Gå til indholdsfortegnelsen
 Smilende mand sidder ved sin bærbar på et kontor

Om SAP

Vores virksomhed

Med sit globale netværk af kunder, partnere, medarbejdere og brancheeksperter bidrager SAP til en bedre verden og er med til at forbedre folks livskvalitet. 

Globale virksomhedsoplysninger

SAP's innovative løsninger hjælper tusindvis af kunder verden over til at samarbejde mere effektivt og til en mere effektiv udnyttelse af forretningsindsigt. Læs mere om vores førerposition, historie, bæredygtighed, mangfoldighed, ofte stillede spørgsmål og meget mere.

Investorrelationer

På websitet SAP Investor Relations finder du oplysninger og serviceydelser til institutionelle, socialt ansvarlige og individuelle investorer. Få mere at vide om vores økonomiske resultater, se kvartals- og årsregnskaber, og følg med i vores økonomiske nyheder.

SAP Trust Center

Din virksomhed bygger på tillid, og du forventer det samme fra din softwareleverandør. Som en førende softwareleverandør og en cloud-virksomhed er vi dedikerede til at opbygge – og fastholde – kundernes tillid.

Nyheder og presse

SAP News Center er det officielle website, hvor du finder de seneste nyheder og oplysninger fra SAP. Her finder du ikke kun pressemeddelelser, men også detaljerede artikler om virksomheden og teknologitendenser, blogs fra SAP-eksperter og brancheeksperter og meget mere. 

Karriere

Hos SAP er vi mere end 102.400 medarbejdere, som trives i et miljø, hvor der opfordres til frit og åbent at udtrykke idéer. Du arbejder side om side med kreative personer, der gør kundernes idéer til virkelighed. Og med innovativ jobtræning, mentorer, der hjælper dig med at udvikle dig, samt fleksibiliteten til at skabe balance mellem arbejds- og privatliv får du endda mere ud af din karriere.

Kundeengagement

Se, hvordan kunderne verden over bruger SAP-software til at blive intelligente virksomheder – og hvordan du kan være med til at forme fremtidens SAP-software og -teknologier ved at deltage i vores programmer til kundeengagement og brugergrupper.

Events

Gør dig klar til at møde brancheeksperter og finpudse dine færdigheder. Besøg vores Events Finder-side, hvor du kan se webinarer og konferencer – og få oplysninger om de ting, du gik glip af.

Om SAP i Norden

Med én nordisk og baltisk region har vi et kraftcenter af eksperter, der kan samarbejde med en hvilken som helst virksomhed uanset størrelse. Fleksibilitet, innovation, værdi for kunden og professionalisme er fortsat vores overordnede mål. Vi tilbyder vores kunder hurtige løsninger, beslutningsdygtighed og opdateret viden om specifikke branchebehov. Vores fleksible struktur går på tværs af grænser og kulturer. Vores kunder kommer fra alle de vigtigste brancher i det nordiske og baltiske område.

Tilbage til toppen