Preskoči na sadržaj
Kontakt
Kontakt
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Istaknuti proizvodi

Pronađite prave proizvode uz pomoć kojih ćete pokrenuti digitalnu transformaciju cijelog poduzeća te brzo i sigurno voditi ključne poslovne procese u oblaku
— i sad i kako se potrebe vašeg poslovanja budu razvijale.

SAP S/4HANA Cloud

Upravljajte poslovanjem uživo uz pomoć nove generacije našeg ERP paketa u oblaku. SAP S/4HANA Cloud dizajniran je za in-memory računalstvo te funkcionira kao digitalni temelj koji povezuje vaše poduzeće s ljudima, internetom stvari, Big Data i još mnogočime, uz nadogradivost i sigurnost koje očekujete od oblaka.

SAP S/4HANA

Poboljšajte donošenje odluka i povećajte produktivnost uz pomoć digitalnog temelja na koji se možete osloniti u svim poslovnim procesima presudnim za vaš uspjeh. Rješenje SAP S/4HANA Enterprise Management, izrađeno na platformi SAP HANA, osmišljeno je uz korisničko iskustvo SAP Fiori, a isporučuje se i u oblaku i lokalno.

SAP Cloud Platform

Brzo nadograđujte i implementirajte aplikacije uz pomoć naše usluge platforme kao servisa u oblaku (PaaS). Uz SAP Cloud Platform možete imati sigurne poslovne aplikacije kojima ćete integrirati i optimizirati svoje IT okruženje, povećati agilnost i ubrzati digitalnu transformaciju — koju nećete mjeriti u godinama, već u tjednima.

Previous Next

SAP HANA

Ubrzajte poslovne procese, povećajte količinu poslovnih informacija (business intelligence) i pojednostavite IT okruženje uz pomoć naše in-memory podatkovne platforme koja osigurava temelj za sve vaše potrebe za podacima.

Concur Expense

Integrirajte putovanja, ERP, računovodstvo i kartične podatke u jedinstveni mobilni sustav u oblaku putem koji možete upravljati čitavim procesom troškova — od zahtjeva za izdacima do usklađenja.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Upravljajte traženjem dobavljača i dobavljačima u svim kategorijama potrošnje unutar jedinstvenog paketa rješenja u zatvorenoj petlji od traženja dobavljača do ugovora, prikladnog i za napredne potrebe u izravnom nabavljanju materijala. 

Paket SAP BusinessObjects Business Intelligence

Reagirajte brže, umanjite radno opterećenje i troškove za IT te potaknite donošenje boljih odluka omogućivši lako i samostalno stjecanje uvida na ujedinjenoj platformi za podatke i analitiku.

SAP Commerce Cloud

Pružite korisnicima izuzetna, besprijekorna iskustva integriranjem svih digitalnih i fizičkih susreta s njima — na internetu, mobilnih, putem pozivnih centara i društvenih medija — na jedinstvenoj platformi.

SAP SuccessFactors Employee Central

Preobrazite doživljaj rada uz pomoć višejezičnog rješenja u oblaku koje služi kao "sustav zapisa" za podatke povezane s ljudima i HR-om te kao platforma za pojednostavljenje osnovnih procesa u HR-u.

Tehnologija i inovacije

U digitalnom dobu rukovoditelji poduzeća moraju biti u korak s novim tehnologijama kako ne bi zaostali za drugima. No odakle početi? Istražite najnovije digitalne trendove i odlučite koje su najbolje prilike za vaše poduzeće.
Povratak na vrh