Hoppa till Innehåll
SAP

Global företagsinformation

Med ett globalt nätverk av kunder, partners, anställda och tankeledare hjälper SAP världen att fungera bättre och förbättrar människors liv.

 

Denna webbsida har maskinöversatts för att underlätta för dig. SAP ger inga garantier angående korrektheten eller fullständigheten av maskinöversättningen. Den ursprungliga engelska webbsidan hittar du genom att använda världskartan i det övre högra hörnet på denna sida.

SAP-företagsinformation

Som marknadsledande inom programvara för företagsapplikationer hjälper vi företag av alla storlekar och i alla branscher att fungera bättre genom att omdefiniera ERP och skapa nätverk av intelligenta företag som ger transparens, motståndskraft och hållbarhet i alla försörjningskedjor. Vår heltäckande program- och servicesvit gör det möjligt för våra kunder att arbeta lönsamt, anpassa sig kontinuerligt och göra skillnad över hela världen.

>110 000

anställda från 160+ länder.

 

22 000

+

SAP-partnerföretag globalt.

 

27,84
euro

b

totala intäkter (utanför IFRS) under räkenskapsåret 2021.

245

m+

-prenumeranter i vår molnanvändarbas.

100

+

Plats för utveckling över hela världen.

#1

mjukvaruföretag i Dow Jones hållbarhetsindex under 15 år.

Lokaliseringskatalog i hela världen

Hitta platser för SAP-kontor i 130 länder, gå till vissa av SAP:s landsspecifika och regionala webbplatser och ta reda på mer om SAP Experience Center.

Utforska våra vanliga frågor

Vad menar SAP? Hur säger du SAP? När startades SAP? Lär dig svaren på dessa frågor och så många fler av våra vanliga frågor.

placeholder
SAP-integrerad rapport

SAP hjälper världen bättre genom en integrerad strategi som gör det möjligt för våra kunder att skapa positiva ekonomiska, miljömässiga och sociala effekter på världen. Vår integrerade rapport beskriver vår resultat- och materialitetsbedömning för vår hållbara affärsframgång.

Vår vision

placeholder
Affärstransformation

Ge alla företag möjlighet att bli ett intelligent och hållbart företag.

placeholder
Försörjningskedjans motståndskraft

Sammanföra företag till ett globalt affärsnätverk.

placeholder
Hållbarhetsresultat

Skapa en hållbar värld, tillsammans.

Våra värden

placeholder
Syfte och hållbarhet

I linje med vårt syfte är vårt mål att skapa en positiv ekonomisk, miljömässig och social påverkan över hela världen – med särskilt fokus på klimatåtgärder, cirkulär ekonomi, socialt ansvar samt helhetsstyrning och rapportering.

placeholder
Mångfald och inkludering

Att skapa en mångsidig och inkluderande kultur gör oss till ett bättre företag, underblåser vår innovation, förbättrar vår arbetslivserfarenhet och möjliggör våra framgångar i en föränderlig värld. 

placeholder
Företagens sociala ansvar

Vi ger alla människor möjlighet genom digital inkludering med hjälp av vår talang, teknik och strategiska partnerskap.

Vår story

placeholder
Vad är SAP?

Ta reda på vad &citat;SAP" står för, vad vi gör och hur vi hjälper världen att fungera bättre och förbättra människors liv.

placeholder
SAP-ledarskap

Läs mer om chefer för SAP SE genom att visa deras foton, bios och roller.

placeholder
SAP-historik

Utforska vår långa historia av företagsinnovation, till att börja med fem entreprenörsprogrammerare som grundade SAP 1972.

Hållbarhet, mångfald och företagens sociala ansvar

placeholder
Syfte och hållbarhet

På SAP är vårt syfte att hjälpa världen att fungera bättre och förbättra människors liv. Vårt löfte är att förnya för att hjälpa våra kunder att fungera som bäst. Vi tar fram lösningar för att underblåsa innovation, främja jämställdhet och sprida möjligheter över gränser och kulturer. 

placeholder
Mångfald och inkludering

Att skapa en mångsidig och inkluderande kultur gör oss till ett bättre företag, underblåser vår innovation, förbättrar vår arbetslivserfarenhet och möjliggör våra framgångar i en föränderlig värld. 

placeholder
Företagens sociala ansvar

SAP ger alla människor möjlighet genom digital inkludering med hjälp av våra talanger, teknologi och strategiska partnerskap.

Innovation och kvalitet

placeholder
Innovation hos SAP

Från banbrytande ERP-mjukvara till nya erbjudanden, till exempel SAP HANA-in-memory-datorplattformen, går SAP:s innovation längre än mjukvara – vi utvecklar banbrytande teknologier som formar IT och affärstrender.

placeholder
Kvalitet hos SAP

Alla SAP-anställda har en kvalitetssäkringsroll, oavsett om de utvecklar programvara eller tillhandahåller tjänster och support. Vi använder innovativa metoder för att stödja kontinuerlig förbättring av produkt-, process- och servicekvalitet.

Globala sponsring

placeholder

Som ledare inom teknologimjukvara är SAP stolt över att kunna utöka våra relationer inom sport- och underhållningsvärlden. Partnerskap med lag, ligor och fastigheter i världsklass har gett oss möjlighet att skapa tekniklösningar som engagerar fans, medier, spelare och tränare på en annan nivå och integrerar realtidsbaserade molnbaserade analyser.

Tillbaka till början