιάζουν τη δική τους Δήλωση Απορρήτου.

    Για ποιους σκοπούς η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα;

    Κατά τη διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τη λειτουργία των διάφορων διαδικτυακών μας παρουσιών και άλλων καναλιών επικοινωνίας, η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των ατόμων με τα οποία αλληλεπιδρά, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, συνεργατών, προμηθευτών, υποψηφίων και οποιωνδήποτε άλλων ατόμων με τα οποία αλληλεπιδρούμε.

     

    Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις, η SAP μπορεί να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους επιχειρηματικούς σκοπούς:

     

    Να επιδιώκει επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες, συνεργάτες και άλλους

    Η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα προκειμένου να επιδιώξει τις επιχειρηματικές της σχέσεις με πελάτες, συνεργάτες και άλλους χρήστες για την εκπλήρωση προ-συμβατικών και συμβατικών επιχειρηματικών σχέσεων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ικανοποίηση αιτημάτων, την επεξεργασία παραγγελιών, την παράδοση ενός παραγγελθέντος προϊόντος ή υπηρεσίας ή την ανάληψη οποιασδήποτε άλλης σχετικής ενέργειας για τη δημιουργία, την εκπλήρωση και τη διατήρηση των επιχειρηματικών μας σχέσεων.

     

    Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν οποιοδήποτε από τα προϊόντα λογισμικού on-prem και cloud της SAP, διαδικτυακές υπηρεσίες, εφαρμογές, διαδικτυακά φόρουμ, διαδικτυακά σεμινάρια και εκδηλώσεις, ενημερωτικά δελτία που δεν αφορούν το μάρκετινγκ, white papers, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, καθώς και άλλες προσφορές όπως διαγωνισμούς ή λαχνούς. Όταν αγοράζετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες από τη SAP για λογαριασμό ενός εταιρικού πελάτη ή άλλως συνδέεστε ως υπεύθυνος επικοινωνίας για την επιχειρηματική σχέση μεταξύ της SAP και ενός εταιρικού πελάτη ή συνεργάτη (“Επαφή Πελάτη”) η SAP θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας για αυτόν τον σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, η SAP μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας για να επιβεβαιώσει το άνοιγμα λογαριασμού, να διαχειριστεί την εκτέλεση της σύμβασης, να σας στείλει γνωστοποιήσεις όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, ειδοποίηση πληρωμών και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η SAP μπορεί να απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα, να σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και να επεξεργαστεί τα σχόλιά σας.

     

    Στο πλαίσιο της χρήσης των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας από εσάς ή από τους εργοδότες σας, η SAP μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ταχυδρομείου, email, ζωντανής συνομιλίας, φόρμες επικοινωνίας, τηλεφώνου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου για να επιλύσει κάποια ερώτηση ή παράπονο δικό σας, χρήστη ή πελάτη ή για τη διερεύνηση ύποπτων συναλλαγών. Σε περίπτωση τηλεφωνικών κλήσεων ή συνόδων συνομιλίας (chat), η SAP μπορεί να καταγράψει τις εν λόγω κλήσεις ή συνόδους συνομιλίας ώστε να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών της, αφού σας ενημερώσει σχετικά κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης και, με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, λάβει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας πριν από την έναρξη της ηχογράφησης.

     

    Ικανοποίηση πελατών - Στο πλαίσιο μιας υπάρχουσας επιχειρηματικής σχέσης μεταξύ εσάς ή του εργοδότη σας και της SAP, η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πόσο ικανοποιημένοι είστε με τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, να σας παρέχει σχετικές πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις προϊόντων, ενημερώσεις ή αναβαθμίσεις λογισμικού, εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές και άλλες πληροφορίες που αφορούν το λογισμικό και τις υπηρεσίες της SAP που είναι σχετικές και χρήσιμες για εσάς.

     

    Για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών

    Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η SAP μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για εσωτερική έρευνα, τεχνολογική επίδειξη και ανάπτυξη και για να βοηθήσει τη SAP να δημιουργήσει, να αναπτύξει, να λειτουργήσει, να παραδώσει, να βελτιώσει, να αναβαθμίσει ή να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SAP. Η SAP μπορεί να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για να δημιουργήσει ανώνυμα σύνολα δεδομένων τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της SAP.

     

    Για να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με νόμους και κανονισμούς

    Η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις.

     

    Η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό τη διασφάλιση επαρκούς επιπέδου τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας των προϊόντων, των υπηρεσιών, των διαδικτυακών εκδηλώσεων, των εγκαταστάσεων και των χώρων της SAP. Για αυτό, η SAP θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επαλήθευση ή τη διατήρηση της ποιότητας και της ασφάλειας ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που ανήκει, κατασκευάζεται από ή κατασκευάζεται για ή ελέγχεται από τη SAP. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση προσωπικών δεδομένων για επαρκή αναγνώριση και εξουσιοδότηση προσδιορισμένων χρηστών, εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο μέσω ελέγχου, ανάλυσης και έρευνας, αποσφαλμάτωση για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση σφαλμάτων που βλάπτουν την υπάρχουσα ή επιδιωκόμενη λειτουργικότητα, ασφάλεια λογαριασμού και δικτύου, αναπαραγωγή για πρόληψη απωλειών, ανίχνευση συμβάντων ασφαλείας, προστασία από κακόβουλες, παραπλανητικές, δόλιες ή παράνομες δραστηριότητες και δίωξη των υπευθύνων για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε περαιτέρω το όνομά σας, την εικόνα σας και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την επικοινωνία ή τη συμμόρφωση όταν επισκέπτεστε μια τοπική θυγατρική ή εργαστήριο της SAP στο πλαίσιο της διαχείρισης πρόσβασης και της παρακολούθησης με βίντεο για την προστασία της ασφάλειας των εγκαταστάσεων και των περιουσιακών μας στοιχείων.

     

    Η SAP και τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και οι υπηρεσίες της υπόκεινται σε νόμους περί εξαγωγών διαφόρων χωρών συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της, και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι ισχύοντες νόμοι για τις εξαγωγές, οι εμπορικές κυρώσεις και τα εμπάργκο που εκδίδονται από αυτές τις χώρες υποχρεώνουν τη SAP να εμποδίζει οργανισμούς, νομικές οντότητες και άλλα μέρη που περιλαμβάνονται σε κρατικές λίστες κυρώσεων κατά νομικών και φυσικών προσώπων να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες μέσω των ιστότοπων της SAP ή άλλων καναλιών παροχής (π.χ. ο κατάλογος κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι κατάλογοι κυρώσεων των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των καταλόγων ανεπιθύμητων προσώπων (DPL) του Bureau of Industry and Security (BIS), του Ειδικού Καταλόγου Υπηκόων και Αποκλεισμένων Προσώπων (SDN-List) του Office of Foreign Assets Control (OFAC) και τους Καταλόγους Οντοτήτων του US DOCs Bureau of Industry and Security's και τις κυρώσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών). Η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με αυτές τις νομικές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για τη διεξαγωγή αυτοματοποιημένων ελέγχων σε σχέση με ισχύουσες λίστες κυρώσεων, για να επαναλαμβάνει τακτικά αυτούς τους ελέγχους κάθε φορά που ενημερώνεται μια λίστα κυρώσεων κατά φυσικών και νομικών προσώπων ή όταν ένας χρήστης ενημερώνει τα στοιχεία του. Σε περίπτωση πιθανής αντιστοίχισης, η SAP θα αποκλείσει την πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα συστήματα της SAP και θα επικοινωνήσει με τον χρήστη για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του.

     

    Εάν είναι απαραίτητο, η SAP χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα για την πρόληψη ή τη δίωξη εγκληματικών δραστηριοτήτων, όπως οποιαδήποτε μορφή εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, παράνομη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ή η απάτη, για να διεκδικήσει τα δικαιώματά μας ή να υπερασπιστεί τη SAP έναντι νομικών αξιώσεων.

