Skip to Content

Vsi
produkti

Portfelj kategorij

Preglejte naš obsežen nabor rešitev za vse poslovne procese v vseh panogah in poiščite rešitve, ki jih potrebujete za boljše, hitrejše in preprostejše poslovanje celotnega podjetja.

Izpostavljeni produkti

Poiščite prave produkte za digitalno preobrazbo svojega podjetja in izvajajte ključne poslovne procese hitro in varno v oblaku – danes in v koraku z razvojem vašega podjetja.

SAP S/4HANA Cloud

Poslujte v dejanskem času z našo ERP-zbirko naslednje generacije v oblaku. Produkt SAP S/4HANA Cloud, ki je zasnovan za računalništvo v pomnilniku, deluje kot digitalno jedro, ki povezuje vaše podjetje z ljudmi, poslovnimi mrežami, internetom stvarmi, velikimi količinami podatkov in drugim ter omogoča nadgradljivost in varnost, ki ju od oblaka pričakujete.

SAP S/4HANA Enterprise Management

Sprejemajte boljše odločitve in povečajte produktivnost z digitalnim jedrom, ki podpira vse vaše kritične poslovne procese. Rešitev SAP S/4HANA Enterprise Management, zasnovana na platformi SAP HANA, je ustvarjena z uporabniško izkušnjo rešitve SAP Fiori in je na voljo v oblaku ter na lokaciji.

SAP Cloud Platform

Ustvarite aplikacije in jih hitro namestite z našo platformo kot storitvijo v oblaku (PaaS). Z rešitvijo SAP Cloud Platform lahko uporabljate varne aplikacije za poslovno rabo, ki integrirajo in optimizirajo vašo IT-infrastrukturo, omogočijo prilagodljivost in pospešijo digitalno preobrazbo že v nekaj tednih, ne letih.

Previous Next

SAP HANA

Pospešite poslovne procese, omogočite večjo poslovno inteligenco in poenostavite svoje IT-okolje z našo podatkovno platformo v pomnilniku, ki nudi temelj za zadovoljitev vseh vaših potreb glede podatkov.

Concur Expense

Integrirajte potovalne stroške, ERP, računovodske podatke in podatke o karticah v en mobilni sistem v oblaku, ki upravlja celoten proces vodenja stroškov, od zahtevkov za odobritev do pobotov.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Upravljajte določanje virov in dobaviteljev v vseh stroškovnih kategorijah z eno samo celovito zbirko rešitev, ki zajema vse od določanja do sklepanja pogodbe in upravlja napredne zahteve neposrednega določanja virov za materiale. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Povečajte odzivnost, zmanjšajte IT-stroške in količino dela ter sprejemajte boljše odločitve z omogočanjem preprostega samopostrežnega dostopa do vpogledov na eni platformi za podatke in analitiko.

SAP Hybris Commerce

Ponudite izjemne, brezhibne uporabniške izkušnje z integracijo vseh digitalnih in fizičnih stičnih točk strank na eni platformi, vključno s spletom, mobilnimi napravami, klicnimi centri in družbenimi mediji.

SAP SuccessFactors Employee Central

Preoblikujte delovne izkušnje z večjezično storitvijo v oblaku, ki deluje kot »sistem za beleženje« podatkov, povezanih z osebami in kadrovskimi zadevami, pa tudi kot platforma za optimizacijo osrednjih kadrovskih procesov.

Tehnologija in inovacije

V digitalni dobi morajo biti vodilna podjetja na tekočem z novimi, nastajajočimi in prihodnjimi tehnologijami, če ne želijo zaostajati za tekmeci. Toda kje začeti? Oglejte si najnovejše digitalne trende in izberite najboljše priložnosti za svoje podjetje.
Back to top