Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
SAP

Πληροφορίες Διεθνούς Εταιρίας

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, υπαλλήλων και ηγετών σκέψης, η SAP βοηθάει τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων.

 

Αυτή η ιστοσελίδα μεταφράστηκε από μηχανή για την διευκόλυνσή σας. Η SAP δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την ορθότητα ή την πληρότητα της μηχανικής μετάφρασης. Η αρχική αγγλική ιστοσελίδα μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο χάρτη στην πάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

SAP Εταιρικές Πληροφορίες

Ως πρωτοπόροι της αγοράς στο λογισμικό επιχειρηματικών εφαρμογών, βοηθούμε τις εταιρείες όλων των μεγεθών και σε όλους τους κλάδους να λειτουργούν καλύτερα επαναπροσδιορίζοντας το ERP και δημιουργώντας δίκτυα έξυπνων επιχειρήσεων που παρέχουν διαφάνεια, ανθεκτικότητα και βιωσιμότητα στις εφοδιαστικές αλυσίδες. Η ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών μας δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά παγκοσμίως.

>110.000

εργαζόμενοι από 160+ χώρες.

 

22.000

+

Εταιρείες συνεργατών SAP παγκοσμίως.

 

27,84
ευρώ

b

συνολικά έσοδα (μη IFRS) το οικονομικό έτος 2021.

245

m+

συνδρομητές στην βάση χρήστη cloud.

100

+

τοποθεσίες ανάπτυξης παγκοσμίως.

#1

Η εταιρεία λογισμικού στο Dow Jones Sustainability Index για 15 χρόνια.

Κατάλογος παγκόσμιας τοποθεσίας

Βρείτε τοποθεσίες των γραφείων της SAP σε 130 χώρες, αποκτήστε πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες χώρας και περιοχής της SAP και μάθετε για τα SAP Experience Centers.

Αναζητήστε τις συχνές ερωτήσεις μας

Τι σημαίνει η SAP; Πώς λέτε τη SAP; Πότε ξεκίνησε η SAP; Μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και άλλα πολλά από τις συχνές ερωτήσεις μας.

placeholder
SAP Integrated Report

Η SAP βοηθάει τον κόσμο να λειτουργήσει καλύτερα μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική που επιτρέπει στους πελάτες μας να δημιουργήσουν θετικό οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο στον κόσμο. Η ενοποιημένη έκθεσή μας περιγράφει λεπτομερώς την απόδοση και την αξιολόγηση σημαντικότητας για την βιώσιμη επιχειρηματική μας επιτυχία.

Οι Τιμές Μας

placeholder
Σκοπός και βιωσιμότητα

Σύμφωνα με τον σκοπό μας, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε θετικό οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο παγκοσμίως – με ιδιαίτερη έμφαση στη δράση για το κλίμα, την κυκλική οικονομία, την κοινωνική ευθύνη και την ολιστική καθοδήγηση και υποβολή εκθέσεων.

placeholder
Πολυμορφία και ένταξη

Η δημιουργία μιας ποικιλόμορφης και χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρας μας κάνει καλύτερη εταιρεία, τροφοδοτώντας την καινοτομία μας, βελτιώνοντας την εργασιακή μας εμπειρία και καθιστώντας δυνατή την επιτυχία μας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. 

placeholder
Εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ)

Ενθαρρύνουμε την ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους μέσω της ψηφιακής ένταξης με τη βοήθεια των ταλέντων, της τεχνολογίας και των στρατηγικών μας συνεργασιών.

Η Ιστορία Μας

placeholder
Τι είναι η SAP;

Μάθετε τι σημαίνει "SAP" τι κάνουμε και πώς βοηθάμε τον κόσμο να λειτουργήσει καλύτερα και να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων.

placeholder
Ηγεσία SAP

Μάθετε περισσότερα για τα στελέχη της SAP SE βλέποντας τις φωτογραφίες, τα βιογραφικά τους και τους ρόλους τους.

placeholder
Ιστορικό SAP

Ανακαλύψτε τη μακρά ιστορία της επιχειρηματικής καινοτομίας, ξεκινώντας με πέντε επιχειρηματικούς προγραμματιστές που ίδρυσαν το SAP το 1972.

Καινοτομία και ποιότητα

placeholder
Καινοτομία στη SAP

Από το πρωτοποριακό λογισμικό ERP στις νέες προσφορές, όπως η πλατφόρμα SAP HANA in-memory computing, η καινοτομία SAP υπερβαίνει το λογισμικό - αναπτύσσουμε πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαμορφώνουν το ΙΤ και τις επιχειρηματικές τάσεις.

placeholder
Ποιότητα σε SAP

Κάθε υπάλληλος της SAP έχει ρόλο διασφάλισης ποιότητας, είτε αναπτύσσει λογισμικό είτε παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη. Χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους για να υποστηρίξουμε τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών.

Παγκόσμιες Χορηγίες

placeholder

Ως η κορυφαία εταιρεία στο τεχνολογικό λογισμικό, η SAP είναι υπερήφανη που επεκτείνει τις σχέσεις μας εντός του αθλητικού και ψυχαγωγικού κόσμου. Οι συνεργασίες με παγκόσμιες ομάδες, πρωταθλήματα και ακίνητα μας έχουν προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τεχνολογικές λύσεις που εμπλέκουν φιλάθλους, μέσα ενημέρωσης, παίκτες και προπονητές σε άλλο επίπεδο, ενσωματώνοντας analytics βάσει cloud σε πραγματικό χρόνο.

Επιστροφή στην αρχή