     

    Για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις σχετικά με την προστασία δεδομένων και τη νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού. Ανάλογα με τη χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η σχετική εταιρεία του Ομίλου SAP και αν έχετε ρητώς συναινέσει ή έχετε εξαιρεθεί από τη λήψη εμπορικών πληροφοριών, η SAP μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για να ικανοποιήσει τις επιλογές προστασίας δεδομένων και απορρήτου σας για τη λήψη τέτοιων πληροφοριών και όταν είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης, να ανταλλάσσει αυτές τις πληροφορίες με τις άλλες οντότητες του Ομίλου SAP.

     

    Για τη λειτουργία σελίδων διαδικτύου SAP, διαδικτυακών προσφορών ή άλλων διαδικτυακών εκδηλώσεων

    Η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα με σκοπό τη λειτουργία, την παροχή σε εσάς και τη διαχείριση της χρήσης των ιστοσελίδων της SAP, των διαδικτυακών προσφορών ή άλλων διαδικτυακών εκδηλώσεων.

     

    Δημιουργία προφίλ χρήστη

    Ορισμένες προσφορές ιστού που συνδέονται με τους ιστότοπους της SAP, συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ, των ιστολογίων και των δικτύων (π.χ. Το SAP Community), απαιτούν από εσάς να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη. Μέσω του προφίλ χρήστη μπορείτε να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες σας με άλλους χρήστες, όπως το όνομα, τη φωτογραφία, τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την ταχυδρομική διεύθυνση και τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, τα προσωπικά ενδιαφερόντα, δεξιότητες και βασικά στοιχεία σχετικά με την εταιρεία σας. Τα προφίλ χρηστών χρησιμεύουν για την εξατομίκευση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των χρηστών (για παράδειγμα, μέσω λειτουργίας μηνυμάτων ή παρακολούθησης) και επιτρέπουν στη SAP να στηρίζει τη συνεργασία και την ποιότητα της επικοινωνίας μέσω τέτοιων προσφορών. Οι ρυθμίσεις προφίλ της σχετικής διαδικτυακής προσφοράς σάς επιτρέπουν να προσδιορίσετε ποιες πληροφορίες θέλετε να μοιραστείτε.

     

    Υπηρεσία ταυτότητας

    Το προφίλ χρήστη μπορεί να είναι συγκεκριμένο για μια μεμονωμένη διαδικτυακή προσφορά της SAP, αλλά σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε άλλες διαδικτυακές προσφορές της SAP ή άλλων οντοτήτων του Ομίλου SAP. Είναι δική σας επιλογή εάν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποια από αυτές τις πρόσθετες διαδικτυακές προσφορές. Εάν το κάνετε, η SAP θα διαθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτές τις διαδικτυακές προσφορές για να σας παρέχει αρχική πρόσβαση. Σημειώστε ότι χωρίς την συγκατάθεσή σας στην SAP, για τη δημιουργία των εν λόγω προφίλ χρήστη, η SAP δεν θα μπορεί να προσφέρει τις εν λόγω υπηρεσίες σε εσάς, στις περιπτώσεις όπου η συγκατάθεσή σας είναι νόμιμη απαίτηση ώστε η SAP να παρέχει τις εν λόγω υπηρεσίες σε εσάς.

     

    Κατάρτιση προφίλ εκδήλωσης

    Αν εγγραφείτε σε μια εκδήλωση, σεμινάριο ή διαδικτυακό σεμινάριο της SAP, η SAP μπορεί να μοιραστεί βασικές πληροφορίες συμμετέχοντα (το όνομά σας, την εταιρεία και τη διεύθυνση email) με άλλους συμμετέχοντες στην ίδια εκδήλωση, σεμινάριο ή διαδικτυακό σεμινάριο με σκοπό την προώθηση της αλληλεπίδραση μεταξύ συμμετεχόντων και την προαγωγή της επικοινωνίας και της ανταλλαγής ιδεών.

     

    Βελτίωση εμπειρίας χρήστη

    Η SAP επεξεργάζεται πληροφορίες που σχετίζονται με την επίσκεψή σας στις διαδικτυακές προσφορές μας ώστε να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη σας, να προσδιορίσει την ατομική σας ζήτηση και να εξατομικεύσει τον τρόπο με τον οποίο σας παρέχουμε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Για το σκοπό αυτό, συλλέγουμε πληροφορίες ανεξάρτητα από το εάν εγγραφείτε με προφίλ χρήστη.

     

    Cookies και παρόμοια εργαλεία

    Η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες των ιστοτόπων της SAP και άλλων διαδικτυακών προσφορών χρησιμοποιώντας cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες για τους σκοπούς που ορίζονται στη Δήλωση Cookie της SAP. Μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο “Προτιμήσεις Cookies” στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας SAP.com, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και θα έχετε την επιλογή να ασκήσετε τις προτιμήσεις σας για τα cookie.

     

     

    Για αναζήτηση προσωπικού

    Η SAP συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ειδικευμένων ατόμων και ατόμων που ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας μας από διάφορες πηγές. Οι αιτούντες εργασία και οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω του SAP Career Portal, ανεξάρτητα από το εάν αυτό γίνεται με πρωτοβουλία ή ως απάντηση σε μια δημοσιευμένη αγγελία. Η SAP συλλέγει προσωπικά δεδομένα μέσω του Career Portal για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων και της επιλογής των αιτούντων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η SAP συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα του αιτούντος στη Δήλωση Απορρήτου που αφορά το SAP Careers Portal.

     

    Να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες SAP

    Η SAP συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για σκοπούς πωλήσεων και μάρκετινγκ. Στόχος μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους για τις μελλοντικές εκδηλώσεις και τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP. Εάν είναι δυνατόν, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συζητήσουμε περαιτέρω το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες και τις προσφορές της SAP

     

    Για να ζητάει σχόλια, ερωτηματολόγια και έρευνες

    Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η SAP μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για σχόλια σχετικά με τη βελτίωση του σχετικού υλικού, προϊόντος ή υπηρεσίας. Η SAP μπορεί επίσης να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε σε ερωτηματολόγια και έρευνες. Αυτά γενικά θα σχεδιαστούν έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε χωρίς να χρειάζεται να παρέχετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν ως συμμετέχοντα. Εάν παρόλα αυτά παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, η SAP θα τα χρησιμοποιήσει για τον σκοπό που αναφέρεται στο ερωτηματολόγιο ή την έρευνα ή για να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

     

    Για να σας κρατάει ενήμερους

    Στο πλαίσιο μιας υπάρχουσας επιχειρηματικής σχέσης μεταξύ εσάς ή του εργοδότη σας και της SAP, η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να σας ενημερώσει σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες της SAP που είναι παρόμοια ή σχετίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες που εσείς ή ο εργοδότης σας έχετε ήδη αγοράσει ή χρησιμοποιήσει. Η SAP θα σας ενημερώσει μέσω email ή τηλεφώνου για τέτοιου είδους νέα μόνο εφόσον επιτρέπεται από το νόμο ή εάν η SAP έχει συλλέξει τέτοιες πληροφορίες στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σχέσης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση από την SAP για αυτόν τον σκοπό ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας την εξαίρεση που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε προσέγγισης σχετικής με το μάρκετινγκ.

