Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Om SAP

SAP er centrum for teknologiudviklingen nu om dage. SAP, der er førende på markedet for virksomhedssoftware, hjælper organisationer med at bekæmpe de ødelæggende kompleksitetsvirkninger, skabe nye muligheder for innovation og vækst, og være på forkant med konkurrenterne.

Besøg vores koncernwebsted for at se nyheder, information til investorer og analytikere, karriereressourcer, SAP's historie og meget mere.

Besøg vores globale koncernwebsted
Tilgængeligt på: Engelsk | Tysk

Om SAP i Norden

Med én nordisk og baltisk region har vi et kraftcenter af eksperter, der kan samarbejde med en hvilken som helst virksomhed uanset størrelse.Fleksibilitet, innovation, værdi for kunden og professionalisme er fortsat vores overordnede mål. Vi tilbyder vores kunder hurtige løsninger, beslutningsdygtighed og opdateret viden om specifikke branchebehov.Vores fleksible struktur går på tværs af grænser og kulturer. Vores kunder kommer fra alle de vigtigste brancher i det nordiske og baltiske område.

* Alle realiserbare resultater er kun til orientering og de angivne eksempler, som er baseret på faktiske SAP-kundernes erfaringer, repræsenterer ikke forpligtelser eller garantier fra SAP og/eller dets partnere. Faktiske priser, omkostninger og realiserbare resultater kan variere afhængig af kundespecifikke krav og behov. SAP-produkter og -ydelsers eneste garantier er dem, der er opstillet i den udtrykkelige garantierklæringer. som medfølger disse produkter og ydelser, om nogen. Intet heri skal betragtes som en yderligere garanti.

Tilbage til toppen