Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Chat Online Chat Offline
Αποκτήστε ζωντανή βοήθεια και συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο της SAP.
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση

Εκπαίδευση και Υλοποίηση για την Έξυπνη Επιχείρηση

Previous Next

Η κατάλληλη εκπαίδευση είναι εξίσου σημαντική για μία επιχείρηση όσο και η υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογιών. Το λογισμικό SAP έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ενισχυμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας, αναζητήστε τις επιλογές που θα σας προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες μέσα από τις προσφορές εκπαίδευσης και υλοποίησης που παρέχει η SAP.

Αναζητήστε τις προσφορές μας

Previous Next

Ανακαλύψτε το πλαίσιο δια βίου μάθησης

Ενημερωθείτε για τις νέες εφαρμογές, την εκπαίδευση νέων χρηστών καθώς και την βελτίωση των δεξιοτήτων για τις υπάρχουσες εφαρμογές μέσα από το πλαίσιο πέντε βημάτων που σας παρέχουμε.

Παρακολουθήστε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο

Περιηγηθείτε στο διαδικτυακό μας κατάστημα και επιλέξτε το πρόγραμμα σεμιναρίων που είναι διαθέσιμο, την περιοχή που σας εξυπηρετεί, αναζητήστε τους κωδικούς του προγράμματος ή επικεντρωθείτε σε μία συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Ανακαλύψτε το SAP Learning Hub

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση βάσει cloud σε μία μεγάλη γκάμα περιεχομένου εκμάθησης SAP καθώς και σε ηλεκτρονικές αίθουσες εκπαίδευσης, αξιοποιώντας ένα πλήθος από επιλογές που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. 

Αποκτήστε πιστοποίηση SAP

Επιβεβαιώστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας στην χρήση των λύσεων SAP και σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις για νέους ρόλους και ευθύνες στην επιχείρησή σας παρακολουθώντας τα προγράμματα πιστοποίησης SAP.

Επωφεληθείτε από την δωρεάν εκπαίδευση SAP

Τώρα, με το openSAP μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες SAP δωρεάν, όταν, όπως και όπου θέλετε.

Πόση εκπαίδευση χρειάζεται;

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Previous Next

Πετύχετε ταχύτερα τους στόχους εκπαίδευσης λογισμικού με βοήθεια από εμπειρογνώμονες που αξιολογούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες σας, δημιουργούν ένα στρατηγικό πλάνο εκπαίδευσης και παρέχουν άμεση βοήθεια.

Πρόσθετες Πηγές

Previous Next

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Βελτιστοποιήστε τις γνώσεις σας με έναν διαδραστικό οδηγό Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων που θα σας εφοδιάσει με τις κατάλληλες δεξιότητες για την υλοποίηση της καινοτομίας SAP. 

Αναζητήστε τους εγχώριους συνεργάτες SAP

Αναζητήστε πάνω από 200 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του SAP Education που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις απαιτήσεις εκπαίδευσης που χρειάζεστε και να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με βάση τις δικές σας ανάγκες.

SAP University Alliances

Εγγραφείτε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και χρησιμοποιήστε πηγές μάθησης που αφορούν τις λύσεις SAP ώστε να βοηθήσετε τους φοιτητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για το ψηφιακό μέλλον.

SAP Next-Gen

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια κοινότητα ειδικού σκοπού που επιτρέπει σε εταιρείες, συνεργάτες και πανεπιστήμια να επικοινωνούν και να καινοτομούν με στόχους που βασίζονται στους Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών. 

Επιστροφή στην αρχή