Hoppa till Innehåll

Se hur kunderna använder SAPs produkter, tjänster och teknik

Westpay

Lyssna till Westpays digitaliseringsresa med SAP, hur har de gått från 100% papper till 95% digital med hjälp av den molnbaserade lösningen SAP Business ByDesign. Lars Levin, CFO på Westpay berättar om fördelarna att samla alla företagsprocesser under ett och samma affärssystem.

Mölnlycke Health Care

Mölnlycke Health Care är ett världsledande medicintekniskt företag vars mål är att förbättra sjukvården genom att erbjuda produkter och lösningar som möjliggör bästa möjliga behandlingsresultat. Hör om deras utvecklingsresa med SAPs HR-lösning, SAP SuccessFactors.

Consolis

Hör Arsh Nadeem, berätta om Consolis transformation med SAP. Varför föll valet på SAP S/4HANA och hur har SAP Customer Experience-lösningen SAP Sales Cloud hjälpt Consolis effektivisera hanteringen av oppertunities och leads.

Arvid Nordquist

Lyssna till Gabriella Fällman, IT Manager på Arvid Nordquist, berätta om deras utvecklingsresa med SAP S/4HANA. Med hjälp från vår partner Implema framtidssäkrar de nu sin verksamhet. 

Royal Greenland: Komplexa leveranskedjor

Se och hör hur Royal Greenland arbetar hållbart och har digitaliserat hela leveranskedjan, från att fånga fisken, till fabrikerna och kvalitetskontroll- och registreringsprocessen.

Norwegian Refugee Council: Teknologins roll under en pandemi

Lyssna till samtalet med Jan Egeland, generalsekreterare för norska flyktingrådet, om hur du bäst kan förbereda, vägleda och hjälpa flyktingar i en krisstid.

Tetra Pak

Ett samtal med Markus Berggren, Director Business Outcome Capabilities på Tetra Pak, om hur de omvandlar sin verksamhet med en intelligent företagsstrategi samt deras resa mot en hållbar framtid.

SAP Business ByDesign på Fidelix

Ta reda på hur Fidelix använder sig av SAP Business ByDesign för att digitalisera sin verksamhet

Grundfos

Hör hur Grundfos använder sina resurser effektivt och varför världens ledande företag inom vattenpumpar valde SAP Integrated Business Planning. 

Moogio satsar på molnet

Moogio erbjuder solskyddsprodukter på den skandinaviska marknaden. Företaget hade länge sökt efter ett modernt affärssystem för franchisekoncept och fastnade för den molnbaserade lösningen SAP Business ByDesign. 

Sephora: Bemanning av ett skönhetsimperium

Sephora växer snabbt. För att hålla jämna steg genomför de 15 000 nyanställningar per år. SAP SuccessFactors gör HR-arbetet effektivt och mobilt. Att ansluta sig till Sephora är en ren skönhet! 

VELUX: En säker leveranskedja

Hur levererar du effektivt mitt i en global pandemi? Se hur VELUX optimerar sin verksamhet och säkerställer en säker leveranskedja med SAP Integrated Business Planning.

Salling Group

Hör CIO Alan Jensen från Salling Group, Danmarks största livsmedelsåterförsäljare, berätta om hur företaget blivit mer effektivt och flexibelt tack vare sin transformationsresa och uppbyggnaden av en modern digital kärna. 

Elektron Music Machines AB

Elektron är det svenska musikföretaget som tillverkar moderna musikmaskiner som kan liknas vid datorer. Lyssna till deras framtidsvison och varför de valt att använda sig av SAP Business ByDesign i sin företagsutveckling. 

Decathlons digitala transformation

När pandemin slog till, fick den franska återförsäljaren av sportutrustning, Decathlon, reagera snabbt. Hör Vincent Dufromont, Global Head of Value Chain på Decathlon berätta hur den digitala transformationen med SAP hjälpte företaget i en omskakande tid.

Elgiganten fokuserar på upplevelsen

Elgiganten är en av vinnarna inom detaljhandeln och ser en ökad försäljning både i butik och på nätet. Förutom att de erbjuder sina kunder ett stort utbud av tekniska produkter, satsar de även på kundens upplevelse. Läs om deras fyra bästa sätt att fokusera på kundresan.

Rainforest Connection

Se hur det här ideella nystartade teknikföretaget strömmar ljud från regnskogen och ljudet av avverkningsfordon och motorsågar. Detta för att stoppa och förutsäga skogsavverkningen.

Waterwatch Cooperative

Waterwatchs app varnar för sjuka grödor genom användning av data från satelliter, drönare, marksensorer och andra källor för att hjälpa jordbrukare att minska sjukdomar med 25–40 % och producera mer mat åt fler människor. Här ser du hur.

Hershey

Hör hur det här världsberömda chokladföretaget använder SAP för att få insyn i sina 80 varumärken för att fatta snabba, väl underbyggda beslut.  

Habesha Breweries

Det här lokala bryggeriet ville konkurrera på den globala marknaden. Med SAP har Habesha nu förmågan att registrera beställningar överallt, när som helst, med mobil-och GPS-teknik, så att de kan nå sina kunder var de än är.

Welthungerhilfe

I sin strävan att uppnå målet om att eliminera världssvälten senast 2030 använder Welthungerhilfe SAP SuccessFactors för att samla rätt personer vid rätt tidpunkt och på rätt plats.

Elephants, Rhinos & People

Se hur Elephants, Rhinos & People (ERP) skyddar utrotningshotade djur med hjälp av satellitspårningsteknik, drönare som avskräcker tjuvskyttar och en strategi som bygger på att lindra fattigdomen.

Läs SAP-kundrecensioner och fallstudier

Se vem som har SAP-program och varför. Filtrera tusentals artiklar efter lösning, bransch, region och företagsstorlek.

Tillbaka till början