Skip to Content

SAPPHIRE NOW: reprodukcije

Možete li doći do Orlanda? Gledajte reprod. ključnih zapisa i sesija iz svih probojnih otkrića UI i strojnog učenja da biste vidjeli kako SAP pokreće intel. poduzetništvo i pomaže poslovanju te boljem funkcioniranju svijeta.

SAP Store

Naručite sve što vam je potrebno u samo nekoliko klikova.
Previous

Predviđajte nepredvidivo

Saznajte kako je jednostavno predvidjeti buduće prilike i rizike koristeći self - service analitiku kako biste pretvorili podatke iz svih izvora u valjane uvide i bolje odluke. Pronađite self - service analitike koje Vam najbolje odgovaraju.

Što se dogodi kada kombinirate inteligenciju i podatke?  

DataGenius Challenge se vratio. To je Vaša prilika da svijet - ili jedan njegov kutak - postane bolje mjesto rješavanjem složenih problema korištenjem SAP analitike. Nagrade za top 3 prijave.

Next

SAP zajednica

Previous
 
Povećanjem ljudskih sposobnosti kreativnom kombinacijom novih tehn. koje predvode blockchain, 3D tiskanje i Internet of Things sadašnji dosadni lanac opskrbe mogao bi postati sutrašnji novi poslovni model.
alicia.tillman
 
U SAP-u, naša svrha utemeljenja je izgraditi tehnologiju koja pomaže kupcima poboljšati ekonomiju, okoliš te društvo u cjelini - kako bi se na kraju pomoglo da svijet ide nabolje, da se poboljša život ljudima.
 
Nijedan segment tržišta ne kombinira priliku s rizik kao što to čini potrošačka elektronika. Jučerašnja vruća platforma aktualna je i danas. Današnja mlada tvrtka je sutrašnji industrijski lider.
Next
Back to top