Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

Alla
produkter

Våra produkter

Hitta rätt produkter för digital transformation i hela företaget och för att utföra affärskritiska processer snabbt och säkert i molnet - både nu och när din verksamhet utvecklas.

SAP S/4HANA

Förbättra beslutsfattandet och öka produktiviteten med en digital kärna som stöder alla dina verksamhetskritiska affärsprocesser. SAP S/4HANA Enterprise Management är uppbyggd på SAP HANA-plattformen. Den använder SAP Fiori-gränssnittet och finns både för molnet och för lokal installation.

SAP Cloud Platform

Skapa och distribuera appar snabbt med vår molnbaserade platform-as-a-service (PaaS). Med SAP Cloud Platform kan du ta fram säkra affärsappar som integrerar och optimerar IT-miljön, hålla er agila och påskynda den digitala transformationen – det handlar om veckor i stället för år.

Previous Next

SAP HANA

Vår minnesbaserade dataplattform tillgodoser alla dina databehov och ger snabbare affärsprocesser, ökad business intelligence och en förenklad IT-miljö.

Concur Expense

Integrera reseutgifter, ERP, redovisning och kortdata i ett enda molnbaserat och mobilt system som hanterar hela utgiftsprocessen, från utläggsförfrågningar till avstämning.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Hantera inköp och leverantörer över alla utgiftskategorier med en enda sluten krets av lösningar som hanterar de avancerade kraven på direkt materialanskaffning. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Öka reaktionsförmågan, minska IT-kostnaderna och arbetsbelastningen fatta bättre beslut tack vare enkel åtkomst via självbetjäning till information på en enhetlig plattform för data och analys.

SAP Commerce Cloud

Erbjud extraordinära, smidiga kundupplevelser genom att integrera alla digitala och fysiska kontakpunkter med kunderna, inklusive online, mobil, call center och sociala medier, på en enda plattform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformera arbetsupplevelsen med en molnbaserad, flerspråkig lösning som fungerar som ett "registreringssystem" för person- och HR-relaterade data, samt en plattform för strömlinjeformning av centrala HR-processer.

Teknologi och innovation

I vår digitala tidsålder måste företagsledare ta till sig all ny, framväxande och framtida teknik eller riskera att hamna på efterkälken. Men var ska du börja? Läs om de senaste digitala trenderna och avgör vad som passar bäst för ditt företag.
Tillbaka till början