Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Δείτε τα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης SAP

Δωρεάν Σεμινάρια SAP

Τώρα, με το openSAP μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες SAP δωρεάν, όταν, όπως και όπου θέλετε. Αυτή η καινοτόμα πλατφόρμα για το Enterprise MOOCs (Massive Open Online Courses) παρέχει μία ευέλικτη, διασκεδαστική και καθηλωτική εμπειρία μάθησης μέσω της παιχνιδοποίησης ως σημείο εκκίνησης στην εκπαίδευση SAP.

SAP Learning Hub

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση μέσω cloud σε μια μεγάλη ποικιλία σεμιναρίων SAP καθώς και στις ηλεκτρονικές αίθουσες εκπαίδευσης με το SAP Learning Hub. Προσθέστε το SAP Live Access για να πραγματοποιείτε εργασίες, να προετοιμαστείτε στην προσέγγιση πελατών ή απλώς για να πειραματιστείτε με τα πλήρως διαμορφωμένα συστήματα εκπαίδευσης SAP.

SAP Education and Course Directory

Ενδυναμώστε τους τελικούς χρήστες SAP με τα μαθήματα εκπαίδευσης SAP για τις λύσεις SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects, και πολλά άλλα. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε ηλεκτρονικά μαθήματα, μαθήματα από το γραφείο ή μέσω κινητού και απογειώστε την τεχνολογική αρτιότητα της επιχείρησής σας.

Πιστοποίηση SAP

Επιβεβαιώστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας στην χρήση των λύσεων SAP και σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις για νέους ρόλους και ευθύνες στην επιχείρησή σας παρακολουθώντας τα προγράμματα πιστοποίησης SAP. Αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο SAP ή απλώς να διευρύνετε τις γνώσεις σας, εμείς διαθέτουμε την κατάλληλη πιστοποίηση για σας.

Αναζητήστε τα σημαντικότερα θέματα Εκπαίδευσης και πιστοποίησης SAP.

Προηγούμενο
Blogs
Ερωτήσεις
Επόμενο

Συνεργασίες με πανεπιστήμια

Το SAP University Alliances επιτρέπει σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να ενσωματώσουν τους εκπαιδευτικούς πόρους στο SAP Leonardo και σε άλλες λύσεις SAP ώστε οι σχολές να εφοδιάσουν την επόμενη γενιά με τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται στο ψηφιακό μέλλον. 

Το πρωτοπόρο πρόγραμμα

Ενισχύστε τους τελικούς χρήστες SAP, από τους προγραμματιστές μέχρι τα στελέχη του μάρκετινγκ με τη σουίτα προγραμμάτων πιστοποίησης και σεμιναρίων SAP. Δημιουργήστε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, επιλέξτε live εκπαίδευση, μέσω κινητών συσκευών ή μέσω διαδικτύου   και δώστε ώθηση στις τεχνολογικές δεξιότητες της επιχείρησής σας.

Αύξηση αξίας μέσω της μάθησης

Εξασφαλίστε την επιτυχία των κινήτρων για τα σεμινάρια τεχνολογίας της επιχείρησής σας με τις μαθησιακές λύσεις και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει το SAP Education.

SAP Learning Hub

Αποκτήστε εύκολη και προσβάσιμη εκμάθηση στο Cloud! Οι διαδραστικές αίθουσες σεμιναρίων του SAP Learning Hub καθώς και μία τεράστια επιλογή περιεχομένων εκμάθησης καθιστούν ιδανική τη μάθηση SAP. 

SAP Enable Now

Δημιουργήστε και αναπτύξτε εύκολα σχετική βοήθεια χρήστη, τεκμηρίωση κινήσεων, προσομοιώσεις σεμιναρίων, σενάρια δοκιμής και υλικά ηλεκτρονικής μάθησης.

SAP User Experience Management by KNOA

Το λογισμικό διαχείρισης εμπειρίας χρήστη της SAP παρέχει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς να βελτιώσετε την αποδοτικότητα του λογισμικού σας και των υπαλλήλων που το χρησιμοποιούν.

SAP Assessment Management by Questionmark

Διαμορφώστε και παραδώστε ερωτηματολόγια, κουίζ, τεστ και εξετάσεις υψηλού κινδύνου και αναφερθείτε εύκολα στα αποτελέσματα με το εργαλείο αξιολόγησης ικανοτήτων και δημιουργίας τεστ.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το SAP SuccessFactors

Προσφέρετε, διαχειριστείτε και αξιολογήστε την εταιρική μάθηση από το Cloud. Το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης επόμενης γενιάς που διαθέτουμε καθιστά τη μάθηση εύκολη, εύληπτη και κινητή. 

SAP Enterprise Learning

Ενίσχυση της παραγωγικότητας με το λογισμικό SAP Enterprise Learning Management. Παροχή εκπαίδευσης που είναι ευθυγραμμισμένη με την εταιρική στρατηγική σε κάθε περιβάλλον.

SAP Knowledge Acceleration

Βοηθήστε τους υπαλλήλους σας να μάθουν γρηγορότερα το SAP με το SAP Knowledge Acceleration, την εξατομικευμένη εφαρμογή μας επιχειρηματικών σεμιναρίων λογισμικού.

SAP Productivity Pak by ANCILE

Το λογισμικό παραγωγικότητας χρήστη SAP επιτρέπει την ανάπτυξη σεμιναρίων τελικού χρήστη υψηλής ποιότητας με σκοπό την αύξηση του επιπέδου ικανοτήτων των υπαλλήλων αλλά και της αξίας των επιχειρηματικών λύσεών σας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης

Υλοποιήστε πιο γρήγορα τους στόχους των σεμιναρίων λογισμικού σας με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες του SAP Education. Οι ειδικοί μας θα αξιολογήσουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες σας, θα δημιουργήσουν ένα στρατηγικό πρόγραμμα σεμιναρίων, θα προσφέρουν άμεση βοήθεια και πολλά άλλα. 

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας...

Συνδεθείτε μαζί μας

Προηγούμενο
Επόμενο
* Όλα τα αποτελέσματα υλοποίησης προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και τα παραδείγματα που αναφέρονται, αν και βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες πελατών SAP, δεν παρέχουν δέσμευση ή εγγύηση από την SAP και/ή τους συνεργάτες της. Τα αποτελέσματα υλοποίησης, πραγματικών εξόδων και τιμολόγησης ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι μόνες εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SAP είναι αυτές που διατυπώνονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που συνοδεύουν τέτοια προϊόντα και υπηρεσίες, αν υπάρχουν. Τίποτα από τα παρόντα δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως πρόσθετη εγγύηση.
Επιστροφή στην αρχή