Hoppa till Innehåll
Två personer som står på toppen av ett berg och ser ut över en soluppgång.

Om SAP

Vårt företag

Med ett globalt nätverk av kunder, partners, medarbetare och ledande experter, effektiviserar SAP världen och förbättrar människors liv. 

Global företagsinformation

SAP-innovationer hjälper tusentals kunder över hela världen att samarbeta och utnyttja affärsinsikter mer effektivt. Utforska SAP:s ledarskap, historik, hållbarhet, mångfald, FAQ m.m.

Relationer med investerare

Webbplatsen SAP Investor Relations tillhandahåller information och tjänster för socialt ansvarsfulla och individuella investerare. Läs om vårt ekonomiska resultat, se våra kvartals- och årsrapporter och få de senaste ekonominyheterna.

SAP Trust Center

Din verksamhet bygger på förtroende och du förväntar dig detsamma av din mjukvaruleverantör. Som ledande mjukvaruleverantör och molnföretag ägnar vi oss åt att bygga – och behålla – våra kunders förtroende.

Nyheter och press

SAP News Center är den officiella webbplatsen för SAP-nyheter och information. Du hittar inte bara pressmeddelanden utan även djuplodande artiklar om affärs- och tekniktrender, bloggar från SAP-experter och kunskapsledare m.m. 

Karriär

På SAP trivs mer än 102 400 av oss i en miljö som uppmuntrar till öppna meningsutbyten. Du kommer att arbeta med kreativa tänkare som förvandlar stora planer till verklighet för våra kunder. Mentorer hjälper dig att växa med innovativ utbildning. Vår flexibilitet gör det möjligt att balansera arbete och privatliv och samtidigt få ut mer av din karriär.

Kundengagemang

Se hur våra kunder runt om i världen användare SAP-mjukvara för att bli intelligenta företag och hur du kan vara delaktig i framtagandet av ny SAP-mjukvara och teknik genom att delta i våra kundengagemangsprogram och användargrupper.

Events

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Om SAP i Norden

En enad region för Norden och Baltikum är lika med styrka. Våra experter utför uppdrag för företag i alla storlekar. Smidighet, nytänkande, överlägsen utdelning för kunden och lysande affärshantering är, som alltid, våra övergripande mål. Våra kunder drar nytta av snabbare resultat, vår förmåga att fatta kritiska beslut och vår ökande kunskap om specifika branschbehov. Vår organisation är kostnadseffektiv och överskrider nationsgränser och kulturer. Kunderna kommer från alla stora branscher i Norden och Baltikum. 

Tillbaka till början