Preskoči na sadržaj
Tim radi na osmišljavanju virtaulnih događaja

Virutalni događaji i događaji uživo

Spojite se s industrijskim stručnjacima i usavršite svoje vještine bilo kada i bilo gdje. Koristite naš uređaj za pronalazak događaja kako biste vidjeli nadolazeće te vebinare na zahtjev, virtualne događaje i konferencije.

Nadolazeći događaji

Pogledajte najvažnije nadolazeće SAP događaje. Možete se prijaviti da biste ostali obaviješteni ili se registrirati za sudjelovanje.

Tražite još nadolazećih događaja?

Pregledajte sve nadolazeće webinare i webinare na zahtjev, virtualne događaje i konferencije prema kategoriji, vrsti ili regiji.

placeholder
Nazočite našoj vodećoj konferenciji za korisnike rješenja SAP Concur

Pridružite nam se na događaju SAP Concur Fusion osobno i virtualno. Doznajte kako optimizirati ulaganje u rješenja SAP Concur i osnažiti se za utjecaj na promjene u svojoj organizaciji, tako da vam poslovanje može biti spremno na sve. Pristupite edukacijskim prilikama i prilikama za obuku, uključite se u svoju zajednicu i proširite je te se nadahnite za poduzimanje sljedećeg koraka.

  • Događaj uživo, u Houstonu u Teksasu: od 28. veljače do 2. ožujka 2023.
  • Virtualni događaj: od 1. ožujka do 2. ožujka 2023.

placeholder
Oslobođeni podatci društva SAP (SAP Data Unleashed)

Pridružite nam se na mreži 8. ožujka i poslušajte kako vam se našim najnovijim inovacijama i suradnjama pomaže osloboditi moć podataka o poslovanju.

Glavne točke događaja

Ostanite u toku s posljednjim trendovima i inovacijama sa online vebinarima te vebinarima na zahtjev.

placeholder
Kako financijski lideri koriste inteligentne tehnologije da bi ubrzali učinkovitost

Pohađajte ovaj interaktivni vebinar kako biste naučili o poslovnoj vrijednosti inteligentnih tehnologija za financiranje te o procesima u financijama te stvarnim scenarijima od uspješnih financijskih lidera.

Reprize

Pohađajte virtualne događaje te pogledajte reprize prikaza i seansi prošlih događaja.

placeholder
SuccessConnect: promijenite način rada zauvijek

Pogledajte reprize glavnog i paralelnog zasjedanja da biste doznali kako možete bolje iskoristiti potencijal svojih ljudi i ostvariti veću dobit od poslovanja.

placeholder
SAP Sapphire 2022: ponovne reprodukcije na zahtjev

Gledajte sesiju događaja SAP Sapphire na zahtjev i poslušajte SAP-ove klijente i stručnjake o tome kako možete transformirati svoje poslovanje.

placeholder
Otkrijte RISE sa SAP-om

Ponovno pogledajte događaj, istražite seanse na svoj zahtjev te doznajte više o najnovijim ponudama tvrtke SAP koje će pomoći da odredite svoju putanju ka inteligentnom poduzeću.

Povratak na vrh