Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Οι εργαζόμενοι συζητούν μελέτες περιπτώσεων SAP

Ιστορίες Πελατών στη διαχείριση έργου

Εμπειρίες Πελατών από την Ελληνική & Κυπριακή Αγορά

placeholder
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Βελτίωση της επιχειρησιακής απόδοσης με σκοπό την αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα, με SAP S/4HANA.

99 στις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο είναι πελάτες της SAP

Το άθλημα του μπάσκετ σε νέα επίπεδα

Δείτε πώς το NBA υποστηρίζει τους ολοένα και περισσότερους οπαδούς του και σκοράρει τρίποντο, εμπνέοντας τον κόσμο παντού μέσω της δύναμης του μπάσκετ.

Εξέλιξη με κατεύθυνση προς το cloud

Δείτε πώς το Cirque du Soleil με μεγάλη επιμονή και αστείρευτη ενέργεια επανασχεδιάζει ολόκληρη την επιχειρηματική του δραστηριότητα για να μεταμορφώσει τον κόσμο των ζωντανών παραστάσεων.

Δημιουργώντας μια ευχάριστη εμπειρία αγορών για πελάτες

Ανακαλύψτε πώς το Virgin Megastore προσφέρει «Μεγάλη Χαρά» σε πελάτες, συνδυάζοντας την εμπειρία εντός καταστήματος και την άνεση των online αγορών.

Υποστηρίζοντας την τοπική και βιώσιμη αλιεία

Μάθετε πώς η Royal Greenland δραστηριοποιείται με πιο γρήγορο και πιο απλό τρόπο στον κλάδο της αλιείας, ψηφιοποιώντας τις διαδικασίες αναφοράς των αλιευμάτων, επιτρέποντας σε ντόπιους αλιείς να στηρίζουν την περιοχή τους και τη βιώσιμη αλιεία.

Επίλυση διλημμάτων λιανεμπορίου στα καταστήματα Walgreens Boots Alliance

Με την ανθρώπινη υγεία στο προσκήνιο, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη στα καταστήματα Walgreens Boots Alliance. Δείτε πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να έχει πρόσβαση στο απόθεμα, διασφαλίζοντας την επάρκεια προϊόντων στα ράφια για τους πελάτες της.  

Οι δύσκολες αποφάσεις αποζημιώνουν την Coca-Cola FEMSA

Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε την προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσει ένα μπουκάλι Coca-Cola στα χέρια σας και να σβήσετε τη δίψα σας. Μάθετε τις προκλήσεις για το μεγαλύτερο εμφιαλωτήριο της Coca-Cola FEMSA στον κόσμο.

Προωθώντας την αλλαγή στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο

Το Πανεπιστήμιο του Τορόντο γνωρίζει πώς η αίτηση για μια θέση εργασίας πρέπει να είναι μια εύκολη διαδικασία. Μάθετε πώς το πανεπιστήμιο πέτυχε στην υιοθέτηση μιας στρατηγικής που άλλαξε το πολύπλοκο σύστημα προσλήψεων σε μια θετική εμπειρία HR.

Μετατρέποντας την πρόκληση σε ευκαιρία στην Carhartt

Παρότι η αγάπη των πελατών για τα ρούχα Carhartt εκτόξευσαν τις πωλήσεις, η εξυπηρέτηση εικονικών πελατών ήταν ένα μεγάλο ζήτημα. Ανακαλύψτε το μυστικό της Carhartt για την πλήρη επιχειρηματική της μεταμόρφωση κατά τη διάρκεια μίας εκ των μεγαλύτερων προκλήσεων της εποχής μας.

Αναζήτηση Πελατών

Επιστροφή στην αρχή