Пропускане и към съдържанието
Снимка на експерт по SAP решение, заснеман за виртуално събитие

Събития

Свържете се с експерти от отрасъла и усъвършенствайте уменията си. Използвайте търсачката за предстоящи и по заявка уебинари, виртуални събития и конференции.

Предстоящи събития

Вижте акцентите от предстоящите събития на SAP. Можете да се регистрирате, за да останете уведомени или да се регистрирате, за да участвате.

Търсите още предстоящи събития?

Прегледайте всички предстоящи уебинари и уебинари по заявка, виртуални събития и конференции по категория, тип или регион.

placeholder
Присъствайте на нашата емблематична конференция за потребители на решения SAP Concur

Присъединете се към SAP Concur Fusion 2023 лично или виртуално. Научете как да оптимизирате инвестициите си в SAP Concur и да влияете на организационните промени, така че вашият бизнес да е готов за всичко. Упражнявайте достъп до възможности за образование и обучение, ангажирайте се с общността си и я разширете и бъдете вдъхновени да направите следващата стъпка.

  • Събитие на живо в Хюстън, Тексас: 28 февруари до 2 март 2023 г.
  • Виртуално събитие: 1 – 2 март 2023 г.

placeholder
SAP Data Unleashed

Присъединете се към нас онлайн на 8 март, за да чуете как последните ни иновации и сътрудничества в областта на данните могат да ви помагат да овладеете мощта на бизнес данните си.

Акценти сред събитията

placeholder
SAP TechEd: Свежо, ново преживяване на виртуално и присъствено събитие

Получавайте най-новите актуализации относно нашето годишно SAP TechEd събитие:

  • Главно събитие: SAP TechEd, преосмислено виртуално събитие.
    15-16 ноември: Безплатно
  • На разположение е също: Практическа лаборатория SAP TechEd, възможност за обучение и работа в мрежа в Лас Вегас, Невада, САЩ
    15-16 ноември: На разположение като допълнително предложение (прилага се регистрационна такса)

    Регистрацията започва през септември.

Привличане на внимание към събитие

Бъдете информирани за най-новите тенденции и иновации с уебинари на живо и по поръчка.

placeholder
SAP CONCUR FUSION

Присъединете се към SAP Concur Fusion (лично или виртуално), за да оптимизирате инвестициите си в SAP Concur и да повлияете на организационните промени, така че вашият бизнес да е готов за всичко. Достъп до възможности за образование и обучение, ангажирайте се и разширете своята общност, и бъдете вдъхновени да направите следващата стъпка.

Повторения

Посетете виртуални събития и гледайте повторения на презентации и сесии от минали събития.

placeholder
SuccessConnect: Променете работата си завинаги

Гледайте повторения на основните лекции и сесиите от SuccessConnect, за да научите как можете да отключите по-голяма част от потенциала на хората си и да увеличите печалбата на бизнеса си.

placeholder
SAP Sapphire през 2022: Повторения по заявка

Гледайте сесии от SAP Sapphire по заявка и чуйте мнението на клиенти и експерти по SAP, за да разберете как можете да трансформирате своя бизнес.

placeholder
RISE with SAP: Представяне

Главният изпълнителен директор на SAP Кристиан Клайн представя ново предложение, добри практики, технологии и партньорства, с които ще можете да развивате бизнеса си успешно дори при неблагоприятни обстоятелства.

placeholder
Посетете конференцията SAP Global Partner онлайн

Присъединете се към нас онлайн, за да чуете визията, стратегията и специфичните за партньорите възможности на SAP за справяне с най-належащите бизнес проблеми днес. Изберете от 36 сесии за задълбочено разглеждане на четири теми: Продукти и решения, Иновации на партньори, Икономика на партньорите и Партньорски опит.

Обратно най-горе