Пропускане и към съдържанието

Категории портфейли

Разгледайте нашите цялостни решения за всички бизнес процеси във всички отрасли, за да откриете решенията, от които се нуждаете, за да управлявате бизнеса си по-добре, по-бързо и по-опростено на цялостно ниво.

Продукти на фокус

Открийте правилните продукти, с които да осъществите дигитална трансформация в цялото си предприятие и да изпълнявате съществени за бизнеса си процеси бързо и защитено в облака – сега и след като бизнесът ви се разшири.

SAP S/4HANA

Подобрете вземането на решения и повишете производителността с дигитално ядро, което поддържа всички бизнес процеси от съществено значение за мисията ви. Изградено на платформата SAP HANA, решението SAP S/4HANA Enterprise Management е създадено с потребителското преживяване на SAP Fiori и се предоставя в облака и локално.

SAP HANA

Ускорете бизнес процесите, предоставяйте повече бизнес информация и опростете вашата IT среда с нашата платформа за данни in-memory, която дава основата за всички ваши нужди от данни.

Concur Expense

Интегрирайте разходите за командировки, ERP, счетоводство и данните за карти в единна базирана в облак мобилна система, която управлява целия разходен процес – от заявките за разходи до съгласуването на сметки.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Управлявайте определянето на източници и доставчици във всички разходни категории с един пакет решения "от източник до договор", който представлява затворен цикъл и се справя с повишаващите се изисквания за директно определяне на източници на материали. 

Пакетно решение SAP BusinessObjects Business Intelligence

Ускорете времето за отговор, намалете разходите за ИТ и обема работа, допринесете за вземането на по-добри решения, като предоставите лесен, самостоятелен достъп до информацията в унифицирана платформа за данни и анализи.

SAP Commerce Cloud

Осигурете изключително и безпроблемно потребителско преживяване, като интегрирате всички дигитални и физически точки на контакт на клиента – включително онлайн, мобилни, телефонни центове и социални медии – в единна платформа.

SAP SuccessFactors Employee Central

Трансформирайте работното изживяване с базирано в облак многоезиково решение, което служи като "система за записи" за данни, свързани с хора и ЧР, както и като платформа за оптимизиране на ключови процеси, свързани с ЧР.

Технологии и иновации

В дигиталната ера бизнес лидерите трябва да са в течение с новите, навлизащите и бъдещите технологии, ако не искат да изостават. Но откъде да започнете? Запознайте се с последните дигитални тенденции, за да намерите най-добрите възможности за вашата фирма.

Big Data

Обемът и разнообразието на големите масиви от данни растат главоломно, а компаниите трябва да са в крак. Научете за най-новите тенденции в технологиите при Big Data – включително анализи в реално време и изкуствен интелект – и разберете с какво те ще допринесат за вашия бизнес. 

Блокчейн

Блокчейн технологията има потенциала да революционизира всеки отрасъл. Технологията за разпределени данни надхвърля границите на криптовалутите и обхваща всичко от нотариални актове и интелектуална собственост до електронно гласуване. 

Облачни технологии

Софтуер като услуга, платформа като услуга, частни или хибридни – научете повече за облачните технологии и ползите от тях. Можете да разгледате най-новите тенденции и горещи теми, свързани с облака, като например сигурността и публичните облачни услуги.

Дигитален бизнес

Традиционните бизнес модели се променят радикално в днешната дигитална икономика. Разберете какво е нужно за дигитален бизнес и кои са новаторските технологии, задвижващи дигиталната трансформация.

Интернет на нещата

Интернет на нещата (IoT) свързва машини с машини (M2M) и машини с хора в почти всеки отрасъл. Открийте света на мрежите – включително IIoT и Интернет на всичко (IoE).

Машинно самообучение

Изкуственият интелект (AI), машинното самообучение и дълбокото учене дават начало на нов вид софтуерни иновации. Вижте как технологиите впрягат мощта на Big Data, за да създадат бизнес възможности.

Мобилни технологии

Мобилността на бизнеса е ключов компонент на всяка дигитална стратегия. Вижте как можете да ангажирате своите служители, клиенти и акционери по нови начини с мобилната технология и бизнес приложенията на SAP.

Малък и среден бизнес

Малките и средни предприятия са естествено гъвкави – затова те често внедряват нови технологии преди големите компании. Вижте как МСП печелят от дигиталната революция и новите тенденции в ИТ със SAP.

Обратно най-горе