Skip to Content

Всички
продукти

Категории портфейли

Разгледайте нашите цялостни решения за всички бизнес процеси във всички отрасли, за да откриете решенията, от които се нуждаете, за да управлявате бизнеса си по-добре, по-бързо и по-опростено на цялостно ниво.

Продукти на фокус

Открийте правилните продукти, с които да осъществите дигитална трансформация в цялото си предприятие и да изпълнявате съществени за бизнеса си процеси бързо и защитено в облака – сега и след като бизнесът ви се разшири.

SAP S/4HANA Cloud

Управлявайте бизнес в реално време с нашия ERP пакет в облак от следващо поколение. Създаден за in-memory технология, SAP S/4HANA Cloud работи като дигитално ядро, свързващо вашето предприятие с хора, бизнес мрежи и интернет на нещата, Big Data и още с мащабируемостта и сигурността, която очаквате в облака.

SAP S/4HANA Enterprise Management

Подобрете вземането на решения и повишете производителността с дигитално ядро, което поддържа всички бизнес процеси от съществено значение за мисията ви. Изградено на платформата SAP HANA, решението SAP S/4HANA Enterprise Management е създадено с потребителското преживяване на SAP Fiori и се предоставя в облака и локално.

SAP Cloud Platform

Създавайте и внедрявайте приложения бързо с нашата платформа като услуга (PaaS) в облака. Със SAP Cloud Platform можете да предоставяте сигурни бизнес приложения, които интегрират и оптимизират вашата IT среда, предоставят гъвкавост и ускоряват дигиталната трансформация – за седмици вместо за години.

Previous Next

SAP HANA

Ускорете бизнес процесите, предоставяйте повече бизнес информация и опростете вашата IT среда с нашата платформа за данни in-memory, която дава основата за всички ваши нужди от данни.

Concur Expense

Интегрирайте разходите за командировки, ERP, счетоводство и данните за карти в единна базирана в облак мобилна система, която управлява целия разходен процес – от заявките за разходи до съгласуването на сметки.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Управлявайте определянето на източници и доставчици във всички разходни категории с един пакет решения "от източник до договор", който представлява затворен цикъл и се справя с повишаващите се изисквания за директно определяне на източници на материали. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Ускорете времето за отговор, намалете разходите за ИТ и обема работа, допринесете за вземането на по-добри решения, като предоставите лесен, самостоятелен достъп до информацията в унифицирана платформа за данни и анализи.

SAP Hybris Commerce

Осигурете изключително и безпроблемно потребителско преживяване, като интегрирате всички дигитални и физически точки на контакт на клиента – включително онлайн, мобилни, телефонни центове и социални медии – в единна платформа.

SAP SuccessFactors Employee Central

Трансформирайте работното изживяване с базирано в облак многоезиково решение, което служи като "система за записи" за данни, свързани с хора и ЧР, както и като платформа за оптимизиране на ключови процеси, свързани с ЧР.

Технологии и иновации

В дигиталната ера бизнес лидерите трябва да са в течение с новите, навлизащите и бъдещите технологии, ако не искат да изостават. Но откъде да започнете? Запознайте се с последните дигитални тенденции, за да намерите най-добрите възможности за вашата фирма.
Back to top

Call me now