Hoppa till Innehåll
Foto på en SAP -lösningsexpert som filmas för ett virtuellt evenemang

Event

Kom i kontakt med branschexperter och finslipa dina färdigheter när som helst och var som helst. Använd vår eventkalender för att se kommande webinars, virtuella ERP-event och för företag.

Uppkommande händelser

Se höjdpunkter från kommande SAP-evenemang. Du kan registrera dig för att hålla dig informerad eller registrera dig för att delta.

Letar du efter fler kommande evenemang?

Bläddra bland alla kommande och on-demand webbseminarier, virtuella evenemang och konferenser efter kategori, typ eller region.

placeholder
SAP Sustainable Business Now

SAP samlar hållbarhetsledare för ett halvdagsevenemang. Missa inte detta tillfälle att få ta del av hur andra företag hanterat dagens utmaningar inom hållbarhet och få konkreta exempel på hur ditt företag kan ta nästa steg för att leva upp till hållbarhetsmålen, utan att tumma på lönsamheten.

placeholder
Välkommen till en ny säsong av Infobite!

Nu kommer vårens säsong av SAP och SAPSAs webinar-serie Infobite, med 10 nya och intressanta webinarer. Ta chansen och möt våra experter live för att ställa frågor och bli inspirerad. 

placeholder
Kom till vår årliga konferens för SAP Concur-användare

Var med på SAP Concur Fusion 2023 på plats eller virtuellt. Lär dig hur du kan optimera din investering i SAP Concur-lösningar och påverka organisationsförändringar så att din verksamhet kan vara redo för allt. Delta i utbildningssessioner, knyt nya kontakter och hämta inspiration till nästa steg.

  • Konferens på plats i Houston, Texas: 28 februari till 2 mars 2023
  • Virtuell upplevelse: 1 till 2 mars 2023

placeholder
SAP Data Unleashed

Gå med online den 8 mars och hör hur våra senaste innovationer och partnerskap kan hjälpa dig att utnyttja kraften i företagsdata.

placeholder
Ta beslut i realtid med händelsedriven arkitektur (EDA) | On-demand

Lär dig mer om händelsedriven arkitektur och anledningen till varför flera ledande verksamheter tillämpar det över alla stora industrier i vårt webinar.

placeholder
Framtidens ERP är molnbaserad | On-demand

Delta i vår seminarserie med temat "Molnbaserad ERP gjort enkelt" för att få veta mer om S/4HANA Public Clouds komponenter.

placeholder
How to link your financial plan with your supply chain processes | On-demand

Detaljnivån av djupgående affärsfunktioner kan skilja sig åt mellan finansplanering och leveranskedjan. Trots detta kan den information som produceras av den ena lösningen vara användbar för den andra.

I detta webinar får du lära dig mer om att koppla finansiell planering med leveransprocesser tillsammans med Implement.

placeholder
How to move your business warehouse to the cloud – and innovate with reuse | On-demand

Lär dig hur SAP BW Bridge kan stödja din övergång till SAP Data Warehouse Cloud och samtidigt skydda dina investeringar i ditt SAP Business Warehouse. SAP BW Bridge tillåter kunder att återanvända sina befintliga modeller, transformationer och anpassningar samt bygga vidare på nya innovationer i molnet.

Lyssna in när vi gör en djupdykning i datamigrering till molnet.

placeholder
2022 Infobites| On-demand

Se 2022 Infobites och få inspiration från våra experter om de senaste lösningarna från SAP. Lär dig mer om bland annat våra lösningar för hållbarhet, CX, Low Code / No Code med mera. 

De senaste globala eventen

placeholder
CX Live: Unplugged

Strävan efter bättre CX stannar aldrig. Förändringstakten är hög och den medför nya möjligheter och utmaningar. Att fokusera på lösningar som faktiskt driver resultat kan förändra din organisation, men hur skiljer man de genuina insikterna från bruset? Ta del av SAP CX Live: Unplugged, nu tillgängligt on demand.

placeholder
SuccessConnect Virtual event

Delta i det här virtuella endagseventet med innehåll som anpassas efter dina behov. Se hur SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite hjälper chefer och anställda att lyckas.

Utforska SAP-event

placeholder

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Tillbaka till början