Preskoči na vsebino
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pišite nam email z vprašanji, komentarji in povratnimi informacijami.

Vsi
produkti

Izpostavljeni produkti

Poiščite prave produkte za digitalno preobrazbo svojega podjetja in izvajajte ključne poslovne procese hitro in varno v oblaku – danes in v koraku z razvojem vašega podjetja.

SAP S/4HANA Cloud

Poslujte v dejanskem času z našo ERP-zbirko naslednje generacije v oblaku. Produkt SAP S/4HANA Cloud  za računalništvo v pomnilniku deluje kot digitalno jedro, ki vas poveže z ljudmi, poslovnimi mrežami, internetom stvari, velikimi količinami podatkov in drugim ter omogoča nadgradljivost in varnost, ki ju od oblaka pričakujete.

SAP S/4HANA Enterprise Management

Sprejemajte boljše odločitve in povečajte produktivnost z digitalnim jedrom, ki podpira vse vaše kritične poslovne procese. Rešitev SAP S/4HANA Enterprise Management, zasnovana na platformi SAP HANA, je ustvarjena z uporabniško izkušnjo rešitve SAP Fiori in je na voljo v oblaku ter na lokaciji.

SAP Cloud Platform

Ustvarite aplikacije in jih hitro namestite z našo platformo kot storitvijo v oblaku (PaaS). Z rešitvijo SAP Cloud Platform lahko uporabljate varne aplikacije za poslovno rabo, ki integrirajo in optimizirajo vašo IT-infrastrukturo, omogočijo prilagodljivost in pospešijo digitalno preobrazbo že v nekaj tednih, ne letih.

Previous Next

SAP HANA

Pospešite poslovne procese, povečajte poslovno inteligenco in poenostavite svoje IT-okolje z našo podatkovno platformo v pomnilniku, ki je temelj za zadovoljitev vseh vaših potreb glede podatkov.

Concur Expense

Integrirajte potovalne stroške, ERP, računovodske podatke in podatke o karticah v en mobilni sistem v oblaku, ki upravlja celoten proces vodenja stroškov, od zahtevkov za odobritev do pobotov.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Upravljajte vire in dobavitelje vseh kategorij s celovito zbirko rešitev, ki zajema vse od določanja do sklepanja pogodb in upravlja napredne zahteve neposrednega določanja materialnih virov.

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Povečajte odzivnost, zmanjšajte IT-stroške in količino dela ter sprejemajte boljše odločitve s preprostim samopostrežnim dostopom do vpogledov na eni platformi za podatke in analitiko.

SAP Commerce Cloud

Ponudite izjemne, brezhibne uporabniške izkušnje z integracijo vseh digitalnih in fizičnih stičnih točk strank na eni platformi, vključno s spletom, mobilnimi napravami, klicnimi centri in družbenimi mediji.

SAP SuccessFactors Employee Central

Preoblikujte delovne izkušnje z večjezično storitvijo v oblaku, ki deluje kot »sistem za beleženje« podatkov o osebah in kadrovskih zadevah in kot platforma za optimizacijo osrednjih kadrovskih procesov.

Tehnologija in inovacije

V digitalni dobi morajo biti vodilna podjetja na tekočem z novimi, nastajajočimi in prihodnjimi tehnologijami, če nočejo zaostati za tekmeci. Toda kje začeti? Oglejte si najnovejše digitalne trende in izberite najboljše priložnosti zase.
Nazaj na vrh