Skip to Content
Kontakt os
Kontakt os
Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Previous

Anders Feddersen
Country Manager 

Anders Feddersen har, som den danske landechef, det overordnede ansvar for SAPs danske forretning på tværs af alle brancher og kunder i Danmark og dermed for samarbejdet med en lang række af Danmarks største virksomheder. Anders er også en del af det nordiske ledelsesteam og står således i spidsen for SAPs ”Run simple” strategi om at tilbyde vores kunder enkle løsninger, der er nemme at anvende, så de kan drive deres forretning så simpelt som muligt.Med sin +20 år lange karriere i it-branchen har Anders et indgående kendskab til it samt en stor salgs- og ledelseserfaring senest som Director Strategic Outsourcing hos IBM Danmark og medlem af bestyrelsen samt som Chief Operating Officer hos IBM Nordic IMT. Anders har desuden en kandidatgrad i Mechanical Enginnering fra DTU og tiltrådte som Country Manager 1. august 2014. 

Preben Fynbo Larsen
Support Manager, Danmark

Preben har som Support Manager i SAP Active Global Support & det overordnede ansvar for proaktivt at supportere vore danske kunder gennem MaxAttention, Active Embedded og Enterprise Support. Det primære fokus er at hjælpe vore kunder med at accelerere SAP software implementeringer og optimere IT operations samt styrkelse af kundernes kompetence centre gennem opbygning af best practices; “Run SAP like a Factory” faciliteter og Application Lifecycle Management gennem SAP Solution Manager.Herudover håndteres eskalationer og production down situationer gennem Active Global Support.Preben har arbejdet med SAP i mere end 20 år, heraf siden 2004 hos SAP.

 

 

Kim Berg-Deleuran
Head of Digital Business Services

Kim Berg-Deleuran er ansvarlig for Digital Business Services (DBS) i Danmark herunder Consulting, Business Consulting og Education. Kim er medlem af det danske ledelsesteam samt det nordiske ledelsesteam for SAP Services. Missionen for SAP Services er at hjælpe danske virksomheder med at fremme innovation baseret på SAP-standardløsninger og nedbringe omkostninger forbundet med implementering og drift af SAP-løsninger. Senest har Kim været ansvarlig for SAP’s kommercielle engagement mellem SAP og udvalgte key accounts på tværs af hele software og services porteføljen.Kim er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København (CBS).

 

Next
Previous
Christian Pedersen
CFO, Nordic & Baltic region 
 
Christian Pedersen er leder af Nordic CFO kontoret og støtter den lokale ledelse med opdatering og udvikling af de finansielle ydelsers regionale infrastruktur. Christian har en bred økonomisk baggrund med over 30 års erfaring fra adskillige roller inden for økonomi.  Christian kom til SAP i 1999 og har siden da været fungerende CFO for forskellige lande i den nordiske region med en god fornemmelse for landespecifikke emner og markedskrav. Han har også forståelse for, at kravene til en CFO i dag indebærer at være partner i virksomheden, når det gælder transformering, aktivering og drift. Christian har en Executive MBA fra Copenhagen Business School. 

Malene Krogh
Executive Assistant 

Malene Krogh er Executive Assistant for Country Manager Anders Feddersen og supporterer ligeledes to øvrige senior ledere, herunder SAP’s Nordic Chief Technology Officer og SAP’s Nordic Head of Business Analytics. Malene har været hos SAP siden juni 2016 og har stor erfaring med support af senior ledere, primært inden for konsulentbranchen. Malene har således tidligere arbejdet 9 år hos Accenture som Executive Assistant for Country Managing Director samt øvrige senior partnere inden for brancherne teknologi, produktion, sundhed, farma, transport og energi. Malenes primære rolle er at tilsikre den nødvendige support og opfølgning, som frigør maksimal tid for senior lederne til at køre den kommercielle forretning med de bedst mulige resultater.Malene er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk og fransk fra Handelshøjskolen i København (CBS).

Hans Kristian Moslund
Presales Manager
 
Hans Kristian Moslund er ansvarlig for PreSales i Danmark og medlem af det danske ledelsesteam. Han er ansvarlig for at gøre SAP´s løsninger og platform virkelig for kunderne, og synliggøre hvordan SAP´s platform og løsninger kan løse forretningsmæssige problemstillinger, understøtte digital transformation samt bibringe værdi. Hans Kristian er uddannet MBA og HD i Regnskabsvæsen fra Århus Universitet  (BSS) og har arbejdet i it-branchen siden 2000 både i internationale, danske og nordiske roller hos Accenture, Microsoft og CGI.
Next
Back to top