Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
2 people riding bikes on street

Σχετικά με τη SAP

Η εταιρία μας

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και ηγετών σκέψης, η SAP βοηθάει τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. 

Πληροφορίες Πολυεθνικής Εταιρείας

Οι καινοτομίες SAP βοηθούν χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως να εργάζονται μαζί πιο αποτελεσματικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρηματικές πληροφορίες αποδοτικότερα. Μάθετε για τα στελέχη μας, το ιστορικό, την βιωσιμότητα, την ποικιλομορφία, τα FAQs, και πολλά άλλα.

Investor Relations

Η ιστοσελίδα της SAP Investor Relations παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες για ιδρύματα, κοινωνικά υπεύθυνους και μεμονωμένους επενδυτές. Μάθετε περισσότερα για την οικονομική απόδοση της εταιρείας, αναζητήστε τις τριμηνιαίες και ετήσιες εκθέσεις και παρακολουθήστε τα οικονομικά νέα.

SAP Trust Center

Έχοντας οικοδομήσει την επιχείρησή σας πάνω στην εμπιστοσύνη, το ίδιο αναμένετε και από τον πάροχο λογισμικού σας. Η εταιρεία μας, κορυφαία στον χώρο της παροχής λογισμικού και υπηρεσιών cloud, έχει θέσει απόλυτη προτεραιότητα την θεμελίωση και διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

News και Τύπος

Το SAP News Center είναι η επίσημη ιστοσελίδα για τα τελευταία SAP και πληροφορίες. Δεν πρόκειται απλά για δελτία τύπου, εδώ θα βρείτε αναλυτικά άρθρα για τις τάσεις στις επιχειρήσεις και την τεχνολογία, blogs από εμπειρογνώμονες SAP και ηγέτες της σκέψης και πολλά άλλα. 

Καριέρες

Στη SAP, περισσότεροι από 102.400 εξελισσόμαστε σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανοικτή και ελεύθερη έκφραση ιδεών. Θα συνεργαστείτε με δημιουργικά μυαλά που μετατρέπουν τις μεγάλες ιδέες σε πραγματικότητα για τους πελάτες. Και με τα καινοτόμα σεμινάρια, τους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε, την ευελιξία να ισορροπείτε μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, θα επιτύχετε πολλά περισσότερα από μία καριέρα.

Customer Engagement

Μάθετε πώς οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το λογισμικό SAP για να μετασχηματιστούν σε έξυπνες επιχειρήσεις – καθώς και πώς θα βοηθήσετε στην διαμόρφωση του μέλλοντος των τεχνολογιών και λογισμικού SAP, συμμετέχοντας στα προγράμματα συμμετοχής πελατών και ομάδες χρηστών.

Εκδηλώσεις

Συνδεθείτε με τους εμπειρογνώμονες και βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Επισκεφτείτε την σελίδα εύρεσης εκδηλώσεων για να δείτε τα προσεχή webinars και συνεδριάσεις – και λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με αυτά που χάσατε.

SAP Hellas A.Ε. και SAP Cyprus Ltd

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της SAP SE παρέχονται στην Ελλάδα μέσω της SAP Hellas A.E.,100% θυγατρικής εταιρείας της SAP SE, και στην Κύπρο μέσω της SAP Cyprus Ltd, 100% θυγατρικής εταιρείας της SAP Hellas A.E.

Επιστροφή στην αρχή