Gå til indholdsfortegnelsen
SAP

Globale virksomhedsoplysninger

Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og thought leaders hjælper SAP verdenen til at fungere bedre og forbedre folks liv.

 

Denne webside er blevet maskinoversat for at gøre det nemmere for dig. SAP yder ingen garanti for maskinoversættelsens korrekthed eller fuldstændighed. Den originale engelske webside kan findes ved at bruge verdenskortet i øverste højre hjørne af denne side.

Oplysninger om SAP

Som markedsførende inden for software til virksomhedsapplikationer, hjælper vi virksomheder af alle størrelser og i alle brancher bedre ved at omdefinere ERP og skabe netværk af intelligente virksomheder, der sikrer gennemsigtighed, modstandsdygtighed og bæredygtighed på tværs af forsyningskæder. Vores ende-til-ende-suite af applikationer og services giver vores kunder mulighed for at operere rentabelt, tilpasse sig løbende og gøre en forskel verden over.

>110.000

ansatte fra 160+ lande.

 

22.000

+

SAP-partnervirksomheder globalt.

 

27,84
EUR

b

den samlede omsætning (ikke IFRS) i regnskabsåret 2021.

245

m+

abonnenter i vores cloud-brugerbase.

100

+

udviklingsområder i hele verden.

#1

softwarevirksomheden i Dow Jones Sustainability Index i 15 år.

Globalt lokations directory

Find SAP-kontorer i 130 lande, få adgang til specifikke SAP-lande- og regionale websteder, og få mere at vide om SAP Experience Centers.

Udforsk vores ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder SAP? Hvordan siger man SAP? Hvornår blev SAP startet? Få svar på disse spørgsmål, og mange flere, ud fra vores ofte stillede spørgsmål.

placeholder
SAP Integrated Report

SAP hjælper verden med at køre bedre gennem en integreret strategi, der sætter vores kunder i stand til at skabe en positiv økonomisk, miljømæssig og social indvirkning på verden. Vores integrerede rapport indeholder en detaljeret vurdering af vores resultater og væsentlighed for vores bæredygtige forretningssucces.

Vores vision

placeholder
Forretningstransformation

Giv alle virksomheder mulighed for at blive en intelligent og bæredygtig virksomhed.

placeholder
Forsyningskæde modstandsdygtighed

At samle virksomhederne i et globalt forretningsnetværk.

placeholder
Bæredygtighedsresultater

Skabe en bæredygtig verden sammen.

Vores værdier

placeholder
Formål og bæredygtighed

Hos SAP er vores formål at hjælpe verden med at fungere bedre og forbedre folks liv. I tråd med dette, er vores mål at skabe en positiv økonomisk, miljømæssig og social indvirkning verden over – med specielt fokus på klimaindsats, cirkulær økonomi, socialt ansvar og holistisk styring og rapportering.

placeholder
Mangfoldighed og inklusion

At skabe en alsidig og rummelig kultur gør os til en bedre virksomhed, der fremmer vores innovation, styrker vores erhvervserfaring og muliggør vores succes i en verden i forandring. 

placeholder
Corporate social responsibility (CSR)

Vi udnytter alle menneskers muligheder gennem digital inklusion ved hjælp af vores talent, teknologi og strategiske partnerskaber.

Vores historie

placeholder
Hvad er SAP?

Find ud af, hvad "SAP" står for, hvad vi gør, og hvordan vi hjælper verden med at fungere bedre og forbedre folks liv.

placeholder
SAP-lederskab

Få mere at vide om SAP SE's ledere ved at se deres fotos, biografier og roller.

placeholder
SAP-historik

Udforsk vores lange historie om virksomhedsinnovation, startende med fem iværksætterprogrammører, som grundlagde SAP i 1972.

Innovation og kvalitet

placeholder
Innovation hos SAP

Fra banebrydende ERP-software til nye produkter, såsom SAP HANA in-memory computing-platformen, går SAP's innovation videre end software – vi udvikler banebrydende teknologier, der former IT- og forretningstendenser.

placeholder
Kvalitet hos SAP

Hver SAP-medarbejder har en kvalitetssikringsrolle, hvad enten det drejer sig om udvikling af software eller levering af serviceydelser og support. Vi bruger innovative metoder til at understøtte løbende produkt-, proces- og servicekvalitetsforbedring.

Globale sponsorater

placeholder

Som førende inden for teknologisoftware er SAP stolt over at udvide vores relationer inden for sports- og underholdningsverdenen. Partnerskaber med hold, ligaer og egenskaber i verdensklasse har givet os evnen til at skabe teknologiløsninger, der engagerer fans, medier, spillere og coaches på et andet niveau, hvor realtids-cloudbaserede analyser integreres.

Tilbage til toppen