     

    Εξατομίκευση Περιεχομένου

    Η SAP επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με τη SAP στους διάφορους επιχειρηματικούς τομείς της και τις προσφορές της (προηγούμενη και τρέχουσα χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών SAP από εσάς ή τους εργοδότες σας, συμμετοχή σας και χρήση των διαδικτυακών προσφορών, εκδηλώσεων, white papers, δωρεάν δοκιμών ή ενημερωτικών δελτίων της SAP ) ώστε να σας παρέχουμε τα ζητούμενα προϊόντα και υπηρεσίες και να βελτιώσουμε την προσωπική μας επικοινωνία μαζί σας. Τα εν λόγω δεδομένα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης της SAP, η οποία περιλαμβάνει επίσης: την αυτοματοποίηση και τη συγκέντρωση δεδομένων για την υποστήριξη διαφόρων αναλυτικών και στατιστικών προσπαθειών, την ανάλυση απόδοσης και την προγνωστική ανάλυση και την διερευνητική επιστήμη δεδομένων για την υποστήριξη της εμπειρίας των πελατών σας και την εκπλήρωση τέτοιων αιτημάτων. Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, η SAP μπορεί να συνδυάσει και να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες με συγκεντρωτικό τρόπο, οποίος θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα ενδιαφέροντά σας και τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις, να αναπτύξουμε επιχειρηματικές ιδέες και στρατηγικές μάρκετινγκ και να δημιουργήσουμε, αναπτύξουμε, παραδώσουμε και βελτιώσουμε τις εξατομικευμένες επικοινωνίες μας με εσάς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τη SAP για την εμφάνιση σχετικού περιεχομένου σε ιστότοπους που ανήκουν στην SAP ή σε τρίτους.

     

    Διαφημιστικά ID

    Με τη συγκατάθεσή σας ή στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η SAP μπορεί να δημιουργήσει ένα κατακερματισμένο (hashed) ID χρήστη για να το παρέχει σε κοινωνικά δίκτυα που χειρίζονται τρίτοι ή λοιπές διαδικτυακές προσφορές (όπως Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram ή Google) Στη συνέχεια, αυτές οι πληροφορίες αντιστοιχίζονται με τη βάση δεδομένων χρηστών του ίδιου του τρίτου μέρους για να εμφανίζεται σε εσάς πιο σχετικό περιεχόμενο SAP.

    Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργάζεται η SAP;

    Η SAP επεξεργάζεται διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων σχετικά με τα άτομα με τα οποία αλληλεπιδρούμε όταν διεξάγουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας ή διαχειριζόμαστε τις διάφορες παρουσίες μας στο διαδίκτυο και άλλα κανάλια επικοινωνίας.

     

    Ανάλογα με τη κάθε περίπτωση, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τους ακόλουθους τύπους προσωπικών δεδομένων:

     

    Δεδομένα Επικοινωνίας

    Η SAP επεξεργάζεται τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων ως δεδομένα επικοινωνίας: όνομα, επώνυμο, διευθύνσεις email, ταχυδρομική διεύθυνση/τοποθεσία (χώρα, πολιτεία/επαρχία, πόλη), αριθμούς τηλεφώνου και το ιστορικό της σχέσης σας με τη SAP.

     

    Προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με την επιχειρηματική σχέση με τη SAP

    Στο πλαίσιο των καθιερωμένων επιχειρηματικών σχέσεων, η SAP επεξεργάζεται την επωνυμία των εταίρων, τον κλάδο, τον τίτλο και τον ρόλο της θέσης εργασίας σας, το τμήμα και τη λειτουργία και το ιστορικό σχέσεων της εταιρείας σας με τη SAP. Αν εισαγάγετε αριθμό πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικά στοιχεία για να παραγγείλετε προϊόντα ή υπηρεσίες, η SAP θα συλλέξει αυτές τις πληροφορίες για να επεξεργαστεί την πληρωμή σας για τα απαιτούμενα προϊόντα ή υπηρεσίες.

     

    Προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τη συμμόρφωση

    Εάν απαιτείται από νομοθεσία ή κανονισμό, η SAP μπορεί να επεξεργάζεται κατηγορίες δεδομένων όπως ημερομηνία γέννησης, ακαδημαϊκά πιστοποιητικά, δελτία ταυτότητας ή άλλους αριθμούς ταυτότητας, γεωγραφική τοποθεσία, σχετικές πληροφορίες εταίρου για π.χ. σημαντικές δικαστικές διαφορές ή άλλες νομικές διαδικασίες και άλλες πληροφορίες σχετικές με ελέγχους εξαγωγών ή τελωνειακή συμμόρφωση.

     

    Δεδομένα που δημιουργούνται μέσω της χρήσης ή της συμμετοχής σας σε ιστοσελίδες, διαδικτυακές ή online προσφορές της SAP

     

    Δεδομένα χρήσης

    Η SAP επεξεργάζεται ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με τον χρήστη, π.χ. πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, το λειτουργικό σύστημα ή τη διεύθυνση IP σας όταν επισκέπτεστε τις διαδικτυακές ιδιοκτησίες της SAP. Επεξεργαζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των διαδικτυακών προσφορών μας από εσάς, όπως τις σελίδες που επισκέπτεστε, τον χρόνο που αφιερώνετε σε μια σελίδα, τη σελίδα που σας έχει παραπέμψει στη σελίδα μας και τους συνδέσμους που επιλέγετε από τις ιστοσελίδες μας.

     

    Δεδομένα εγγραφής

    Η SAP ενδέχεται να επεξεργάζεται τα δεδομένα επικοινωνίας σας όπως ορίζεται παραπάνω και άλλες πληροφορίες που μπορείτε να παρέχετε απευθείας στη SAP εάν εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις της SAP ή άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες.

     

    Δεδομένα συμμετοχής

    Όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακά σεμινάρια, εικονικά σεμινάρια, εκδηλώσεις ή άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες της SAP, η SAP μπορεί να επεξεργάζεται τις αλληλεπιδράσεις σας με τη σχετική διαδικτυακή υπηρεσία ώστε να οργανώσει την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριών, δημοσκοπήσεων, ερευνών ή άλλων αλληλεπιδράσεων μεταξύ της SAP ή/και των συμμετεχόντων της. Ανάλογα με την εκδήλωση και με την επιφύλαξη αντίστοιχης ειδοποίησης των συμμετεχόντων, η SAP μπορεί να συλλέξει ηχογραφήσεις και βίντεο της εκδήλωσης ή της συνεδρίας

     

    Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

    Σε σχέση με την εγγραφή σε μια εκδήλωση, η SAP μπορεί να ρωτήσει σχετικά με τις διατροφικές σας προτιμήσεις ή πληροφορίες για πιθανές αναπηρίες για λόγους ευαισθητοποίησης σχετικά με την υγεία και ευημερία των καλεσμένων μας. Οποιαδήποτε συλλογή τέτοιων πληροφοριών βασίζεται πάντα στη συγκατάθεση των συμμετεχόντων. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν παρέχετε τέτοιες πληροφορίες σχετικά με διατροφικές προτιμήσεις, η SAP ενδέχεται να μην έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε τέτοια αιτήματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

     

    Προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται κατά την αίτηση για εργασία στη SAP

    Η SAP επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ατόμων που υποβάλλουν αίτηση για εργασία στη SAP, όπως ορίζεται στη δήλωση απορρήτου του SAP Career Portal.

     

    Προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων δημοσίως διαθέσιμων πηγών

    Η SAP γενικά στοχεύει στη συλλογή προσωπικών δεδομένων απευθείας από τα υποκείμενα των δεδομένων. Εάν εσείς ή η ισχύουσα νομοθεσία το επιτρέψετε στη SAP, η SAP μπορεί να λάβει προσωπικά δεδομένα και από πηγές τρίτων. Αυτές οι πηγές τρίτων μπορεί να περιλαμβάνουν:

     

    τον εργοδότη σας στο πλαίσιο των επιχειρηματικών του συναλλαγών με τη SAP ή/και τον Όμιλο SAP,

     

    τρίτα μέρη τα οποία εξουσιοδοτήσατε να κοινοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα σας στη SAP

     

    πηγές τρίτων και δημοσίως διαθέσιμες πηγές, όπως κοινωνικά δίκτυα με επιχειρηματικό προσανατολισμό ή μεσίτης πληροφοριών.

