Skip to Content

Το πρωτοπόρο πρόγραμμα SAP education, enablement & certification

Ενισχύστε τους τελικούς χρήστες SAP, από τους προγραμματιστές μέχρι τα στελέχη του μάρκετινγκ με τη σουίτα προγραμμάτων πιστοποίησης και σεμιναρίων SAP. Δημιουργήστε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, επιλέξτε live εκπαίδευση, μέσω κινητών συσκευών ή μέσω διαδικτύου   και δώστε ώθηση στις τεχνολογικές δεξιότητες της επιχείρησής σας. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα λογισμικού SAP καλύπτουν τα προϊόντα SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects, και πολλά άλλα. 

Απογειώστε την επιχείρησή σας με το SAP Education

Κανείς δεν γνωρίζει τις λύσεις SAP καλύτερα από την ίδια την SAP. Και κανένας άλλος εκτός από την SAP δεν διαθέτει τα συστήματα και την εκπαιδευτική εμπειρία ώστε να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην εκμάθηση των λογισμικών της. Σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε, το SAP Education σας παρέχει τα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα προγράμματα που υπάρχουν.
 

Ηλεκτρονικά μαθήματα openSAP

Τώρα, με το openSAP μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες SAP δωρεάν, όταν, όπως και όπου θέλετε. Αυτή η καινοτόμα πλατφόρμα για το Enterprise MOOCs (Massive Open Online Courses) παρέχει μία ευέλικτη, διασκεδαστική και καθηλωτική εμπειρία μάθησης μέσω της παιχνιδοποίησης ως σημείο εκκίνησης στην εκπαίδευση SAP.

SAP Learning Hub

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση βάσει cloud σε ένα πλήθος αιθουσών ηλεκτρονικής μάθησης και περιεχομένων μάθησης SAP με το SAP Learning Hub. Προσθέστε το SAP Live Access και πειραματιστείτε με τα live και πλήρως διαμορφωμένα συστήματα προγραμμάτων SAP.

Συνεργασίες με πανεπιστήμια

Το πρόγραμμα SAP University Alliances εισάγει τους φοιτητές στις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές τεχνολογίες SAP προετοιμάζοντάς τους να αποτελέσουν το εργατικό δυναμικό του 21ου αιώνα. Περισσότερα από 3.100 πανεπιστήμια σε 106 χώρες συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Αύξηση αξίας μέσω της μάθησης

Εξασφαλίστε την επιτυχία των κινήτρων για τα σεμινάρια τεχνολογίας της επιχείρησής σας με τις μαθησιακές λύσεις και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει το SAP Education.

SAP Learning Hub

Αποκτήστε εύκολη και προσβάσιμη εκμάθηση στο Cloud! Οι διαδραστικές αίθουσες σεμιναρίων του SAP Learning Hub καθώς και μία τεράστια επιλογή περιεχομένων εκμάθησης καθιστούν ιδανική τη μάθηση SAP. 

SAP Enable Now

Δημιουργήστε και αναπτύξτε εύκολα σχετική βοήθεια χρήστη, τεκμηρίωση κινήσεων, προσομοιώσεις σεμιναρίων, σενάρια δοκιμής και υλικά ηλεκτρονικής μάθησης.

SAP User Experience Management by KNOA

Το λογισμικό διαχείρισης εμπειρίας χρήστη της SAP παρέχει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς να βελτιώσετε την αποδοτικότητα του λογισμικού σας και των υπαλλήλων που το χρησιμοποιούν.

SAP Assessment Management by Questionmark

Διαμορφώστε και παραδώστε ερωτηματολόγια, κουίζ, τεστ και εξετάσεις υψηλού κινδύνου και αναφερθείτε εύκολα στα αποτελέσματα με το εργαλείο αξιολόγησης ικανοτήτων και δημιουργίας τεστ.

SAP SuccessFactors Learning

Προσφέρετε, διαχειριστείτε και αξιολογήστε την εταιρική μάθηση από το Cloud. Το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης επόμενης γενιάς που διαθέτουμε καθιστά τη μάθηση εύκολη, εύληπτη και κινητή. 

SAP Enterprise Learning

Ενίσχυση της παραγωγικότητας με το λογισμικό SAP Enterprise Learning Management. Παροχή εκπαίδευσης που είναι ευθυγραμμισμένη με την εταιρική στρατηγική σε κάθε περιβάλλον.

SAP Knowledge Acceleration

Βοηθήστε τους υπαλλήλους σας να μάθουν γρηγορότερα το SAP με το SAP Knowledge Acceleration, την εξατομικευμένη εφαρμογή μας επιχειρηματικών σεμιναρίων λογισμικού.

SAP Productivity Pak by ANCILE

Το λογισμικό παραγωγικότητας χρήστη SAP επιτρέπει την ανάπτυξη σεμιναρίων τελικού χρήστη υψηλής ποιότητας με σκοπό την αύξηση του επιπέδου ικανοτήτων των υπαλλήλων αλλά και της αξίας των επιχειρηματικών λύσεών σας. 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης

Υλοποιήστε πιο γρήγορα τους στόχους των σεμιναρίων λογισμικού σας με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες του SAP Education. Οι ειδικοί μας θα αξιολογήσουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες σας, θα δημιουργήσουν ένα στρατηγικό πρόγραμμα σεμιναρίων, θα προσφέρουν άμεση βοήθεια και πολλά άλλα. 

Εξασφαλίστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με το


SAP Certification

Γιατί Πιστοποίηση SAP;

Επειδή οι πιστοποιήσεις των σεμιναρίων μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και πιστοποιούν ότι έχετε αποκτήσει τις ικανότητες μέσα από επισταμένη μελέτη και πρακτική εμπειρία στον τομέα επιλογής σας. Εμείς παρέχουμε προγράμματα πιστοποίησης κατά περιοχή εστίασης και επιπέδου ικανοτήτων, είτε είστε συνεργάτης SAP, πελάτης ή τελικός χρήστης.
Είτε θέλετε να ενισχύσετε τις SAP ικανότητες σας είτε να προσθέσετε στο πεδίο εφαρμογής γνώσης σας, υπάρχει μία επιλογή πιστοποίησης κατάλληλη για εσάς. Αναζητήστε την Πιστοποίηση SAP βάσει λύσης παρακάτω. 
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε μία καλή αρχή με την Πιστοποίηση SAP της επιλογής σας. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, από τα επίπεδα πιστοποίησης και τις περιοχές εστίασης μέχρι την προετοιμασία εξετάσεων και τις συχνότερες ερωτήσεις (FAQs).
Previous

Περισσότερα για την Πιστοποίηση SAP

Προετοιμασία Εξετάσεων

Next

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Αναζητήστε τα σημαντικότερα θέματα Εκπαίδευσης και πιστοποίησης SAP

Previous
Blogs
Ερωτήσεις
Next
Back to top