Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.
Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Det danske ledelsesteam

Mød det danske ledelsesteam. Læs mere om, hvordan de hjælper virksomheder til at køre bedre.

Forrige
Jørn Jacobsen
Administrerende Direktør
SAP Danmark

Jørn Jacobsen har, som den danske landechef, det overordnede ansvar for SAPs danske forretning på tværs af alle brancher, løsninger og kunder i Danmark og dermed for samarbejdet med en lang række af Danmarks største virksomheder. Som medlem af det nordiske ledelsesteam understøtter han SAPs strategi om at tilbyde vores kunder enkle software løsninger til komplekse forretningsudfordringer som understøtter deres digitale transformationsrejse og innovationstiltag.

Jørn er en erfaren og dedikeret leder som tidligere succesfuldt har stået i spidsen for SAP Danmark (2011-2014). Fra 2014-2016 var han Administrerede direktør hos EMC. Jørn er kendt for sin værdibaserede tilgang til kunder og motiverende ledelsesstil og har haft ledelsesstillinger inden for head hunting og i andre IT-virksomheder så som Oracle, BEA Systems og CA.  

Preben Fynbo Larsen
Support Manager, Danmark

Preben har som Support Manager i SAP Active Global Support & det overordnede ansvar for proaktivt at supportere vore danske kunder gennem MaxAttention, Active Embedded og Enterprise Support. Det primære fokus er at hjælpe vore kunder med at accelerere SAP software implementeringer og optimere IT operations samt styrkelse af kundernes kompetence centre gennem opbygning af best practices; “Run SAP like a Factory” faciliteter og Application Lifecycle Management gennem SAP Solution Manager.Herudover håndteres eskalationer og production down situationer gennem Active Global Support.Preben har arbejdet med SAP i mere end 20 år, heraf siden 2004 hos SAP.

 

 

Lone Arildsen
Head of Digital Business Services Denmark

Lone Arildsen er ansvarlig for Digital Business Services i Danmark herunder Premium Engagements og Consulting og medlem af det danske ledelsesteam og det nordiske Services Leadership Team. Missionen for SAP Digital Business Services er at hjælpe danske virksomheder med at understøtte deres forretningsmodel, fremme innovation baseret på SAP standard løsninger og nedbringe omkostninger forbundet med implementering og drift af SAP løsninger. Lone har  18 års erfaring inden for Business Development, Transformation Management samt Business Process Management hos SAP og har tidligere også haft ledelsespositioner inden for finans og treasury i finanssektoren.

Lone er Cand. Polit, Finance fra Københavns Universitet.

Næste
Forrige
Christian Pedersen
CFO, Nordic & Baltic region 
 
Christian Pedersen er leder af Nordic CFO kontoret og støtter den lokale ledelse med opdatering og udvikling af de finansielle ydelsers regionale infrastruktur. Christian har en bred økonomisk baggrund med over 30 års erfaring fra adskillige roller inden for økonomi.  Christian kom til SAP i 1999 og har siden da været fungerende CFO for forskellige lande i den nordiske region med en god fornemmelse for landespecifikke emner og markedskrav. Han har også forståelse for, at kravene til en CFO i dag indebærer at være partner i virksomheden, når det gælder transformering, aktivering og drift. Christian har en Executive MBA fra Copenhagen Business School. 
Hans Kristian Moslund
Presales Manager
 
Hans Kristian Moslund er ansvarlig for PreSales i Danmark og medlem af det danske ledelsesteam. Han er ansvarlig for at gøre SAP´s løsninger og platform virkelig for kunderne, og synliggøre hvordan SAP´s platform og løsninger kan løse forretningsmæssige problemstillinger, understøtte digital transformation samt bibringe værdi. Hans Kristian er uddannet MBA og HD i Regnskabsvæsen fra Århus Universitet  (BSS) og har arbejdet i it-branchen siden 2000 både i internationale, danske og nordiske roller hos Accenture, Microsoft og CGI.
jesperdyhr
Jesper Dyhr
Head of Platform & Technologies, Nordic & Baltics
 
Jesper Dyhr startede hos SAP i maj 2018, hvor han er Head of Platform & Technologies, Nordics & Baltics. Jesper har bl.a. ansvaret for salg af SAP HANA, som effektivt understøtter virksomhedernes evne til at digitalisere, innovere og integrere arbejdet med data i deres centrale forretnings-/beslutningsprocesser.
 
Jesper er en erfaren leder med en demonstreret evne til at opbygge og drive succesfulde aktiviteter inden for IT og Services industrien. Han har en stærk IT/teknisk baggrund fra tidligere ansættelser hos Columbus, Netgroup og IBM.
Næste
Tilbage til toppen