Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

Kundberättelser

Se hur kunderna använder SAPs produkter, tjänster och teknik

Rainforest Connection

Se hur det här ideella nystartade teknikföretaget strömmar ljud från regnskogen och ljudet av avverkningsfordon och motorsågar. Detta för att stoppa och förutsäga skogsavverkningen.

Arvid Nordquist

Lyssna till Gabriella Fällman, IT Manager på Arvid Nordquist, berätta om deras utvecklingsresa med SAP S/4HANA. Med hjälp från vår partner Implema framtidssäkrar de nu sin verksamhet. 

SAP Business ByDesign på Fidelix

Ta reda på hur Fidelix använder sig av SAP Business ByDesign för att digitalisera sin verksamhet

Grundfos

Hör hur Grundfos använder sina resurser effektivt och varför världens ledande företag inom vattenpumpar valde SAP Integrated Business Planning. 

SKF

Svenska SKF digitaliserade sin upphandlingsprocess med SAP Ariba-lösningar och sparat 156,8 miljoner euro.

Zenuity AB

Zenuity är det innovativa företaget som utvecklar mjukvaror för bland annat självkörande bilar. Med hjälp av SAP Business ByDesign hjälper Zenuity rädda liv varje dag. Varför föll valet på att använda sig av SAPs lösning och vilka fördelar har de gett företaget i deras fortsatta framgångsutveckling? 

Waterwatch Cooperative

Waterwatchs app varnar för sjuka grödor genom användning av data från satelliter, drönare, marksensorer och andra källor för att hjälpa jordbrukare att minska sjukdomar med 25–40 % och producera mer mat åt fler människor. Här ser du hur.

Elektron Music Machines AB

Elektron är det svenska musikföretaget som tillverkar moderna musikmaskiner som kan liknas vid datorer. Lyssna till deras framtidsvison och varför de valt att använda sig av SAP Business ByDesign i sin företagsutveckling. 

Avocados from Mexico

Se hur SAP-teknik ger det här smarta marknadsföringsföretaget snabb åtkomst till rätt data och insikter för att öka sin verksamhet och sälja mer mexikansk avokado i USA.  

Gustave Roussy

Gustave Roussy behandlar 1 000 nya cancerpatienter varje månad. Med hjälp av SAP kan centret aggregera och extrahera kliniska forskningsdata som hjälper dem att förbättra livsavgörande behandlingar.

Hershey

Hör hur det här världsberömda chokladföretaget använder SAP för att få insyn i sina 80 varumärken för att fatta snabba, väl underbyggda beslut.  

Missguided

Missguided erbjuder nytt och trendigt mode för ungdomar. SAP hjälpte dem att digitalisera hela sin supply chain och ekonomi för att utöka sin verksamhet och leverera det senaste modet till ännu fler av sina kunder.

Habesha Breweries

Det här lokala bryggeriet ville konkurrera på den globala marknaden. Med SAP har Habesha nu förmågan att registrera beställningar överallt, när som helst, med mobil-och GPS-teknik, så att de kan nå sina kunder var de än är.

Welthungerhilfe

I sin strävan att uppnå målet om att eliminera världssvälten senast 2030 använder Welthungerhilfe SAP SuccessFactors för att samla rätt personer vid rätt tidpunkt och på rätt plats.

Elephants, Rhinos & People

Se hur Elephants, Rhinos & People (ERP) skyddar utrotningshotade djur med hjälp av satellitspårningsteknik, drönare som avskräcker tjuvskyttar och en strategi som bygger på att lindra fattigdomen.

Sök efter kunder som liknar dig

SAP har mer än 437 000 kunder i 190 länder. Sök efter kundberättelser och videor efter bransch, lösning, region, ämne eller företagsstorlek så får du se hur företag som liknar ditt eget använder vår mjukvara och teknik.

Tillbaka till början