     

    Όταν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από πηγές τρίτων, οι καθιερωμένοι εσωτερικοί έλεγχοι έχουν στόχο να διασφαλίσουν ότι η τρίτη πηγή είχε άδεια να παρέχει αυτές τις πληροφορίες στη SAP και ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για αυτόν τον σκοπό. Η SAP θα διαχειρίζεται αυτά τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τη Δήλωση Απορρήτου, καθώς και τυχόν πρόσθετους περιορισμούς που επιβάλλονται από το τρίτο μέρος που παρείχε τα προσωπικά δεδομένα στη SAP ή από το εφαρμοστέο εθνικό δίκαιο.

     

    Προσωπικά δεδομένα απαραίτητα για την ικανοποίηση του πελάτη

    Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο ή με βάση τη συγκατάθεσή σας, η SAP μπορεί να συνδυάσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε άμεσα είτε έμμεσα για συγκεκριμένους χρήστες για να διασφαλίσει την πληρότητα και την ορθότητα των δεδομένων και να μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα τις αλληλεπιδράσεις μας με εσάς και να καθορίσουμε τις πληροφορίες που εξυπηρετούν καλύτερα το αντίστοιχο ενδιαφέρον ή απαίτησή σας.

    Πόσο καιρό αποθηκεύει η SAP τα προσωπικά δεδομένα μου;

    Η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα απαιτείται:

    • για να καταστήσει διαθέσιμα σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες που ζητήσατε εσείς ή ο εργοδότης σας·
    • για την SAP να συμμορφώνεται με τις νομικές υποχρεώσεις διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που προκύπτουν, μεταξύ άλλων, π.χ. από την ισχύουσα εξαγωγική, οικονομική, φορολογική ή εμπορική νομοθεσία,
    • για την εκπλήρωση των έννομων επιχειρηματικών σκοπών της SAP, όπως περιγράφονται περαιτέρω στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου, εκτός εάν αντιτίθεστε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη SAP για αυτούς τους σκοπούς,
    • έως ότου ανακαλέσετε μια συγκατάθεση που έχετε δώσει προηγουμένως στη SAP για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ανατρέξτε στις οδηγίες παρακάτω στην ενότητα με τίτλο “Ποια είναι τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων".

    Η SAP μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για την ανάπτυξη προϊόντων ή υπηρεσιών έως ότου αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο ή η SAP ενημερωθεί ότι η σχέση σας με τον πελάτη της SAP έχει αλλάξει.

     

    Η SAP μπορεί να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για επιπλέον περιόδους εάν είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν τα προσωπικά δεδομένα απαιτούνται από τη SAP για να διεκδικήσει ή να υπερασπιστεί τον εαυτό της έναντι νομικών αξιώσεων. Η SAP θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα σας μέχρι το τέλος της σχετικής περιόδου διατήρησης ή μέχρι να διευθετηθούν οι εν λόγω αξιώσεις.

    Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων;

    Τα προσωπικά δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στις ακόλουθες κατηγορίες τρίτων:

     

    Οντότητες του Ομίλου SAP

    Καθώς η SAP πουλά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στους πελάτες της μόνο μέσω τοπικών επιχειρηματικών σχέσεων, η SAP μπορεί να μεταβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα στην τοπική σχετική οντότητα του Ομίλου SAP για το σκοπό και στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή μιας επιχειρηματικής σχέσης. Άλλες οντότητες του Ομίλου SAP μπορούν επίσης να λάβουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα είτε όταν παρέχουν εσωτερικές υπηρεσίες του ομίλου κεντρικά και για λογαριασμό της SAP SE και των άλλων οντοτήτων του ομίλου SAP είτε όταν τα προσωπικά δεδομένα τους διαβιβάζονται σε αυτές πάνω σε αντίστοιχη νομική βάση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτές οι οντότητες ενδέχεται να επεξεργαστούν τα προσωπικά δεδομένα για τους ίδιους σκοπούς και με τις ίδιες προϋποθέσεις όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Η τρέχουσα λίστα των οντοτήτων του Ομίλου SAP βρίσκεται εδώ. Εάν θέλετε να μάθετε ποια οντότητα του ομίλου SAP είναι υπεύθυνη για την επιχειρηματική σχέση με εσάς ή τον εργοδότη σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο webmaster[@]sap.com.

     

    Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών

    Η SAP μπορεί να δεσμεύσει τρίτους παρόχους υπηρεσιών να επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της SAP, π.χ. για συμβουλευτικές ή άλλες υπηρεσίες, για την παροχή του ιστότοπου, την εκπλήρωση και την παροχή προσφορών από τη SAP ή για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να λαμβάνουν ή να τους παρέχεται πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα κατά την παροχή των υπηρεσιών τους και θα αποτελούν αποδέκτες κατά την έννοια της σχετικής νομοθεσίας προστασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του ΓΚΠΔ (GDPR).

     

    Συνεργάτες SAP

    Με τη συγκατάθεσή σας ή όπως άλλως υποδεικνύεται από το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης των παραγγελθέντων υπηρεσιών σας, η SAP μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με καθορισμένες συνεργαζόμενες εταιρείες για να σας παράσχει το προϊόν ή την υπηρεσία που ζητήσατε.

     

    Άλλοι τρίτοι

    Η SAP μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα εγγραφής σας με βάση τη συγκατάθεσή σας ή όπως υποδεικνύεται διαφορετικά από το αίτημά σας σε εταιρείες που αναφέρονται στη σελίδα εγγραφής ενός σεμιναρίου, διαδικτυακού σεμιναρίου ή εκδήλωσης SAP. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να λάβουν τα προσωπικά σας δεδομένα ως συνδιοργανωτές ή χορηγοί της εκδήλωσης και θα χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα εγγραφής σας για τους σκοπούς της συμμετοχής τους στην εκδήλωση. Θα σας παράσχουν απευθείας οποιεσδήποτε νομικά απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς επεξεργασίας τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας.

    Ποια είναι τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων σας;

    Δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής

    Μπορείτε να ζητήσετε, οποιαδήποτε στιγμή, από την SAP πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το ποια προσωπικά δεδομένα σας επεξεργάζεται η SAP και, αν είναι απαραίτητο, τη διόρθωση ή διαγραφή των εν λόγω προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, σημειώστε ότι η SAP μπορεί να ή θα διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο αν δεν υπάρχει νομική υποχρέωση ή αν δεν επικρατεί δικαίωμα της SAP να τα διατηρήσει. Αν ζητήσετε από τη SAP να διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα σας, δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της SAP που απαιτούν την χρήση των προσωπικών δεδομένων σας από τη SAP.

     

    Δικαίωμα επιστροφής προσωπικών δεδομένων από τη SAP

    Αν η SAP χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με την συγκατάθεσή σας ή για να συνάψει σύμβαση μαζί σας, μπορείτε επιπλέον να ζητήσετε από την SAP ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που παρείχατε στη SAP. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με το webmaster[@]sap.com και καθορίστε τις πληροφορίες ή τις δραστηριότητες επεξεργασίας που σχετίζονται με το αίτημά σας, τη μορφή με την οποία θέλετε να λαμβάνετε τα προσωπικά δεδομένα και το εάν αυτά πρέπει να σταλούν σε εσάς ή σε άλλον παραλήπτη. Η SAP θα εξετάσει προσεκτικά το αίτημά σας και θα συζητήσει μαζί σας για την καλύτερη εκπλήρωσή του.

