Παράβλεψη στο Περιεχόμενο
Επικοινωνία
Chat Online Chat Offline
Αποκτήστε ζωντανή βοήθεια και συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπο της SAP.
Επικοινωνία
Στείλτε μας email με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας

Σχετικά με τη SAP

Η SAP είναι στην καρδιά της σημερινής τεχνολογικής επανάστασης. Ως ηγέτης στην αγορά εταιρικού λογισμικού, η SAP βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξαλείφουν την πολυπλοκότητα, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανταπεξέρχονται στον ανταγωνισμό.

Επισκεφτείτε την εταιρική ιστοσελίδα για τα νέα μας, πληροφορίες για επενδυτές και αναλυτές, ευκαιρίες καριέρας, την ιστορία της SAP και πολλά ακόμη.

SAP Hellas A.Ε. και SAP Cyprus Ltd

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της SAP SE παρέχονται στην Ελλάδα μέσω της SAP Hellas A.E.,100% θυγατρικής εταιρείας της SAP SE, και στην Κύπρο μέσω της SAP Cyprus Ltd, 100% θυγατρικής εταιρείας της SAP Hellas A.E.

* Όλα τα αποτελέσματα υλοποίησης είναι για ενημερωτικούς και μόνο λόγους και τα παραδείγματα που παρέχονται, ενώ βασίζονται σε πραγματικές εμπειρίες πελατών SAP, δεν εκπροσωπούν δεσμεύσεις ή εγγυήσεις από τη SAP ή/και τους συνεργάτες της. Οι τρέχουσες τιμές, το κόστος και τα αποτελέσματα υλοποίησης μπορεί να ποικίλουν, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Οι μόνες εγγυήσεις για τα προϊόντα και της υπηρεσίες SAP είναι αυτές που παρατίθενται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που συνοδεύουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αν παρέχονται. Τίποτα από όσα προβάλλονται εδώ δεν μπορεί να ερμηνευθεί ούτε συνιστά επιπλέον εγγύηση.

Επιστροφή στην αρχή