Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Chat Online Chat Offline
Αποκτήστε ζωντανή βοήθεια και συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο της SAP.
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Δοκιμάστε το SAP Learning Hub δωρεάν

Αναζητήστε εκατοντάδες ηλεκτρονικά σεμινάρια, αποκτώντας και την εμπειρία της κοινωνικής μάθησης σε δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

Πόση εκπαίδευση χρειάζεται;

Μάθετε τις βέλτιστες πρακτικές για μεγιστοποίηση της επιχειρηματικής αξίας των λύσεων SAP.

Επιταχύνετε την εφαρμογή τεχνολογίας του SAP S/4HANA

Αξιοποιήστε τις βέλτιστες πρακτικές και τις πηγές για να αυξήσετε την δέσμευση υπαλλήλων.

Επιλέξτε τα σεμινάρια που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες

Previous Next

Γνωρίστε τις προσφορές εκπαίδευσης SAP

Επιλέξτε τα σεμινάρια που χρειάζεστε, τα οποία παρέχονται σε διάφορες μορφές, για να γνωρίσετε και να υιοθετήσετε την καινοτόμο τεχνολογία. Παρέχουμε την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κάθε επίπεδο, από τις βασικές μέχρι τις πιο προηγμένες δεξιότητες, σε όλο το χαρτοφυλάκιο λογισμικού SAP για κάθε επίπεδο.

  • Αναζητήστε, φιλτράρετε και επιλέξτε την εκπαίδευση που χρειάζεστε για τις λύσεις SAP
  • Αναζητήστε και επιλέξτε μία παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας με εκπαιδευτή ή μία εικονική αίθουσα ή εγγραφείτε σε απεριόριστο 24x7 περιεχόμενο βάσει cloud και εργαλεία 
  • Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας με την πιστοποίηση στο cloud που παρέχει απευθείας η SAP

Ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση των λύσεων SAP

Παραμείνετε ενήμεροι σχετικά με τις καινοτομίες SAP και προσφέρετε πραγματική επιχειρηματική αξία με την εκπαίδευση και τα σεμινάρια της SAP και των συνεργατών μας. Επιλέξτε το πλαίσιο της δια βίου μάθησης που προσφέρουμε για εφαρμογή, χρήση και συντήρηση της τεχνολογίας SAP.

  • Προσφέρετε στους υπαλλήλους σας και τους βασικούς χρήστες σημαντική εκπαίδευση, ώστε να διαμορφώσουν, να διαχειριστούν και να υποστηρίξουν αποτελεσματικά το λογισμικό SAP
  • Αποκτήστε εξειδικευμένη καθοδήγηση στην διαχείριση οργανωτικών αλλαγών ώστε να μεταδώσετε τις μελλοντικές αλλαγές και να κερδίσετε την στήριξη σε όλη την επιχείρηση
  • Αυξήστε την εξοικείωση χρηστών πάνω στην τεχνολογία SAP και αναλύστε την χρήση 

Webinars

Previous Next

Επιταχύνετε την εφαρμογή τεχνολογίας του SAP S/4HANA

Μάθετε πώς θα αυξήσετε την δέσμευση υπαλλήλων χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές, τα εργαλεία και τους πόρους με το SAP S/4HANA.

Ενθαρρύνετε την επιχειρηματική ανάπτυξη με τις λύσεις SAP SuccessFactors

Μάθετε πώς θα προωθήσετε την ανάπτυξη με τις λύσεις SuccessFactors της SAP και πώς θα επιταχύνετε την εφαρμογή τους.

Πρόσθετες Πηγές

Previous Next

Προγράμματα εκμάθησης για προγραμματιστές

Ανακαλύψτε εκατοντάδες προγράμματα εκμάθησης σε 45 τομείς προϊόντων με αναλυτικά βήματα για την δημιουργία εφαρμογών και μάθετε για τις δυνατότητες των προϊόντων και των εργαλείων που παρέχουμε.

Webinars για προϊόντα

Ακούστε για τους οδικούς χάρτες των προϊόντων SAP και λάβετε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν σε ζωντανές συνεδρίες εμπειρογνωμόνων.

SAP Support Portal

Επισκεφτείτε τις σελίδες μας SAP Support Portal και SAP ONE Support Launchpad, όπου θα βρείτε την βάση γνώσεων που διαθέτουμε, θα δείτε λύσεις σε προβλήματα ενώ μπορείτε να αναφέρετε ζητήματα που σας απασχολούν.

Previous Next

SAP University Alliances

Αποκτήστε πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πόρων διδασκαλίας για τις λύσεις SAP, τα οποία παρέχουν στους φοιτητές τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να ανταποκριθούν στο στην ψηφιακή εποχή.

SAP Next-Gen

Εγγραφείτε σε μία στοχοθετημένη κοινότητα που επιτρέπει σε εταιρείες, συνεργάτες και πανεπιστήμια να συνδεθούν και να καινοτομήσουν με στόχους που σχετίζονται με τους Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών. 

Επιστροφή στην αρχή