Gå til indholdsfortegnelsen
Tre forretningsfolk snakker sammen

Kundehistorier
og casestudier

Se, hvordan kunderne bruger produkter, services og teknologi fra SAP

placeholder
Kundehistorier fra Satair

Hør, hvordan Satair har investeret i sine digitale færdigheder og forretningsprocesser ved hjælp af SAP S/4HANA og SAP Business Technology Platform for at understøtte den digitale transformation i organisationen.

placeholder
Vestas: Effektivisering af forsyningskæden gennem øget forretningsindsigt

Vestas kundecase viser hvordan Cloud Analytics hurtigt omdanner værdifuld data til handlingsbar indsigt og prognoser, som i sidste ende hjælper til effektivisering af vindmølle-gigantens forsyningskæde.

placeholder
Kundehistorier fra Københavns Kommune: Digital transformation hjælper byens borgere og ansatte

København er en af Europas hurtigst voksende byer, og befolkningen forventes at vokse med 20% i løbet af de næste syv år. Derfor var det nødvendigt at forene, centralisere og standardisere driften for at få større synlighed over udgifterne og bruge budgettet klogt.

placeholder
Royal Greenland har digitaliseret den daglige fangst med apps

Slut med papirprocesser. Via apps støtter Royal Greenland A/S lokale fiskere med nemt at rapportere deres daglige fangst og dokumentere, at de opfylder kravene til bæredygtigt fiskeri. Hør hvordan i denne kundecase med Lars Bo Hassinggaard, Corporate IT Manager, Royal Greenland A/S.  

Kundehistorier fra Grundfos

Hør hvordan Grundfos planlægger sine ressourcer effektivt, samt hvorfor verdens førende virksomhed inden for vandpumper valgte SAP Integrated Business Planning blandt 35 forskellige leverandører.

placeholder
Elgiganten: Kundecase hvor oplevelsen er i fokus

Elgiganten er en af vinderne i detailhandlen, der oplever et øget salg både i butik og på nettet. Øget digitalisering og flere som arbejder hjemme driver udviklingen og i løbet af året har Elgiganten satset mere på smarte IT-løsninger og nye services for at lokke flere kunder til. Bag det nye fokus ligger en strategisk beslutning om at satse mere på oplevelser, blive mere relevante og holde op med at irritere kunderne.

placeholder
VELUX: En sikker supply chain

Hvordan leverer du effektivt midt i en global pandemi? Læs kundehistorien, hvor VELUX viser hvordan virksomheden optimerer deres forretning og sikrer en sikker Supply Chain med SAP Integrated Business Planning.

placeholder
Hvordan accelererer Demand Sensing den digitale rejse mod en bæredygtig forsyningskæde?

Læs hvordan fuld gennemsigtighed i efterspørgslen på tværs af forsyningskæden, gør det muligt for Arla at tackle forretningsmål hurtigere og bedre.

placeholder
Norwegian Refugee Council - Teknologiens rolle under en krise

Hør i denne kundecase med Jan Egeland, generalsekretær for Norwegian Refugee Council, om hvordan du bedst forbereder, leder og hjælper flygtninge i en krisetid.

placeholder
Tetra Pak

En snak med Markus Berggren, Director Business Outcome Capabilities i Tetra Pak, om hvordan de gentænker deres forretning med en Intelligent Enterprise strategi, samt deres rejse mod en bæredygtig fremtid.

placeholder
Casestudier om Digital transformation i Decathlon

 Da pandemien ramte, måtte den franske forhandler af sportsudstyr, Decathlon, reagere hurtigt i et skiftende forretningsmiljø. I dette interview forklarer Vincent Dufromont, Decathlons Global Head of Value Chain, til SAP Innovation Evangelist Timo Elliott, hvordan digitale transformationsprojekter med SAP-teknologi, hjalp organisationen med at forblive stærk.

placeholder
Salling Group: Sådan får du en konkurrencefordel i detailhandlens evige kamp om talent

Læs kundehistorien hvor SAP SuccessFactors har revolutioneret rekrutteringen hos Salling Group, hvilket gør det muligt for butikschefer at arbejde mere intelligent.

Salling Group transformerer til vækst

Hør CIO Alan Jensen fra Danmarks største detailhandler beskrive virksomhedens transformationsrejse til større effektivitet og fleksibilitet, bygget op omkring en moderne digital kerne.

placeholder
The Digital Edge podcast: Stig Lundbech, CIO hos Københavns Kommune

Hør Stig Lundbech fortælle om Københavns Kommunes strategi for machine learning - og hvordan kommunen har haft succes ved at fokusere på fordele for borgerne frem for kontrol.

Grundfos: Best-run business - Gør kunder til brand ambassadører

Grundfos, verdens største pumpeproducent, hjælper med at tackle vores tids globale vand- og klimaudfordringer. Experience Management og kontinuerlig indsigt gør det muligt for Grundfos at lytte til deres kundehistorier på hvert digitalt berøringspunkt, for at forbedre brand loyalitet og finde nye forretningsmuligheder.

Danfoss

Efter implementering af SAP S/4HANA, som del af en større digital transformation, ønskede Danfoss at undersøge medarbejdernes indirekte forbrug og forbedre relaterede tjenester med SAP Ariba og SAP Concur.

placeholder
The Digital Edge Podcast: Lars Bo Hassinggaard, CIO hos Royal Greenland

Lars fortæller i denne kundecase blandt andet om hvordan man laver IT i Grønland – og om hvordan Royal Greenland har digitaliseret sin supply chain helt ud på den enkelte trawler så både myndigheder og de stadig mere kritiske forbrugere kan se at alt går rigtigt for sig.

placeholder
The Digital Edge Podcast: Peter Cabello, CIO hos Pandora

Peter Cabello afslører de tre vigtigste mål for digitaliseringen hos Pandora. "Vi skal bruge teknologi og data til at skabe suverænt gode kundeoplevelser. Datadrevet vækst er et strategisk mål for Pandora. Vi vil skabe en overvisende kundeoplevelse for alle vores kunder." Et casestudie med gode kundehistorier i fokus.

placeholder
Niels Keller-Larsen, CIO hos Haldor Topsøe

Hør Niels blandt andet fortælle om IT i videnstunge moderne virksomheder og internet of things i industrien. I denne kundecase kan du samtidig høre om Haldor Topsøes fem digitale "must win battles" - og hvorfor produktionen er i fokus det næste års tid.

placeholder
The Digital Edge Podcast: Oliver Gaspar, CIO hos ISS

 Det kræver særlige evner og et særligt overblik at sætte retningen for så mange mennesker på tværs af grænser og kulturer - og det ville være næsten umuligt uden et effektivt it-setup med udbredt brug af automatisering. Hvordan ISS har løst den udfordring kan du i høre direkte fra Senior VP, CIO, og Head of Global Support Service Olivier Gaspar.

placeholder
The Digital Edge Podcast: Torben Fabrin, CIO hos Arla Foods

Arla, der har rødder helt tilbage til 1882, er i dag både en mejerivirksomhed med produktion af alt fra oste til ymer – og samtidig en moderne, toptunet digital forretning, der arbejder med alt fra predictive analytics og algoritmer til webshops.

Søg efter kundehistorier som matcher din virksomhed

Tilbage til toppen