Пропускане и към съдържанието
Свържете се с нас
Свържете се с нас
Изпратете ни имейл с коментари, въпроси или предложения.

Всички
продукти

Продукти на фокус

Открийте правилните продукти, с които да осъществите дигитална трансформация в цялото си предприятие и да изпълнявате съществени за бизнеса си процеси бързо и защитено в облака – сега и след като бизнесът ви се разшири.

SAP S/4HANA

Подобрете вземането на решения и повишете производителността с дигитално ядро, което поддържа всички бизнес процеси от съществено значение за мисията ви. Изградено на платформата SAP HANA, решението SAP S/4HANA Enterprise Management е създадено с потребителското преживяване на SAP Fiori и се предоставя в облака и локално.

SAP Cloud Platform

Създавайте и внедрявайте приложения бързо с нашата платформа като услуга (PaaS) в облака. Със SAP Cloud Platform можете да предоставяте сигурни бизнес приложения, които интегрират и оптимизират вашата IT среда, предоставят гъвкавост и ускоряват дигиталната трансформация – за седмици вместо за години.

Previous Next

SAP HANA

Ускорете бизнес процесите, предоставяйте повече бизнес информация и опростете вашата IT среда с нашата платформа за данни in-memory, която дава основата за всички ваши нужди от данни.

Concur Expense

Интегрирайте разходите за командировки, ERP, счетоводство и данните за карти в единна базирана в облак мобилна система, която управлява целия разходен процес – от заявките за разходи до съгласуването на сметки.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Управлявайте определянето на източници и доставчици във всички разходни категории с един пакет решения "от източник до договор", който представлява затворен цикъл и се справя с повишаващите се изисквания за директно определяне на източници на материали. 

Пакетно решение SAP BusinessObjects Business Intelligence

Ускорете времето за отговор, намалете разходите за ИТ и обема работа, допринесете за вземането на по-добри решения, като предоставите лесен, самостоятелен достъп до информацията в унифицирана платформа за данни и анализи.

SAP Commerce Cloud

Осигурете изключително и безпроблемно потребителско преживяване, като интегрирате всички дигитални и физически точки на контакт на клиента – включително онлайн, мобилни, телефонни центове и социални медии – в единна платформа.

SAP SuccessFactors Employee Central

Трансформирайте работното изживяване с базирано в облак многоезиково решение, което служи като "система за записи" за данни, свързани с хора и ЧР, както и като платформа за оптимизиране на ключови процеси, свързани с ЧР.

Технологии и иновации

В дигиталната ера бизнес лидерите трябва да са в течение с новите, навлизащите и бъдещите технологии, ако не искат да изостават. Но откъде да започнете? Запознайте се с последните дигитални тенденции, за да намерите най-добрите възможности за вашата фирма.
Обратно най-горе