Preskoči na sadržaj

Svi proizvodi

Istaknuti proizvodi

Pronađite prave proizvode uz pomoć kojih ćete pokrenuti digitalnu transformaciju cijelog poduzeća te brzo i sigurno voditi ključne poslovne procese u oblaku – i sad i kako se potrebe vašeg poslovanja budu razvijale.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Poboljšajte donošenje odluka i povećajte produktivnost uz pomoć digitalnog temelja na koji se možete osloniti u svim poslovnim procesima ključnim za vaš uspjeh. Rješenje SAP S/4HANA Cloud, izrađeno na platformi SAP HANA, ERP je u oblaku osmišljen uz korisničko iskustvo SAP Fiori.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud jedna je baza podataka kao usluga (DBaaS) koja čini temelj modernih aplikacija i analitike za sve podatke poduzeća. Primite pouzdane informacije spremne za upotrebu u poslovanju iz jednog rješenja te si istodobno osigurajte sigurnost, privatnost i anonimizaciju uz dokazanu poslovnu razinu pouzdanosti.

Concur Expense

Integrirajte putovanja, ERP, računovodstvo i kartične podatke u jedinstveni mobilni sustav u oblaku putem koji možete upravljati čitavim procesom troškova – od zahtjeva za izdacima do usklađenja.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Upravljajte traženjem dobavljača i dobavljačima u svim kategorijama potrošnje unutar jedinstvenog paketa rješenja u zatvorenoj petlji od traženja dobavljača do ugovora, prikladnog i za napredne potrebe u izravnom nabavljanju materijala. 

SAP Integrated Business Planning

Ovo rješenje u oblaku koje pokreće SAP HANA kombinira planiranje prodaje i operacija, predviđanje i potražnju, odaziv i nabavu, dopunu na temelju potražnje i planiranje zaliha.

SAP Commerce Cloud

Pružite korisnicima izuzetna, besprijekorna iskustva integriranjem svih digitalnih i fizičkih susreta s njima – na internetu, mobilnih, putem pozivnih centara i društvenih medija – na jednoj platformi.

SAP SuccessFactors Employee Central

Preobrazite doživljaj rada uz pomoć višejezičnog rješenja u oblaku koje služi kao "sustav zapisa" za podatke povezane s ljudima i HR-om te kao platforma za pojednostavljenje osnovnih procesa u HR-u.

Tehnologija i inovacije

Inovacije u stvarnom svijetu uz pravi omjer ljudi, tehnologije i procesa.

Inteligentno, održivo poduzeće

SAP poduzećima pruža temelj za rušenje barijera među odjelima i uvođenje dinamičnih, višenamjenskih poslovnih procesa radi pružanja optimalnih iskustava. 

RISE with SAP

Moderno rješenje koje omogućuje inovacije, a istodobno pruža robusne mogućnosti ključne za uspjeh i potrebne za ostvarivanje novih strateških prioriteta.

Održiva poslovna rješenja

Postanite najbolje vođeno poduzeće upotrebom SAP rješenja za održivost kako biste bolje razumjeli svoj utjecaj na ljude i okoliš te upravljali njime.

Umjetna inteligencija

Umjetna inteligencija uz SAP spremna je za upotrebu, a vašim poslovnim procesima donosi inteligenciju koja transformira.

Poslovna mreža

Potičite kontinuitet i rast poslovanja suradnjom sa svojim trgovinskim partnerima u stvarnom vremenu kako biste u svoju logistiku nabave uključili brzinu, agilnost i otpornost.

Mala i srednja poduzeća

Oslonite se na SAP rješenja kako bi vaše poduzeće nastavilo rasti, a vi se uspješno mogli nositi sa svim tržištima, modelima ili preuzimanjima s kojima se uhvatite ukoštac.

Povratak na vrh