     

    Δικαίωμα περιορισμού

    Μπορείτε να ζητήσετε από τη SAP να περιορίσει την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

     

    δηλώνετε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας είναι εσφαλμένα, με την επιφύλαξη του χρόνου που χρειάζεται η SAP για να ελέγξει την ακρίβεια των σχετικών προσωπικών δεδομένων,

     

    δεν υπάρχει νομική βάση για να επεξεργαστεί η SAP τα προσωπικά σας δεδομένα και απαιτείται από τη SAP να περιορίσει την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων,

     

    Η SAP δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δηλώνετε ότι πρέπει η SAP να διατηρήσει αυτά τα δεδομένα για να διεκδικήσει ή να ασκήσει νόμιμα δικαιώματα ή να υπερασπιστεί τον εαυτό της έναντι αξιώσεων τρίτων, ή

     

    στην περίπτωση που αντιτίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη SAP σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της SAP (όπως ορίζεται περαιτέρω παρακάτω), με την επιφύλαξη του χρόνου που χρειάζεται ώστε η SAP να καθορίσει εάν έχει επικρατέστερο συμφέρον ή νομική υποχρέωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

     

    Δικαίωμα εναντίωσης

    Εάν και στον βαθμό που η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το έννομο συμφέρον της SAP, ειδικά όταν η SAP επιδιώκει το έννομο συμφέρον της να διεξάγει άμεσο μάρκετινγκ ή να διαμορφώσει προφίλ σε σχέση με το άμεσο μάρκετινγκ, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε μια τέτοια χρήση των προσωπικών δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Όταν αντιτίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη SAP για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, η SAP θα σταματήσει αμέσως να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εν λόγω σκοπούς. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η SAP θα εξετάσει προσεκτικά την ένστασή σας και θα διακόψει την περαιτέρω χρήση των σχετικών πληροφοριών, σύμφωνα με τον επιτακτικό λόγο της SAP για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που μπορεί να υπερισχύουν της ένστασής σας, ή αν η SAP χρειάζεται τις πληροφορίες για την μονιμοποίηση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

     

    Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

    Όπου η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας καταργώντας την εγγραφή σας ή παρέχοντας μας αντίστοιχη ειδοποίηση απόσυρσης. Σε περίπτωση απόσυρσης, η SAP δεν θα επεξεργάζεται πια Προσωπικά Δεδομένα που υπόκεινται στην παρούσα συγκατάθεση εκτός αν απαιτείται νομικά. Στην περίπτωση που η SAP είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα σας για νομικούς λόγους, τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα επεξεργαστούν περαιτέρω και θα διατηρηθούν μόνο για την περίοδο που απαιτείται βάσει νόμου. Ωστόσο, η απόσυρση δεν έχει επιπτώσεις σε προηγούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την SAP μέχρι την στιγμή της απόσυρσης. Επιπλέον, αν η χρήση μιας προσφοράς SAP από εσάς απαιτεί την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, η SAP δεν θα μπορεί πλέον, μετά την ανάκλησή σας, να σας παρέχει την σχετική υπηρεσία (ή υπηρεσίες, αν ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για την SAP να χρησιμοποιεί το προφίλ σας σύμφωνα με το SAP Identity Authentication Service για πολλαπλές προσφορές SAP), προσφοράς ή εκδήλωσης.

     

    Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

     Αν θεωρείτε ότι η SAP δεν επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου ή την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, στο βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, να υποβάλλετε καταγγελία στη σχετική αρχή προστασίας δεδομένων, ειδικά όταν διαμένετε σε χώρα του ΕΟΧ ή στην αρχή προστασίας δεδομένων της χώρας ή της πολιτείας όπου η SAP έχει την έδρα της.

    Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας;

    Παρακαλούμε να απευθύνετε τυχόν αιτήματα για άσκηση των δικαιωμάτων σας στο webmaster[@]sap.com

    Πώς θα επαληθεύσει η SAP τα αιτήματα για την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας δεδομένων;

    Η SAP θα λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι θα επαληθεύσει την ταυτότητά σας με εύλογο βαθμό βεβαιότητας πριν επεξεργαστεί το δικαίωμα προστασίας δεδομένων που θέλετε να ασκήσετε.  Όταν είναι εφικτό, η SAP θα διασταυρώσει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από εσάς κατά την υποβολή του αιτήματος άσκησης των δικαιωμάτων σας με στοιχεία που ήδη διατηρεί η SAP. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διασταύρωση δύο ή περισσότερων σημείων δεδομένων που παρέχετε όταν υποβάλλετε ένα αίτημα με δύο ή περισσότερα σημεία δεδομένων που διατηρούνται ήδη από τη SAP. 

    Η SAP θα αρνηθεί να διεκπεραιώσει αιτήματα που είναι προδήλως αβάσιμα, υπερβολικά, δόλια, που εκπροσωπούνται από τρίτα μέρη χωρίς να εκπροσωπεί δεόντως την αντίστοιχη αρχή ή δεν απαιτούνται από την τοπική νομοθεσία.

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SAP αν είμαι ανήλικος ή παιδί;

    Γενικά, οι ιστότοποι και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της SAP δεν απευθύνονται σε χρήστες κάτω των 16 ετών ή ισοδύναμη ελάχιστη ηλικία στη σχετική δικαιοδοσία. Αν είστε μικρότερος/η από 16 ετών, δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους ή τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

    Πρόσθετες Ειδικές Διατάξεις Χώρας και Περιοχής

    Όπου η SAP υπόκειται σε απαιτήσεις απορρήτου στην ΕΕ, τον ΕΟΧ ή άλλες χώρες που σχετίζονται με το GDPR

     

    Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Υπεύθυνου Επεξεργασίας;

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του Ομίλου SAP ανά πάσα στιγμή στο privacy[@]sap.com.

     

    Ποια είναι η σχετική αρχή Προστασίας Δεδομένων του Ελεγκτή;

    Η κύρια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων της SAP βρίσκεται στη Γερμανία, το Landesbeauftragter für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Baden-Württemberg ,στη διεύθυνση Lautenschlagerstraße 20, 70173 Στουτγάρδη. Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ ή του ΕΟΧ, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της αρμόδιας εποπτικής αρχής προστασίας δεδομένων σας εδώ.

     

    Ποιες είναι οι νόμιμες άδειες για να επεξεργάζεται η SAP δεδομένα;

    Η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας για τους επιχειρηματικούς σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω με βάση τις ακόλουθες νομικές άδειες:

     

    Γενική παρατήρηση σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη SAP με βάση την προηγούμενη συγκατάθεσή σας

    Η SAP μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα σας για τις συγκεκριμένους σκοπούς επεξεργασίας με βάση την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

     

    Γενική παρατήρηση σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη SAP με βάση το έννομο επιχειρηματικό συμφέρον

    Όπου αναφερόμαστε στο Άρθρο 6.1 (στ) του ΓΚΠΔ και, κατά συνέπεια, στο έννομο επιχειρηματικό συμφέρον της SAP ως τη νόμιμη άδειά μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η SAP επιδιώκει τα έννομα επιχειρηματικά της συμφέροντα

     

    για να διαχειρίζεται και να εκτελεί αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες,

     

    για να διατηρεί και να διαχειρίζεται έξυπνες και βιώσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες σε μια δομή ομίλου βελτιστοποιημένη για τον καταμερισμό της εργασίας και προς το καλύτερο συμφέρον των εργαζομένων, των πελατών, των συνεργατών και των μετόχων μας,

     

    για τη λειτουργία βιώσιμων επιχειρηματικών σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες της SAP, που συμπεριλαμβάνουν και εσάς (καθένας από τους οποίους αναφέρεται παρακάτω),

     

    για να σας εξυπηρετεί με την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη όταν χρησιμοποιείτε τις διαδικτυακές υπηρεσίες της SAP,

     

    για να συμμορφώνεται με εξωεδαφικούς νόμους και κανονισμούς, ή

     

    για να διεκδικεί ή υπερασπίζεται τον εαυτό του έναντι νομικών αξιώσεων.

