Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Jørn Jacobsen
Administrerende Direktør,
SAP Danmark

Jørn Jacobsen har, som den danske landechef, det overordnede ansvar for SAPs danske forretning på tværs af alle brancher, løsninger og kunder i Danmark og dermed for samarbejdet med en lang række af Danmarks største virksomheder. Som medlem af det nordiske ledelsesteam understøtter han SAPs strategi om at tilbyde vores kunder enkle software løsninger til komplekse forretningsudfordringer som understøtter deres digitale transformationsrejse og innovationstiltag.

Jørn er en erfaren og dedikeret leder som tidligere succesfuldt har stået i spidsen for SAP Danmark (2011-2014). Fra 2014-2016 var han Administrerede direktør hos EMC. Jørn er kendt for sin værdibaserede tilgang til kunder og motiverende ledelsesstil og har haft ledelsesstillinger inden for head hunting og i andre IT-virksomheder så som Oracle, BEA Systems og CA. 

Lone Arildsen
Head of Digital Business Services,
SAP Danmark

Lone Arildsen er ansvarlig for Digital Business Services i Danmark herunder Premium Engagements og Consulting og medlem af det danske ledelsesteam og det nordiske Services Leadership Team. Missionen for SAP Digital Business Services er at hjælpe danske virksomheder med at understøtte deres forretningsmodel, fremme innovation baseret på SAP standard løsninger og nedbringe omkostninger forbundet med implementering og drift af SAP løsninger. Lone har  18 års erfaring inden for Business Development, Transformation Management samt Business Process Management hos SAP og har tidligere også haft ledelsespositioner inden for finans og treasury i finanssektoren.

Lone er Cand. Polit, Finance fra Københavns Universitet.

Christian Pedersen
CFO,
Nordic & Baltic region

Christian Pedersen er leder af Nordic CFO kontoret og støtter den lokale ledelse med opdatering og udvikling af de finansielle ydelsers regionale infrastruktur. Christian har en bred økonomisk baggrund med over 30 års erfaring fra adskillige roller inden for økonomi.  Christian kom til SAP i 1999 og har siden da været fungerende CFO for forskellige lande i den nordiske region med en god fornemmelse for landespecifikke emner og markedskrav. Han har også forståelse for, at kravene til en CFO i dag indebærer at være partner i virksomheden, når det gælder transformering, aktivering og drift. Christian har en Executive MBA fra Copenhagen Business School. 

Hans Kristian Moslund
Presales Manager,
SAP Danmark

Hans Kristian Moslund er ansvarlig for PreSales i Danmark og medlem af det danske ledelsesteam. Han er ansvarlig for at gøre SAP´s løsninger og platform virkelig for kunderne, og synliggøre hvordan SAP´s platform og løsninger kan løse forretningsmæssige problemstillinger, understøtte digital transformation samt bibringe værdi. Hans Kristian er uddannet MBA og HD i Regnskabsvæsen fra Århus Universitet  (BSS) og har arbejdet i it-branchen siden 2000 både i internationale, danske og nordiske roller hos Accenture, Microsoft og CGI.

Tilbage til toppen