Gå til indholdsfortegnelsen

Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Jørn Jacobsen
Administrerende Direktør,
SAP Danmark

Jørn Jacobsen har, som den danske landechef, det overordnede ansvar for SAPs danske forretning på tværs af alle brancher, løsninger og kunder i Danmark og dermed for samarbejdet med en lang række af Danmarks største virksomheder. Som medlem af det nordiske ledelsesteam understøtter han SAPs strategi om at tilbyde vores kunder enkle software løsninger til komplekse forretningsudfordringer som understøtter deres digitale transformationsrejse og innovationstiltag.

Jørn er en erfaren og dedikeret leder som tidligere succesfuldt har stået i spidsen for SAP Danmark (2011-2014). Fra 2014-2016 var han Administrerede direktør hos EMC. Jørn er kendt for sin værdibaserede tilgang til kunder og motiverende ledelsesstil og har haft ledelsesstillinger inden for head hunting og i andre IT-virksomheder så som Oracle, BEA Systems og CA. 

Lone Arildsen
Head of Digital Business Services,
SAP Danmark

Lone Arildsen er ansvarlig for Digital Business Services i Danmark herunder Premium Engagements og Consulting og medlem af det danske ledelsesteam og det nordiske Services Leadership Team. Missionen for SAP Digital Business Services er at hjælpe danske virksomheder med at understøtte deres forretningsmodel, fremme innovation baseret på SAP standard løsninger og nedbringe omkostninger forbundet med implementering og drift af SAP løsninger. Lone har  18 års erfaring inden for Business Development, Transformation Management samt Business Process Management hos SAP og har tidligere også haft ledelsespositioner inden for finans og treasury i finanssektoren.

Lone er Cand. Polit, Finance fra Københavns Universitet.

Christian Pedersen
CFO,
Nordic & Baltic region

Christian Pedersen er leder af Nordic CFO kontoret og støtter den lokale ledelse med opdatering og udvikling af de finansielle ydelsers regionale infrastruktur. Christian har en bred økonomisk baggrund med over 30 års erfaring fra adskillige roller inden for økonomi.  Christian kom til SAP i 1999 og har siden da været fungerende CFO for forskellige lande i den nordiske region med en god fornemmelse for landespecifikke emner og markedskrav. Han har også forståelse for, at kravene til en CFO i dag indebærer at være partner i virksomheden, når det gælder transformering, aktivering og drift. Christian har en Executive MBA fra Copenhagen Business School. 

Hans Kristian Moslund
Presales Manager,
SAP Danmark

Hans Kristian Moslund er ansvarlig for PreSales i Danmark og medlem af det danske ledelsesteam. Han er ansvarlig for at gøre SAP´s løsninger og platform virkelig for kunderne, og synliggøre hvordan SAP´s platform og løsninger kan løse forretningsmæssige problemstillinger, understøtte digital transformation samt bibringe værdi. Hans Kristian er uddannet MBA og HD i Regnskabsvæsen fra Århus Universitet  (BSS) og har arbejdet i it-branchen siden 2000 både i internationale, danske og nordiske roller hos Accenture, Microsoft og CGI.

Anna Rhodin
HR Business Partner Nordics,
SAP Danmark

Anna Rhodin har været HR Business Partner for SAP Danmark siden 2019 og er ansvarlig for at støtte alle forretningsområder som strategisk HR-partner og Change agent i overensstemmelse med de overordnede forretningsmål. Inden SAP var Anna Rhodin HR Chef hos Pitney Bowes. Hun har en lang og solid erfaring med personalerelateret arbejde i flere forskellige brancher såsom ejendomssektoren, farmaceutisk industri og it-branchen m.m. Anna har studeret på både Malmö Universitet og Stockholms Universitet og har en bachelor i social pleje.

Søren Leth
Head of Premium Engagements,
SAP Danmark

Søren Leth har siden januar 2020 været Head of Premium Engagements i Danmark og en del af det danske ledelses team. Søren er ansvarlig for levering af SAP Premium Engagement support og transformation services, med fokus på at accelererer og safeguarde drift og udvikling af vores kunders SAP løsninger. For eksempel mod S/4 HANA, Cloud og ”The Intelligent Enterprise”. Søren bidrager med mere end 16 års erfaring indenfor SAP konsulentopgaver og leder af SAP projekter og programmer hos NNIT og IBM. Søren er uddannet ingeniør fra DTU.

Jesper Illum
Salgsdirektør,
SAP Danmark

Jesper Illum er som Salgsdirektør stærkt involveret i at accelerere digital transformation hos danske virksomheder og understøtte dem i deres rejse mod at blive intelligente data-drevne virksomheder med en digital kerne som f.eks. SAP S/4HANA. Jesper kom til SAP i 2011 som Senior Account Executive indenfor Financial Services og ledte også et team på 7 specialister indenfor bank og forsikring på nordisk plan inden han tiltrådte som Salgsdirketør i 2019.

Jesper har over 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor fra bl.a. Genworth Financial som country manager, Assurant Solutions og TopDanmark og er uddannet HD i Salg og Marketing fra CBS. 

Helle Tingsted Hansen
Executive Assistant,
SAP Danmark

Helle Tingsted Hansen er Executive Assistant for Adm. Direktør Jørn Jacobsen og understøtter også den danske ledelse samt salgsteamet i samarbejdet med Danmarks største virksomheder. Helle koordinerer projekter baseret på ledelsesteamets actions, administrerer de daglige operationelle aktiviteter samt intern kommunikation.

Hun har over 17 års erfaring fra IT-branchen hos bl.a. Microsoft, og har også været personlig assistent i COWI og før det Chefværtinde på Kokkedal Slot. Helle er uddannet Merkonom i Markedsføring.

Tilbage til toppen