     

    Πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον μας για την επιδίωξη αυτών των επιχειρηματικών σκοπών είναι έννομο και, ως εκ τούτου, δεν υπερισχύουν τα προσωπικά δικαιώματά και το συμφέρον για εξαίρεση από επεξεργασία. Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις, συνυπολογίζουμε δεόντως στην δοκιμή εξισορρόπησης:

     

    τον επιχειρηματικό σκοπό που εύλογα επιδιώκει η SAP στη συγκεκριμένη περίπτωση,

     

    τις κατηγορίες, την ποσότητα και το πόσο ευαίσθητα είναι τα προσωπικά δεδομένα των οποίων η επεξεργασία είναι απαραίτητη,

     

    το επίπεδο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που διασφαλίζεται μέσω των γενικών μας πολιτικών, κατευθυντήριων γραμμών και διαδικασιών προστασίας δεδομένων,

     

    και τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με τη δραστηριότητα επεξεργασίας.

     

    Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσέγγιση, επικοινωνήστε με το webmaster[@]sap.com.

     

    Για να επιδιώκει επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες, συνεργάτες και άλλους

    Κατά την επιδίωξη επιχειρηματικών σχέσεων με πελάτες, συνεργάτες και άλλους, η SAP και οι τοπικές οντότητες του ομίλου SAP ενδέχεται να επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα με βάση:

     

    Άρθρο 6.1 (β) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο, για την εκπλήρωση (προ) συμβατικών υποχρεώσεων,

     

    Άρθρο 6.1 (γ) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο, για την εκπλήρωση των νομικών απαιτήσεων που ισχύουν για τη SAP,

     

     Άρθρο 6.1 (στ) του ΓΚΠΔ εάν η σύμβαση ή η προσυμβατική σχέση αφορά εταιρεία ή άλλο νομικό σώμα και εάν η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ως Επαφή Πελάτη για να εκπληρώσει (προ) συμβατικές υποχρεώσεις με τον εργοδότη σας (έννομο συμφέρον για αποτελεσματική εκτέλεση ή διαχείριση της επιχειρηματικής λειτουργίας της SAP)

     

    Άρθρο 6.1 (στ) του ΓΚΠΔ, εάν είναι απαραίτητο, για να διατηρήσουμε τις επιχειρηματικές μας σχέσεις μαζί σας, να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας ως εκπρόσωπος χρήστη ή πελάτη και να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP όπως υποδεικνύεται από το ενδιαφέρον ή τη ζήτησή σας (έννομο συμφέρον για τη λειτουργία βιώσιμων επιχειρηματικών σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες της SAP), ή

     

    μια νόμιμη άδεια σύμφωνα με άλλες εθνικές νομοθεσίες ισοδύναμες με οποιοδήποτε από τα παραπάνω, όπου ισχύει.

     

    Για να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με νόμους και κανονισμούς

    Κατά τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, η SAP και οι τοπικές οντότητες του ομίλου SAP ενδέχεται να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τα

     

    Άρθρο 6.1 (γ) του ΓΚΠΔ, εάν είναι απαραίτητο, για την εκπλήρωση νομικών απαιτήσεων σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των κρατών μελών της ΕΕ στην οποία υπόκειται η SAP,

     

    GDPR Άρθρο 6.1 (στ) εάν είναι απαραίτητο, για την εκπλήρωση νόμων και κανονισμών που είναι εξωεδαφικοί στην ΕΕ (έννομο συμφέρον για συμμόρφωση με εξωεδαφικούς νόμους και κανονισμούς),

     

    ή σύμφωνα με τα ισοδύναμα άρθρα άλλων εθνικών νομοθεσιών, όπου ισχύει.

     

    Για τη λειτουργία σελίδων διαδικτύου SAP, διαδικτυακών προσφορών ή άλλων διαδικτυακών εκδηλώσεων

    Κατά τη λειτουργία των ιστοσελίδων της, των διαδικτυακών προσφορών ή άλλων διαδικτυακών εκδηλώσεων ("διαδικτυακές υπηρεσίες") και ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό λειτουργίας, η SAP ή η τοπική οντότητα του ομίλου SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τις ακόλουθες νομικές άδειες:

     

     Άρθρο 6.1 (β) και (στ) του ΓΚΠΔ για την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών και λειτουργιών, τη δημιουργία και τη διαχείριση του διαδικτυακού λογαριασμού σας, την ενημέρωση, την ασφάλεια, την επίλυση προβλημάτων της υπηρεσίας, την παροχή υποστήριξης, τη βελτίωση και την ανάπτυξη της διαδικτυακής υπηρεσίας, την απάντηση και την εκπλήρωση των αιτημάτων ή των οδηγιών σας, (έννομο συμφέρον για αποτελεσματική εκτέλεση ή διαχείριση της επιχειρηματικής λειτουργίας της SAP)

     

    Άρθρο 6.1 (γ) και (στ) του ΓΚΠΔ για τη διαχείριση και τη διασφάλιση της ασφάλειας των διαδικτυακών υπηρεσιών μας και την πρόληψη και τον εντοπισμό απειλών για την ασφάλεια, απάτης ή άλλων εγκληματικών ή κακόβουλων δραστηριοτήτων και εφόσον είναι ευλόγως απαραίτητο για την επιβολή των όρων των διαδικτυακών υπηρεσιών, για τη δημιουργία ή διατήρηση μιας νομικής αξίωσης ή υπεράσπισης, για την αποτροπή απάτης ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων στα συστήματα τεχνολογίας πληροφοριών μας (έννομο συμφέρον για αποτελεσματική εκτέλεση ή διαχείριση της επιχειρηματικής λειτουργίας της SAP και διεκδίκηση ή υπεράσπιση έναντι νομικών αξιώσεων)

     

    Άρθρο 6.1 (α) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

     

    ή ισοδύναμες νόμιμες άδειες βάσει άλλων σχετικών εθνικών νομοθεσιών, όπου ισχύει.

     

    Cookies και παρόμοια εργαλεία

    Κατά την παρακολούθηση και αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης των χρηστών των διαδικτυακών μας υπηρεσιών μέσω cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών, η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τις ακόλουθες νόμιμες άδειες:

     

    Άρθρο 6.1 (α) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

     

    Άρθρο 6.1 (β) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση (προ) συμβατικών υποχρεώσεων προς εσάς,

     

     Άρθρο 6.1 (στ) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση (προ)συμβατικών υποχρεώσεων με την εταιρεία ή άλλο νομικό φορέα που εκπροσωπείτε ως επαφή πελάτη (έννομο συμφέρον για αποτελεσματική εκτέλεση ή διαχείριση της επιχειρηματικής λειτουργίας της SAP),

     

    ή ισοδύναμες νόμιμες άδειες βάσει άλλων σχετικών εθνικών νομοθεσιών, όπου ισχύει.

     

    Συλλογή δεδομένων από τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων δημοσίως διαθέσιμων πηγών

    Κατά τη συλλογή προσωπικών δεδομένων για εσάς από τρίτους, η νομική βάση για τη συλλογή από τη SAP ή την τοπική οντότητα του ομίλου SAP μπορεί να βασίζεται στα:

     

    Άρθρο 6.1 (α) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο εμείς ή το τρίτο μέρος που μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα στη SAP να έχει ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων,

     

    Άρθρο 6.1 (β) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση (προ) συμβατικών υποχρεώσεων προς εσάς,

     

    Άρθρο 6.1 (γ) του ΓΚΠΔ, εάν είναι απαραίτητο, για την εκπλήρωση νομικών απαιτήσεων σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των κρατών μελών της ΕΕ στην οποία υπόκειται η SAP,

     

    Άρθρο 6.1 (στ) του GDPR, εάν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση νόμων και κανονισμών που είναι εξωεδαφικοί στην ΕΕ (έννομο συμφέρον για συμμόρφωση με εξωεδαφικούς νόμους και κανονισμούς) ή για τη διατήρηση των επιχειρηματικών σχέσεών μας μαζί σας, να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας ως χρήστη ή εκπρόσωπος πελάτη και σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP, όπως υποδεικνύεται από το ενδιαφέρον ή τη ζήτησή σας (έννομο συμφέρον για τη λειτουργία βιώσιμων επιχειρηματικών σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες της SAP)

     

    ή ισοδύναμες νόμιμες άδειες βάσει άλλων σχετικών εθνικών νομοθεσιών, όπου ισχύει.

