Пропускане и към съдържанието
Свържете се с нас
Пишете ни Chat Offline
Вземете помощ в реално време, пиши на SAP представител.
Свържете се с нас
Изпратете ни имейл с коментари, въпроси или предложения.

Обучение и сертифициране

Изображение на три стрелки, сочещи нагоре

Глобално виртуално събитие за обучение и подготовка

Дайте възможност на вашите служители да се обучат и да използват SAP S/4HANA. Чуйте задълбочени и информативни презентации от SAP експерти по обучение, клиенти и партньори. Открийте как да:

  • Съкратите времето за разгръщане
  • Подобрите ключовите измерители за изпълнението
  • Увеличите степента на подготовка и ангажиране на служителите

Обучение и нови възможности за интелигентното предприятие

Previous Next

Доброто обучение е толкова важно, колкото и добрата технология. Софтуерът на SAP е проектиран да води до резултати, трансформиращи бизнеса. За да реализирате напълно този потенциал, разгледайте опциите как можете да се въоръжите с правилните знания и умения с предложенията за обучение от SAP.

Разгледайте нашите предложения

Previous Next

Открийте структурата на непрекъснато обучение

Получавайте напътствия за новите внедрявания, за обучаването на нови потребители и за разширяване на уменията за съществуващите приложения с нашата структура от пет стъпки.

Регистрирайте се за учебен курс

Разгледайте нашия онлайн магазин, за да видите новите курсове за записване, да намерите най-близките до вас места на обучение, да търсите кодове на курсове или да се фокусирате върху конкретен път на обучение.

Разгледайте SAP Learning Hub

Получете мигновен достъп в облака до разнообразно съдържание в SAP Learning и виртуални класни стаи с множество опции в зависимост от вашите бизнес нужди. 

Получете сертификация от SAP

Потвърдете своите експертни знания за решенията на SAP и гарантирайте, че отговаряте на изискванията за нови роли и отговорности, като получите SAP сертификация. 

Възползвайте се от безплатно SAP обучение

Наслаждавайте се на гъвкаво, забавно и ангажиращо учебно преживяване чрез игровизация и се обучавайте когато, където и както желаете – безплатно – с openSAP. 

Колко обучение е достатъчно?

Консултантски услуги за обучение

Previous Next

Постигнете целите си за софтуерно обучение по-бързо с помощ от експерти, които оценяват вашите нужди от обучение, създават стратегически учебен план и предоставят директно съдействие.

Допълнителни ресурси

Previous Next

Learning Journey

Оптимизирайте обучението си с интерактивното ръководство Learning Journey, което показва препоръчания път към изчерпателна компетентност със SAP иновация. 

Намерете местни партньори за SAP Education

Търсете между над 200 регистрирани партньори за SAP Education, които ще ви помогнат да разберете вашите уникални нужди от обучение и да разработите персонализиран учебен план.

SAP University Alliances

Присъединете се към глобална мрежа от образователни институции и използвайте учебни ресурси за SAP решения, за да помогнете на обучаваните да получат уменията, необходими за дигиталното бъдеще.

SAP Next-Gen

Получете достъп до амбициозната общност, която дава възможност на компании, партньори и университети да се свързват и да създават иновации с цели, свързани с Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН. 

Обратно най-горе