Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Φωτογραφία μίας γυναίκας που παρακολουθεί ένα σεμινάριο στο τάμπλετ της

Αποκτήστε την εκπαίδευση και τα σεμινάρια SAP

Εξοπλίστε τους χρήστες με γνώση και δεξιότητες για την εφαρμογή και βελτιστοποίηση λύσεων SAP, με σωστή εκπαίδευση και σεμινάρια SAΡ.

Επιλέξτε τα σεμινάρια που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες

Γνωρίστε τις προσφορές εκπαίδευσης SAP

Επιλέξτε τα σεμινάρια που χρειάζεστε, τα οποία παρέχονται σε διάφορες μορφές, για να γνωρίσετε και να υιοθετήσετε την καινοτόμο τεχνολογία. Παρέχουμε την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κάθε επίπεδο, από τις βασικές μέχρι τις πιο προηγμένες δεξιότητες, σε όλο το χαρτοφυλάκιο λογισμικού SAP για κάθε επίπεδο.

  • Αναζητήστε, φιλτράρετε και επιλέξτε την εκπαίδευση που χρειάζεστε για τις λύσεις SAP
  • Αναζητήστε και επιλέξτε μία παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας με εκπαιδευτή ή μία εικονική αίθουσα ή εγγραφείτε σε απεριόριστο 24x7 περιεχόμενο βάσει cloud και εργαλεία 
  • Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας με την πιστοποίηση στο cloud που παρέχει απευθείας η SAP

Ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση των λύσεων SAP

Παραμείνετε ενήμεροι σχετικά με τις καινοτομίες SAP και προσφέρετε πραγματική επιχειρηματική αξία με την εκπαίδευση και τα σεμινάρια της SAP και των συνεργατών μας. Επιλέξτε το πλαίσιο της δια βίου μάθησης που προσφέρουμε για εφαρμογή, χρήση και συντήρηση της τεχνολογίας SAP.

  • Προσφέρετε στους υπαλλήλους σας και τους βασικούς χρήστες σημαντική εκπαίδευση, ώστε να διαμορφώσουν, να διαχειριστούν και να υποστηρίξουν αποτελεσματικά το λογισμικό SAP
  • Αποκτήστε εξειδικευμένη καθοδήγηση στην διαχείριση οργανωτικών αλλαγών ώστε να μεταδώσετε τις μελλοντικές αλλαγές και να κερδίσετε την στήριξη σε όλη την επιχείρηση
  • Αυξήστε την εξοικείωση χρηστών πάνω στην τεχνολογία SAP και αναλύστε την χρήση 

Δείτε πως πετυχαίνουν οι πελάτες που χρησιμοποιούν SAP

Ενημερώστε τους συμβούλους σχετικά με την τελευταία τεχνολογία

Μάθετε πώς η ROFF εξασφαλίζει ότι οι σύμβουλοί της ενημερώνονται σχετικά με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες, ώστε να μεγιστοποιούν τις δεξιότητες τους στο λογισμικό SAP.

Webinars

Επιταχύνετε την εφαρμογή τεχνολογίας του SAP S/4HANA

Μάθετε πώς θα αυξήσετε την δέσμευση υπαλλήλων χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές, τα εργαλεία και τους πόρους με το SAP S/4HANA.

Ενθαρρύνετε την επιχειρηματική ανάπτυξη με τις λύσεις SAP SuccessFactors

Μάθετε πώς θα προωθήσετε την ανάπτυξη με τις λύσεις SuccessFactors της SAP και πώς θα επιταχύνετε την εφαρμογή τους.

Κοινότητα Εκπαίδευσης και Εφαρμογής SAP

Πρόσθετες Πηγές

Προγράμματα εκμάθησης για προγραμματιστές

Ανακαλύψτε εκατοντάδες προγράμματα εκμάθησης σε 45 τομείς προϊόντων με αναλυτικά βήματα για την δημιουργία εφαρμογών και μάθετε για τις δυνατότητες των προϊόντων και των εργαλείων που παρέχουμε.

Webinars για προϊόντα

Ακούστε για τους οδικούς χάρτες των προϊόντων SAP και λάβετε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν σε ζωντανές συνεδρίες εμπειρογνωμόνων.

SAP Support Portal

Επισκεφτείτε τις σελίδες μας SAP Support Portal και SAP ONE Support Launchpad, όπου θα βρείτε την βάση γνώσεων που διαθέτουμε, θα δείτε λύσεις σε προβλήματα ενώ μπορείτε να αναφέρετε ζητήματα που σας απασχολούν.

Επιστροφή στην αρχή