     

    Να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες SAP

    Όταν πραγματοποιεί δραστηριότητες μάρκετινγκ, η SAP επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τις ακόλουθες νομικές άδειες:

     

    Άρθρο 6.1 (α) του ΓΚΠΔ εάν η συγκατάθεσή σας απαιτείται από το νόμο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την SAP για το σκοπό αυτό,

     

    Άρθρο 6.1 (στ) του ΓΚΠΔ εάν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση (προ)συμβατικών υποχρεώσεων με την εταιρεία ή άλλο νομικό φορέα που εκπροσωπείτε ως επαφή πελάτη (έννομο συμφέρον για αποτελεσματική εκτέλεση ή διαχείριση της επιχειρηματικής λειτουργίας της SAP), για τη διατήρηση των επιχειρηματικών σχέσεών μας με εσάς ή τον εργοδότη σας, για τη διασφάλιση της ικανοποίησής σας ως χρήστη ή επαφή πελάτη, για τη χαρτογράφηση των σχετικών εσωτερικών δομών του ομίλου και την ομαδοποίηση σχετικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε κεντρικές πηγές εντός του Ομίλου SAP για την ενιαία λειτουργία τους και την παροχή πληροφοριών σε εσάς για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP όπως υποδηλώνονται από το ενδιαφέρον ή τη ζήτησή σας, που μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το συνδυασμό για εσάς από διαφορετικές πηγές (διαμόρφωση προφίλ) (έννομο συμφέρον για διατήρηση και λειτουργία έξυπνων και βιώσιμων επιχειρηματικών διαδικασιών σε μια δομή ομίλου που έχει βελτιστοποιηθεί για τον καταμερισμό της εργασίας και το συμφέρον των εργαζομένων, πελατών, συνεργατών και μετόχων μας και για τη λειτουργία βιώσιμης επιχειρηματικής σχέσης με τους πελάτες και εταίρους της SAP). Η SAP μπορεί να σας παράσχει αυτές τις πληροφορίες στην ταχυδρομική σας διεύθυνση για να επιδιώξει το έννομο συμφέρον μας να απευθυνόμαστε σε πελάτες, υποψήφιους πελάτες και στόχους με σκοπό τη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, στη διεύθυνση email σας με σκοπό το άμεσο μάρκετινγκ παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών υπό την προϋπόθεση ότι (i) λάβαμε τη διεύθυνση email σας σε σχέση με την αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, (ii) δεν είχατε αντίρρηση για τη χρήση της διεύθυνσης email σας για άμεση διαφήμιση και (iii) σας ενημερώνουμε σε κάθε προσέγγιση ότι μπορείτε αντιταχθείτε στη χρήση της διεύθυνσης email σας για σκοπούς μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή, και με άλλα ηλεκτρονικά μέσα (π.χ. τηλέφωνο, MMS) στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, γενικά είτε ρητή είτε άρρητη συγκατάθεση,

     

    ή ισοδύναμες νόμιμες άδειες βάσει άλλων σχετικών εθνικών νομοθεσιών, όπου ισχύει.

     

     

    Πώς δικαιολογεί η SAP τις διεθνείς μεταβιβάσεις δεδομένων;

    Ως παγκόσμιος όμιλος εταιρειών, η SAP έχει θυγατρικές του ομίλου και χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους υπηρεσιών και σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (“ΕΟΧ”). Η SAP μπορεί να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα σε χώρες εκτός του ΕΟΧ ως μέρος των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της SAP. Εάν μεταβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα από μια χώρα της ΕΕ ή του ΕΟΧ σε μια χώρα εκτός του ΕΟΧ και για την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει εκδώσει απόφαση περί επάρκειας, η SAP χρησιμοποιεί τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της ΕΕ για να απαιτήσει συμβατικά από τον εισαγωγέα δεδομένων να εξασφαλίσει ένα επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνο με το αντίστοιχο του ΕΟΧ για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα αντίγραφο (που εκδόθηκε για να καταργηθούν εμπορικές ή μη σχετικές πληροφορίες) των εν λόγω τυποποιημένων συμβατικών ρητρών αποστέλλοντας ένα αίτημα στο privacy[@]sap.com. Μπορείτε επίσης να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη διεθνή διάσταση της προστασίας δεδομένων εδώ.

     

    Όπου η SAP υπόκειται σε ορισμένες απαιτήσεις απορρήτου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ισχύουν επίσης τα ακόλουθα:

    Προστασία Απορρήτου Παιδιών για ΗΠΑ. Η SAP δεν συλλέγει εν γνώσει της τα προσωπικά δεδομένα παιδιών ηλικίας κάτω των 13 ετών.  Αν είστε γονέας ή κηδεμόνας και πιστεύετε ότι η SAP συνέλεξε πληροφορίες σχετικά με ένα παιδί, επικοινωνήστε με τη SAP όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου.  Η SAP θα λάβει μέτρα για να διαγράψει τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.  Δεδομένου ότι οι ιστότοποι της SAP και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν απευθύνονται σε χρήστες κάτω των 16 ετών και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις γνωστοποίησης του CCPA, η SAP δεν πουλάει τα προσωπικά δεδομένα κανενός ανήλικου κάτω των 16 ετών.

     

    Όπου η SAP υπόκειται σε ορισμένες απαιτήσεις απορρήτου στις Ηνωμένες Πολιτείες στην Πολιτεία της Καλιφόρνια, ισχύουν επίσης τα ακόλουθα:

    Να Μην Παρακολουθείται. Το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να σας επιτρέπει να επιλέξτε το “Να μην παρακολουθείται”. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, οι ιστότοποί μας δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματα “Να Μην Παρακολουθείται”. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα cookies αλλάζοντας τις καθορισμένες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή, όπου είναι διαθέσιμο, ανατρέχοντας στη Δήλωση Cookie. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένους ιστοτόπους στο Διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται για να ταυτοποιείται ο υπολογιστής σας. Αν δεν αποδεχτείτε τα cookies, ίσως να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του ιστοτόπου μας. Αυτός ο ιστότοπος δεν επιτρέπει σε τρίτους να συγκεντρώσουν πληροφορίες για εσάς με την πάροδο του χρόνου και από διάφορους ιστοτόπους.

     

    Έχετε το δικαίωμα:

     

    να ζητήσετε από τη SAP πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει, χρησιμοποιεί ή αποκαλύπτει η SAP σχετικά με εσάς,

     

    να ζητήσετε από τη SAP να διαγράψει προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς,

     

    να εξαιρεθείτε από τη χρήση ή την αποκάλυψη των ευαίσθητων προσωπικών σας πληροφοριών·

     

    σε μη διακριτική μεταχείριση για την άσκηση οποιουδήποτε από τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας,

     

    αν ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, για να είναι οι εν λόγω πληροφορίες μεταβιβάσιμες, αν είναι δυνατόν, σε μια εύχρηστη μορφή που σας επιτρέπει να μεταδώσετε αυτές τις πληροφορίες σε άλλο παραλήπτη χωρίς εμπόδια

     

    Σύμφωνα με τις απαιτήσεις γνωστοποίησης βάσει του Νόμου περί Απορρήτου των Καταναλωτών της Καλιφόρνια ("CCPA"), η SAP δεν πωλεί και δεν θα πουλήσει τα προσωπικά σας δεδομένα ή με άλλο τρόπο επιτρέψει τη χρήση των πληροφοριών σας για οποιοδήποτε είδος όλων των συμπεριφορικών πλαισίων διαφήμισης. Σύμφωνα με τη διαδικασία επαλήθευσης που ορίστηκε στο CCPA, η SAP θα απαιτήσει μια πιο αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης για τα αιτήματα διαγραφής, ή για προσωπικά δεδομένα που θεωρούνται ευαίσθητα ή πολύτιμα, για την ελαχιστοποίηση της βλάβης που μπορεί να προκληθεί σε εσάς από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας.   Αν η SAP σας ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες πέρα από τις πληροφορίες που ήδη διατηρεί η SAP, η SAP θα τις χρησιμοποιήσει μόνο για να επαληθεύσει την ταυτότητάς σας ώστε να μπορέσετε να ασκήσετε τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας, ή για λόγους ασφάλειας και πρόληψης της απάτης.

