Preskoči na vsebino

Vsi produkti in progamske rešitve

Izpostavljeni produkti

Poiščite prave produkte za digitalno preobrazbo in višjo poslovno inteligenco svojega podjetja ter izvajajte ključne poslovne procese hitro in varno v oblaku – danes in v koraku z razvojem vašega podjetja.

placeholder
SAP S/4HANA

Sprejemajte boljše odločitve in povečajte produktivnost z digitalnim jedrom, ki podpira vse vaše kritične poslovne procese. Rešitev SAP S/4HANA Enterprise Management, zasnovana na platformi SAP HANA, je ustvarjena z uporabniško izkušnjo rešitve SAP Fiori in je na voljo v oblaku ter na lokaciji.

SAP HANA

Pospešite poslovne procese, omogočite večjo poslovno inteligenco in poenostavite svoje IT-okolje z našo podatkovno platformo v pomnilniku, ki nudi temelj za zadovoljitev vseh vaših potreb glede podatkov.

Concur Expense

Integrirajte potovalne stroške, ERP, računovodske podatke in podatke o karticah v en mobilni sistem v oblaku, ki upravlja celoten proces vodenja stroškov, od zahtevkov za odobritev do pobotov.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Upravljajte določanje virov in dobaviteljev v vseh stroškovnih kategorijah z eno samo celovito zbirko rešitev, ki zajema vse od določanja do sklepanja pogodbe in upravlja napredne zahteve neposrednega določanja virov za materiale. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Povečajte odzivnost, zmanjšajte IT-stroške in količino dela ter sprejemajte boljše odločitve z omogočanjem preprostega samopostrežnega dostopa do vpogledov na eni platformi za podatke in analitiko.

SAP Commerce Cloud

Ponudite izjemne, brezhibne uporabniške izkušnje z integracijo vseh digitalnih in fizičnih stičnih točk strank na eni platformi, vključno s spletom, mobilnimi napravami, klicnimi centri in družbenimi mediji.

SAP SuccessFactors Employee Central

Preoblikujte delovne izkušnje z večjezično storitvijo v oblaku, ki deluje kot »sistem za beleženje« podatkov, povezanih z osebami in kadrovskimi zadevami, pa tudi kot platforma za optimizacijo osrednjih kadrovskih procesov.

Tehnologija in inovacije

V digitalni dobi morajo biti vodilna podjetja na tekočem z novimi, nastajajočimi in prihodnjimi tehnologijami, če nočejo zaostati za tekmeci. Toda kje začeti? Oglejte si najnovejše digitalne trende in izberite najboljše priložnosti zase.
Velike količine podatkov

Obseg in raznolikost velikih količin podatkov se še naprej povečujeta, zato so zaostanki za organizacije lahko nevarni. Spoznajte najnovejše tehnološke trende, vključno z analitiko v dejanskem času in umetno inteligenco, ter ugotovite, kako izboljšati poslovanje.

Veriga blokov

Veriga blokov lahko korenito spremeni vsako panogo. Ta tehnologija distribuirane knjige transakcij ponuja veliko več od kriptovalut in vključuje vse od zemljiških pravic in intelektualne lastnine do glasov. 

Računalništvo v oblaku

Od SaaS in PaaS do zasebnih in hibridnih namestitev – preberite več o tehnologiji v oblaku. Oglejte si najnovejše trende na področju oblakov in priljubljene teme, kot so varnost in rešitve za javne oblake.

Digitalno poslovanje

V digitalnem gospodarstvu so tradicionalni poslovni modeli bistveno drugačni. Ugotovite, kaj potrebujete za digitalno poslovanje, in preberite več o inovativnih tehnologijah, ki omogočajo digitalno preobrazbo.

Internet stvari

Internet stvari povezuje stroje s stroji in stroje z ljudmi v skoraj vseh panogah. Raziščite ta svet mrež, vključno z industrijskim internetom stvari in internetom vsega.

Strojno učenje

Umetna inteligenca, strojno učenje in globoko učenje omogočajo novo vrsto inovacij na področju programske opreme. Oglejte si, kako lahko tehnologija izkoristi morje velikih količin podatkov za ustvarjanje poslovnih priložnosti.

Mobilna tehnologija

Mobilnost podjetja je glavni sestavni del vsake digitalne strategije. Oglejte si, kako lahko sodelujete s svojimi zaposlenimi, strankami in deležniki na nov in inovativen način s SAP-jevo mobilno tehnologijo in poslovnimi aplikacijami.

Mala in srednje velika podjetja

Mala in srednje velika podjetja so sama po sebi prilagodljiva, zato lahko pogosto usvojijo nastajajoče tehnologije prej kot večja podjetja. Oglejte si, kako mala in srednje velika podjetja sprejemajo digitalne novosti in nove IT-trende s SAP-jem.

Nazaj na vrh