Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Εικόνα μίας γυναίκας που παρακολουθεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης λογισμικού SAP στο τάμπλετ της

Μετατρέψτε την εκμάθηση σε υλοποίηση με το SAP Learning

 

Αυτή η ιστοσελίδα μεταφράστηκε από μηχανή για την διευκόλυνσή σας. Η SAP δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την ορθότητα ή την πληρότητα της μηχανικής μετάφρασης. Η αρχική αγγλική ιστοσελίδα μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο χάρτη στην πάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

Επιταχύνετε την παραγωγικότητα και την απόδοση με παραμετροποιημένη εκπαίδευση από τη SAP

Προσφέρετε μετασχηματιστικά επιχειρηματικά αποτελέσματα με κορυφαία εκπαίδευση παγκοσμίως που οδηγεί στην υιοθέτηση του λογισμικού. Δώστε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τη συνεχή μάθηση που συμβαδίζει με την τεχνολογική πρόοδο, ενισχύει την παραγωγικότητα και επιταχύνει την καινοτομία.

Ποια είναι τα οφέλη της εκπαίδευσης από τη SAP;

Οι ψηφιακές δεξιότητες είναι ελλιπείς: το 30% των θέσεων εργασίας ενδέχεται να μεταμορφωθούν από την τεχνολογία έως το 20301, και η πρώτη προτεραιότητα των ηγετικών στελεχών του ανθρώπινου δυναμικού είναι η δημιουργία κρίσιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων2. Μελλοντική προσαρμογή του εργατικού δυναμικού σας και δημιουργία οργανωτικής επιτυχίας με τις λύσεις SAP και το SAP Learning.

51

%

βελτίωση σε KPIs3

72

%

μεγαλύτερη ικανοποίηση με τις λύσεις SAP. 3

30

Ημέρες ταχύτερης ανάπτυξης3

2

x

βελτίωση σε βασικούς οδηγούς επιχειρηματικής αξίας3

Παροχή μετασχηματιστικών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων

Μεγιστοποιήστε την επιχειρηματική απόδοση, επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα και βελτιστοποιήστε την έξυπνη επιχείρησή σας με την κατάλληλη χρήση των λύσεων SAP που υποστηρίζουν κάθε ρόλο σε κάθε επίπεδο.

Ενίσχυση της καινοτομίας

Βοηθήστε την επιχείρησή σας να παραμείνει μπροστά στον ανταγωνισμό δημιουργώντας μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης, ακολουθώντας την τεχνολογική πρόοδο και καινοτομώντας ταχύτερα με την μόνη εκπαίδευση που δημιουργήθηκε από την SAP για τις λύσεις SAP.

Ενεργοποίηση επιτυχίας ατόμων

Επίτευξη KPIs και βελτίωση της εμπειρίας χρήστη ενεργοποιώντας νέους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους εργασίας. Ενισχύστε την προσαρμογή και την παραγωγικότητα του λογισμικού SAP με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση SAP που είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά, στις εγκαταστάσεις, εικονικά και στην ροή εργασίας.

Προγραμματιστές, αυτό είναι για εσάς – ξεκινήστε μια νέα εμπειρία εκμάθησης με το SAP Learning

Η SAP εγκαινίασε μια νέα ιστοσελίδα SAP Learning που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το χάσμα των δεξιοτήτων του προγραμματιστή προσεγγίζοντας τους ανθρώπους που και πώς μαθαίνουν καλύτερα.

placeholder

Δημιουργημένη με απλό, διαισθητικό σχεδιασμό, ο νέος ιστότοπος παραδίδει το σωστό περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή στους προγραμματιστές της SAP σε όλα τα επίπεδα, επιτρέποντας σε ένα ευρύ σύνολο χρηστών να δημιουργήσουν λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα, τη διατήρηση των υπαλλήλων και την ικανοποίηση των πελατών. 

placeholder
Είσαι φοιτητής που ψάχνει να αναβαθμίσει τις δεξιότητές του για να προετοιμαστεί για μια καριέρα στην τεχνολογία;

Δείτε την νέα ζώνη σπουδαστών, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πόρους σε βασικούς τομείς καινοτομίας και να προετοιμάσετε το SAP Certifications.

Δείτε πώς πετυχαίνουν οι πελάτες με τη SAP

Δωρεάν εικονικές εκδηλώσεις SAP

Κατ'Απαίτηση
Πέντε Σφάλματα HR για Αποφυγή Κατά την Εφαρμογή SAP

Σε αυτό το webinar, η ομάδα ειδικών της SAP θα σας καθοδηγήσει μέσω των βέλτιστων πρακτικών του κλάδου ώστε να έχετε κατά νου πριν ξεκινήσετε την υλοποίηση.

