Пропускане и към съдържанието

Обучение и сертифициране

Глобално виртуално събитие за обучение и подготовка

Дайте възможност на вашите служители да се обучат и да използват SAP S/4HANA. Чуйте задълбочени и информативни презентации от SAP експерти по обучение, клиенти и партньори. 

Обучение и нови възможности за интелигентното предприятие

Доброто обучение е толкова важно, колкото и добрата технология. Софтуерът на SAP е проектиран да води до резултати, трансформиращи бизнеса. За да реализирате напълно този потенциал, разгледайте опциите как можете да се въоръжите с правилните знания и умения с предложенията за обучение от SAP.

Разгледайте нашите предложения

Открийте структурата на непрекъснато обучение

Получавайте напътствия за новите внедрявания, за обучаването на нови потребители и за разширяване на уменията за съществуващите приложения с нашата структура от пет стъпки.

Регистрирайте се за учебен курс

Разгледайте нашия онлайн магазин, за да видите новите курсове за записване, да намерите най-близките до вас места на обучение, да търсите кодове на курсове или да се фокусирате върху конкретен път на обучение.

Разгледайте SAP Learning Hub

Получете мигновен достъп в облака до разнообразно съдържание в SAP Learning и виртуални класни стаи с множество опции в зависимост от вашите бизнес нужди. 

Получете сертификация от SAP

Потвърдете своите експертни знания за решенията на SAP и гарантирайте, че отговаряте на изискванията за нови роли и отговорности, като получите SAP сертификация. 

Възползвайте се от безплатно SAP обучение

Наслаждавайте се на гъвкаво, забавно и ангажиращо учебно преживяване чрез игровизация и се обучавайте когато, където и както желаете – безплатно – с openSAP. 

Колко обучение е достатъчно?

Проумейте обхвата и мащаба на ползите, които организациите получават от добре обучения персонал, който внедрява, поддържа и използва технология за предприятието в своите ежедневни работни задачи.

Софтуер за обучение и развитие

Вдъхновете култура на непрекъснато обучение с решения, вариращи от ръководство, вградено в приложение, и електронно обучение до професионално развитие и планиране на приемствеността.

SAP Enable Now

Дайте на служителите, които използват SAP решения, достъп до бизнес обучението, от което се нуждаят – навсякъде и по всяко време. Опростете създаването и внедряването на чувствителна към контекст помощ за потребителя, документация за операции, учебни симулации, тестови скриптове и материали за електронно обучение в работата. 

SAP User Experience Management от Knoa

Събирайте данни в реално време директно от работния плот на потребителите, за да идентифицирате точния произход на проблемите, да определите и предприемете най-ефективното решение.

Консултантски услуги за обучение

Постигнете целите си за софтуерно обучение по-бързо с помощ от експерти, които оценяват вашите нужди от обучение, създават стратегически учебен план и предоставят директно съдействие.

Допълнителни ресурси

Learning Journey

Оптимизирайте обучението си с интерактивното ръководство Learning Journey, което показва препоръчания път към изчерпателна компетентност със SAP иновация. 

Намерете местни партньори за SAP Education

Търсете между над 200 регистрирани партньори за SAP Education, които ще ви помогнат да разберете вашите уникални нужди от обучение и да разработите персонализиран учебен план.

SAP University Alliances

Присъединете се към глобална мрежа от образователни институции и използвайте учебни ресурси за SAP решения, за да помогнете на обучаваните да получат уменията, необходими за дигиталното бъдеще.

SAP Next-Gen

Получете достъп до амбициозната общност, която дава възможност на компании, партньори и университети да се свързват и да създават иновации с цели, свързани с Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН. 

Вижте как клиентите успяват със SAP

Поддържане на компетентността на консултантите за най-новите технологии

Разберете как ROFF гарантират, че техните консултанти са в крак с променящите се изисквания, за да максимизират уменията си за софтуера от SAP.

SAP общност за обучение и подготовка

Блогове за обучение

Новини от SAP Learning Hub

Обратно най-горе