Preskoči na sadržaj
Croatia, Zadar, Kitesurfer jumping in front of wind turbine

O nama i našem aplikacijskom softveru 

Naše poduzeće

Globalnom mrežom korisnika, partnera, zaposlenika i idejnih predvodnika SAP doprinosi boljem poslovanju u svijetu i unapređuje živote ljudi. 

Globalne informacije o poduzeću

Inovacije ERP poduzeća SAP pomažu tisućama korisnika diljem svijeta u učinkovitijoj suradnji i upotrebi poslovnih uvida. Istražite naše vodstvo, povijest, održivost, raznolikost, poslovne programe, najčešća pitanja i još puno toga.

Odnosi s investitorima

Na web stranici Odnosi s investitorima poduzeća SAP pružaju se informacije i usluge za institucionalne, društveno odgovorne i pojedinačne investitore. Doznajte više o našoj financijskoj učinkovitosti, pregledajte tromjesečna i godišnja izvješća i pratite naše financijske novosti.

SAP Trust Center

Vaše se poslovanje temelji na povjerenju, stoga ga očekujete i od svojeg davatelja usluga softvera. Kao vodeći davatelj usluga softvera ERP poduzeća u oblaku, posvećeni smo izgradnji i zadržavanju povjerenja naših korisnika.

Novosti i mediji

Centar za SAP novosti službena je web stranica za najnovije SAP novosti i informacije. Osim objava za tisak, pronaći ćete detaljne reportaže o poslovnim i tehnološkim trendovima, blogove SAP stručnjaka i idejnih predvodnika i još puno toga. 

Karijere

U poduzeću SAP više od 102.400 zaposlenika uspješno radi u okruženju u kojem se potiče otvoreno, slobodno iznošenje ideja. Radit ćete uz kreativce koji za naše korisnike velike ideje pretaču u stvarnost. Uz poslovne edukacije, mentore koji će vam pomoći rasti i fleksibilnost koja omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života bit ćete uspješniji i u svojoj karijeri.

Angažman korisnika

Pogledajte kako korisnici diljem svijeta upotrebljavaju SAP aplikacijski softver da postanu inteligentna poduzeća – i kako možete pomoći u oblikovanju budućih SAP softvera i tehnologija sudjelovanjem u našim programima uključenosti i grupama korisnika.

Događanja

Budite spremni povezati se s industrijskim stručnjacima i usavršiti svoje vještine. Posjetite našu stranicu tražilice događanja kako biste vidjeli nadolazeće webinare i konferencije te saznajte pojedinosti o onima koje ste propustili.

SAP u Hrvatskoj

SAP d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Hektorovićeva 2, prisutan je u Hrvatskoj od 1995. godine kao franšiza korporacije SAP. Odlukom Upravnog odbora korporacije SAP (travanj 2001.) u Hrvatskoj se osniva tvrtka u 100%-tnom vlasništvu korporacije. SAP d.o.o. pripada regiji SAP CEE (Srednja i Istočna Europa) koja posluje u 15 zemalja i zapošljava više od 650 ljudi. 

Povratak na vrh