Hoppa till Innehåll
En kvinna som med en skärmplatta

Alla
produkter

Våra företagsprodukter

Hitta rätt företagsprodukter för digital transformation i hela företaget och för att utföra affärskritiska processer snabbt och säkert i molnet - både nu och när din verksamhet utvecklas.

SAP S/4HANA

Förbättra beslutsfattandet och öka produktiviteten med en digital kärna som stöder alla dina verksamhetskritiska affärsprocesser. SAP S/4HANA Enterprise Management är uppbyggd på SAP HANA-plattformen. Den använder SAP Fiori-gränssnittet och finns både för molnet och för lokal installation.

SAP HANA

Vår minnesbaserade dataplattform tillgodoser alla dina databehov och ger snabbare affärsprocesser, ökad business intelligence och en förenklad IT-miljö.

Concur Expense

Integrera reseutgifter, ERP, redovisning och kortdata i ett enda molnbaserat och mobilt system som hanterar hela utgiftsprocessen, från utläggsförfrågningar till avstämning.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Hantera inköp och leverantörer över alla utgiftskategorier med en enda sluten krets av lösningar som hanterar de avancerade kraven på direkt materialanskaffning. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Öka reaktionsförmågan, minska IT-kostnaderna och arbetsbelastningen fatta bättre beslut tack vare enkel åtkomst via självbetjäning till information på en enhetlig plattform för data och analys.

SAP Commerce Cloud

Erbjud extraordinära, smidiga kundupplevelser genom att integrera alla digitala och fysiska kontaktpunkter med kunderna, inklusive online, mobil, call center och sociala medier, på en enda plattform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformera arbetsupplevelsen med en molnbaserad, flerspråkig lösning som fungerar som ett "registreringssystem" för person- och HR-relaterade data, samt en plattform för strömlinjeformning av centrala HR-processer.

Teknologi och innovation

I vår digitala tidsålder måste företagsledare ta till sig all ny, framväxande och framtida teknik eller riskera att hamna på efterkälken. Men var ska du börja? Läs om de senaste digitala trenderna och avgör vad som passar bäst för ditt företag.
Big Data

Big Data fortsätter att explodera i både volym och variation och det gäller att hänga med. Läs om de senaste Big Data-trenderna, inklusive realtidsanalys och AI, och se vilken inverkan de kan ha på din verksamhet. 

Blockchain

Blockchain har potentialen att omvälva hela branscher. Denna teknik med distribuerade databaser tar steget längre än kryptovalutor och inkluderar allt från lagfarter och immateriella tillgångar till röster. 

Molntjänster

Läs mer om fördelarna med allt från SaaS och PaaS till privat- och hybridmolnlösningar. Se de senaste molntrenderna och hetaste ämnena, till exempel säkerhet och offentliga molnalternativ.

Digital Business

Traditionella affärsmodeller körs över av den digitala ekonomin. Se vad som krävs för att bli ett digitalt företag och läs om de innovativa tekniker som styr den digitala transformationen.

Internet of Things

Sakernas internet (IoT) sammanbinder maskiner med maskiner (M2M) och maskiner med människor i nästan alla branscher. Utforska alla nätverksmöjligheter inklusive IoT och Internet of Everything (IoE).

Maskininlärning

Artificiell intelligens (AI), maskininlärning och djupinlärning driver på en ny typ av mjukvaruutveckling. Se hur teknologin kan utnyttja de stora mängderna Big Data för att skapa affärsmöjligheter.

Mobilt

Företagsmobilitet är en nyckelkomponent för alla digitala strategier. Se hur du kan engagera dina anställda, kunder och intressenter på nya och innovativa sätt med SAP:s mobila teknologi och affärsappar.

Små och medelstora företag

Små och medelstora företag är naturligt agila, så de kan ofta ta till sig ny teknologi snabbare än större företag. Se hur företagen hanterar den digitala omstörtningen och nya IT-trender med hjälp av SAP.

Tillbaka till början