     

    Εκτός από την επικοινωνία με τη SAP στο webmaster[@]sap.com, μπορείτε επίσης να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ως εξής:

     

    Μπορείτε να καλέσετε χωρίς χρέωση και να υποβάλλετε ένα αίτημα χρησιμοποιώντας τους αριθμούς που παρέχονται εδώ, ή να πατήσετε εδώ “Περιορίστε τη Χρήση των Ευαίσθητων Πληροφοριών μου” και αποστείλετε σε εμάς τις λεπτομέρειες με ένα email. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο για να υποβάλλει αιτήματα για την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας των δεδομένων σας στη SAP. Αυτός ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στον Υπουργό Εσωτερικών της Πολιτείας της Καλιφόρνιας (California Secretary of State) και να υποβάλλει αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε δώσει άδεια στον εκπρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό σας

     

    Όπου η SAP υπόκειται στις απαιτήσεις του Γενικού Νόμου περί Προστασίας των Δεδομένων της Βραζιλίας (“LGPD”), ισχύουν επίσης τα παρακάτω:

    Η SAP έχει ορίσει έναν Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων για τη Βραζιλία. Τα γραπτά ερωτήματα, αιτήματα ή παράπονα προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας μπορούν να απευθύνονται σε:

     

    Auto Nittolo Costa

    Email: webmaster[@]sap.com

    Διεύθυνση: Avenida das Nações Unidas 14171 - Marble Tower – 7th Floor - São Paulo-SP, Brazil 04794-000

     

    Όταν η SAP υπόκειται στο Νόμο περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων της Μαλαισίας ("PDPA"), διατίθεται μια έκδοση της παρούσας δήλωσης απορρήτου στη γλώσσα Μαλέι.

     

    Όπου η SAP υπόκειται στις προϋποθέσεις απορρήτου στις Φιλιππίνες, ισχύουν τα εξής:

    Για άτομα εντός των Φιλιππίνων, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ως εξής:

    Μπορείτε να καλέσετε ή να γράψετε στη SAP για να υποβάλετε ένα αίτημα στο:

     

    webmaster[@]sap.com

    Τηλέφωνο:    +632-8705-2500

    Διεύθυνση: SAP Philippines, Inc.

    Υπόψη: Data Protection Officer

    27F Nac Tower, Taguig City 1632, Philippines

     

    Οι ακόλουθες διατάξεις ισχύουν σε κατοίκους και πολίτες των Φιλιππίνων:

     

    Μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση, όπως τελικά απονεμήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή τα δικαστήρια, εάν έχετε υποστεί ζημιές λόγω ανακριβούς, ελλιπούς, ξεπερασμένης, ψευδούς, παράνομης απόκτησης ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης προσωπικών δεδομένων, θεωρώντας τυχόν παραβίαση των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας ως αντικείμενο των δεδομένων.

     

    Εάν είστε το αντικείμενο παραβίασης απορρήτου ή παραβίασης προσωπικών δεδομένων ή επηρεάζεστε προσωπικά από παραβίαση του Νόμου περί Απορρήτου Δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

     

    Τα Δικαιώματα Μεταβιβασιμότητάς Σας Οι νόμιμοι κληρονόμοι και εκχωρητές σας μπορεί να επικαλεστούν τα δικαιώματά σας οποιαδήποτε στιγμή μετά το θάνατό σας ή όταν είστε ανίκανοι να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

     

    Όπου η SAP υπόκειται στις απαιτήσεις του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σιγκαπούρης (“PDPA”), ισχύουν επίσης τα ακόλουθα:

    Η SAP διόρισε Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων για τη Σιγκαπούρη. Τα γραπτά ερωτήματα, αιτήματα ή παράπονα προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας μπορούν να απευθύνονται σε:

     

    Θέμα: [Υπόψη] Tina Bhatia, DPO (Singapore)

    Email: webmaster[@]sap.com

    Διεύθυνση: Mapletree Business City, 30 Pasir Panjang Rd, Singapore 117440

    Επικοινωνία: +65 6664 6868

     

    Όπου η SAP υπόκειται στις απαιτήσεις του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Πληροφοριών του 2013 (“POPIA”) στη Νότια Αφρική,ισχύουν επίσης τα ακόλουθα:

     

    “Προσωπικά δεδομένα” όπως χρησιμοποιούνται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου σημαίνει Προσωπικές Πληροφορίες όπως ο όρος αυτός ορίζεται στο POPIA.

     

    Το “Εσείς” και το “Σας” όπως χρησιμοποιούνται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου σημαίνει ένα φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο όπως αυτός ο όρος χρησιμοποιείται στο POPIA.

     

    Οι Systems Applications Products (Africa Region) Proprietary Limited & Systems Applications Products (South Africa) Proprietary Limited με έδρα στη διεύθυνση 1 Woodmead Drive, Woodmead (SAP Νότιας Αφρικής) υπόκεινται στο Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Πληροφοριών της Νότιας Αφρικής του 2013 (Νόμος 4 του 2013) και υπεύθυνο μέρος σύμφωνα με το POPIA.

     

    Εάν εσείς ως άτομο ή νομικό πρόσωπο πιστεύετε ότι η SAP Νότιας Αφρικής ως υπεύθυνο μέρος έχει χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε αντίθεση με το POPIA, αναλαμβάνετε να προσπαθήσετε πρώτα να επιλύσετε τυχόν ανησυχίες με τη SAP Νότιας Αφρικής.

     

    webmaster[@]sap.com

    Τηλέφωνο:    011 325 6000

    Διεύθυνση: 1 Woodmead Drive, Woodmead, Johannesburg South Africa 2148

    Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με μια τέτοια διαδικασία, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στη Ρυθμιστική Αρχή Πληροφοριών, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παρακάτω:

    JD House, 27 Stiemens Street, Braamfontein, Johannesburg, 2001, P.O. Box 31533, Braamfontein, Johannesburg, 2017

    Email: complaints.IR[@]justice.gov.za

    Ερωτήσεις :  inforeg[@]justice.gov.za

     

    Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς βάσει του Νόμου για την Προώθηση της Πρόσβασης στις Πληροφορίες 2 του 2000 (“PAIA”). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο SAP PAIA

     

    Όπου η SAP υπόκειται στις προϋποθέσεις απορρήτου στην Τουρκία, ισχύουν επίσης τα εξής:

    Όταν η SAP συλλέγει προσωπικά δεδομένα κατά την κεντρική λειτουργία αυτού του ιστότοπου και άλλης παγκόσμιας επιχειρηματικής δραστηριότητας της SAP για κατοίκους και πολίτες της Τουρκίας και με τρόπο που υπόκειται στις απαιτήσεις του Νόμου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων #6698 (“LPDP”) στην Τουρκία, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων σας είναι: SAP Türkiye Yazilim Üretim ve Ticaret A.Ş, που βρίσκεται στην πλατεία Emaar Ofis Kulesi, Libadiye Cd No:82-FD:Kat: 17-18, 34700 Ünalan/Üsküdar/İstanbul με MERSİS No: 710740 και τηλέφωνο: +90 216 330 03 00.

     

     

    Οι Διατάξεις για την Κίνα ισχύουν μόνο για πολίτες της Κίνας.

     

    Οι Διατάξεις για την Κολομβία ισχύουν μόνο για πολίτες της Δημοκρατίας της Κολομβίας.

     

    Οι Διατάξεις για τη Ρωσία ισχύουν για πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

    Επιστροφή στην αρχή