Κατ'Απαίτηση
Κλειδιά Προσαρμογής και Ανάλωσης για Επιτυχία Πελάτη

Μάθετε για τα οφέλη από τη δημιουργία μιας ισχυρής στρατηγικής υιοθέτησης από τον τελικό χρήστη και περισσότερων βέλτιστων πρακτικών του κλάδου.

Κατ'Απαίτηση
SAP Learning Hub Deep Dive

Μάθετε πώς το SAP Learning Hub επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να δημιουργήσουν τις δεξιότητές τους SAP και να συμβαδίσουν με τις τελευταίες καινοτομίες SAP. 

Κατ'Απαίτηση
Βέλτιστες Πρακτικές Κλάδου για Επιτυχία Ομάδας Εργου

Μάθετε σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την εκπαίδευση του ΙΤ και της τεχνικής ομάδας σας για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική υλοποίηση SAP. 

Κατ'Απαίτηση
SAP Training and Adoption Virtual Summit

Μάθετε πώς η τεχνολογία εκπαίδευσης SAP και οι βέλτιστες πρακτικές οδηγούν στην υιοθέτηση του λογισμικού SAP και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το SAP S/4HANA Simulation.

Κατ'Απαίτηση
Πραγματοποίηση της Αξίας της SAP: Εκπαίδευση και Ενεργοποίηση της Βασικής Ομάδας

Δείτε αυτό το webinar για να ακούσετε τους ειδικούς της SAP να συζητήσουν σχετικά με την εκπαίδευση της βασικής σας ομάδας για την επιτυχή ανάπτυξη της SAP.

Κατ'Απαίτηση
Έτοιμο, Σετ, Εκπαίδευση!

Περιηγηθείτε σε όλα τα επερχόμενα webcast σε αυτή τη δημοφιλή σειρά. Φέτος θα επικεντρώσουμε τα εκπαιδευτικά μαθήματα για τα SAP Commerce Business User, SAP S/4HANA Logistics, SAP Business Objects Web Intelligence, SAP Marketing Cloud και άλλα.

Κατ'Απαίτηση
Έτοιμο, Σετ, Τρένο! (2020)

Σε αυτή τη σειρά, μάθετε σχετικά με την διαθέσιμη εκπαίδευση για τα SAP Ariba, SAP SuccessFactors, και πολλές επιχειρηματικές περιοχές του SAP S/4HANA.

Κατ'Απαίτηση
Βέλτιστες πρακτικές για την επιτάχυνση της παραγωγικότητας των χρηστών

Μάθετε πώς θα αυξήσετε την προσαρμογή του λογισμικού με την στοχευμένη εκπαίδευση που παρέχεται στην ροή εργασίας, που θα οδηγήσει σε ταχύτερη προσαρμογή, πιο παραγωγικούς χρήστες και βελτιωμένη απόδοση επένδυσης.

Κατ'Απαίτηση
Μειώστε τον χρόνο ανάπτυξης και παραμείνετε ενημερωμένοι με τη SAP

Ακούστε τους πελάτες της SAP και επιλέξτε συνεργάτες σχετικά με την αξία που αλλάζει το παιχνίδι της εξειδικευμένης εκπαίδευσης και διατήρησης ενημερωμένων δεξιοτήτων.

placeholder

Άτομα σε Πρόγραμμα Εργασίας της SAP 

Η SAP θα επεκτείνει παγκοσμίως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσους αναζητούν εργασία και επαγγελματίες.

Κοινοτική υποστήριξη και ειδήσεις

Πρόσθετοι Πόροι

Προγράμματα εκμάθησης για προγραμματιστές

Βρείτε εκατοντάδες προγράμματα εκμάθησης σε 45 τομείς προϊόντων με οδηγίες βήμα προς βήμα για τη δημιουργία εφαρμογών και μάθετε σχετικά με τις δυνατότητες των προϊόντων και των εργαλείων που προσφέρουμε.

Webinars οδικού χάρτη προϊόντος

Ακούστε για τους πιο πρόσφατους οδικούς χάρτες προϊόντων SAP και λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας σε ζωντανές συνεδρίες ειδικών.

SAP Support Portal

Επισκεφτείτε το SAP Support Portal και το SAP ONE Support Launchpad για να αναζητήσετε τη γνωστική μας βάση, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να αναφέρετε περιστατικά.

Συνδεθείτε μαζί μας

Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επιστροφή στην αρχή