Preskoči na sadržaj

Svi
proizvodi

Istaknuti proizvodi za mala i srednja poduzeća

Pronađite prave proizvode uz pomoć kojih ćete pokrenuti digitalnu transformaciju cijelog poduzeća te brzo i sigurno voditi ključne poslovne procese u oblaku
— i sad i kako se potrebe vašeg poslovanja budu razvijale.

SAP S/4HANA

Poboljšajte donošenje odluka i povećajte produktivnost uz pomoć digitalnog temelja na koji se možete osloniti u svim poslovnim procesima presudnim za vaš uspjeh. Rješenje SAP S/4HANA Enterprise Management, izrađeno na platformi SAP HANA, osmišljeno je uz korisničko iskustvo SAP Fiori, a isporučuje se i u oblaku i lokalno.

SAP HANA

Ubrzajte poslovne procese, povećajte količinu poslovnih informacija (business intelligence) i pojednostavite IT okruženje uz pomoć naše in-memory podatkovne platforme koja osigurava temelj za sve vaše potrebe za podacima.

Concur Expense

Integrirajte putovanja, ERP, računovodstvo i kartične podatke u jedinstveni mobilni sustav u oblaku putem koji možete upravljati čitavim procesom troškova — od zahtjeva za izdacima do usklađenja.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Upravljajte traženjem dobavljača i dobavljačima u svim kategorijama potrošnje unutar jedinstvenog paketa rješenja u zatvorenoj petlji od traženja dobavljača do ugovora, prikladnog i za napredne potrebe u izravnom nabavljanju materijala. 

Paket SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Reagirajte brže, umanjite radno opterećenje i troškove za IT te potaknite donošenje boljih odluka omogućivši lako i samostalno stjecanje uvida na ujedinjenoj platformi za podatke i analitiku.

SAP Commerce Cloud

Pružite korisnicima izuzetna, besprijekorna iskustva integriranjem svih digitalnih i fizičkih susreta s njima — na internetu, mobilnih, putem pozivnih centara i društvenih medija — na jedinstvenoj platformi.za digitalno poslovanje.

SAP SuccessFactors Employee Central

Preobrazite doživljaj rada uz pomoć višejezičnog rješenja u oblaku koje služi kao "sustav zapisa" za podatke povezane s ljudima i HR-om te kao platforma za pojednostavljenje osnovnih procesa u HR-u.

Tehnologija i inovacije

U digitalnom dobu rukovoditelji poduzeća moraju biti u korak s novim tehnologijama kako ne bi zaostali za drugima. No odakle početi? Istražite najnovije digitalne trendove i odlučite koje su najbolje prilike za vaše poduzeće.
Big Data

Količina i raznol. Big Data neprestano se povećavaju i pod. moraju održati korak. Informirajte se o najnov. trend. u Big Data tehn., među kojima su anal. u stvar. vrem. i umj. intel. — i doznajte kako oni mogu pridonijeti posl. 

Blockchain

Blockchain tehnologija mogla bi znatno promijeniti sve industrije. Ta tehnologija 'distribuiranih glavnih knjiga' ni izdaleka ne obuhvaća samo kriptovalute, već sve od zemljišno-knjižnih izvadaka preko intelektualnog vlasništva do glasovanja. 

Cloud

Doznajte više o oblaku i njegovim prednostima — od SaaS-a i PaaS-a do privatnog i hibridnog oblaka. Također možete doznati najnovije trendove i aktualne teme u Cloud tehnologiji, primjerice sigurnost i mogućnosti javnog oblaka.

Digitalno poslovanje

Tradicionalni poslovni modeli se radikalno mijenjaju u digitalnoj ekonomiji. Doznajte što je potrebno za digitalno poslovanje i informirajte se o inovativnim tehnologijama koje pokreću digitalnu transformaciju.

Internet stvari

Internet stvari (IoT) povezuje uređaje s uređajima (M2M) i uređaje s ljudima u gotovo svakoj industriji. Istražite svijet internetske mreže — uključujući industrijski internet stvari (IIoT) i internet svega (IoE).

Strojno učenje

Umjetna inteligencija (AI), strojno učenje i 'deep learning' temelj su razvoja jedne nove vrste softverskih inovacija. Pogledajte kako tehnologija može iskoristiti Big Data za stvaranje poslovnih prilika.

Mobilno

Mobilnost pod. ključna je komp. svake digitalne strategije. Pogledajte kako uz pomoć SAP mob. tehn. i poslovnih aplikacija svoje zaposlenike, klijente i zainteresirane strane možete angažirati na nove i inovativne načine.

Mala i srednja poduzeća

Malim i srednjim poduzećima svojstveno je da su agilna — stoga nerijetko mogu usvojiti nove tehnologije prije većih poduzeća. Pogledajte kako prihvaćaju digitalnu disrupciju i nove IT trendove uz SAP.

Povratak na vrh