Preskoči na vsebino
Video vadnica za fotografiranje poslovnih ljudi

Dogodki

Povežite se s strokovnjaki in izpopolnite svoje veščine. Uporabite naš iskalnik dogodkov za ogled prihajajočih seminarjev, virtualnih dogodkov in konferenc.

Prihajajoči dogodki

Oglejte si podrobnosti prihajajočih dogodkov SAP. Prijavite se lahko za prejemanje obvestil ali pa se registrirate za udeležbo.

placeholder
Udeležite se naše vodilne konference za uporabnike rešitev SAP Concur

Pridružite se nam na dogodku SAP Concur Fusion 2023 v živo ali virtualno. Naučite se optimirati svoje naložbe v rešitvah SAP Concur in opremite se za vplivanje na organizacijske spremembe, da vaše podjetje pripravite na vse okoliščine. Dostopajte do priložnosti za izobraževanje in usposabljanje, vključite se v skupnost in jo razširite ter poiščite navdih za naslednji korak.

  • Izkušnja v živo v mestu Houston, Texas: od 28. februarja do 2. marca, 2023
  • Virtualna izkušnja: od 1. marca do 2. marca, 2023

placeholder
SAP Data Unleashed

Pridružite se nam v spletu 8. marca ter spoznajte, kako si lahko z našimi najnovejšimi podatkovnimi inovacijami in sodelovanjem pomagate čim bolje izkoristiti moč vaših poslovnih podatkov.

Želite preveriti še več prihajajočih dogodkov?

Prebrskajte po vseh prihajajočih spletnih seminarjih ter spletnih seminarjih na zahtevo, virtualnih dogodkih in konferencah po kategoriji, vrsti ali regiji.

Pretekli dogodki

Udeležite se virtualnih dogodkov in si oglejte ponovitve predstavitev in sej s preteklih dogodkov.

placeholder
SAP TechEd: sveža, nova izkušnja virtualnega dogodka

Prejmite najnovejše novice o tehnologiji in inovacijah SAP prek posnetkov nagovorov o strategiji SAP in nagovorov razvijalcev ter srečanj manjših skupin in predavanj strokovnjakov, strank in partnerjev SAP.

placeholder
SAP Spend Connect Live: Virtualna izkušnja

Dostopajte do premijskih vsebin dogodka SAP Spend Connect Live ter tudi do dodatnih ekskluzivnih posnetkov sej, ki so bili pripravljeni za našo virtualno izkušnjo.

placeholder
SAP Customer Experience LIVE: Izkušnja na zahtevo

Oglejte si nagovore in seje s strankami z dogodkov v New Yorku, Londonu in Berlinu ter spoznajte kako lahko zagotovite izjemne izkušnje, ki so gonilo rasti.

placeholder
SuccessConnect: Spremenite delo v dobre namene

Oglejte si nagovor in posnetke srečanj manjših skupin z dogodka SuccessConnect in spoznajte, kako lahko odklenete dodaten potencial vaših zaposlenih in povečate dobičkonosnost vašega podjetja.

placeholder
Udeležite se SAP Global Partner Summit

Pridružite se nam, če želite izvedeti več o viziji, strategiji in priložnostih. Izbirajte med 36 poglobljenimi sejami na štirih področjih: Izdelki in rešitve, partnerske inovacije, partnerska ekonomika in partnerske izkušnje.

placeholder
Brezplačno izkusite SAP Concur Fusion na spletu

Udeležite se našega virtualnega vrha, poenostavite procese s pravimi orodji in povečate učinkovitost. Oglejte si seje, povežite se s kolegi in se pogovarjajte s strokovnjaki za rešitve SAP Concur, ki vam pomagajo rešiti specifične poslovne izzive.

Nazaj na vrh