Skip to Content

Разгледайте SAP обучение и сертификация

Никой не познава така добре SAP, както самата SAP. И никой друг няма системите и опита с обучение, с които да ви помогне да разучите SAP ефективно. Независимо къде по света се намирате, SAP Education предлага възможно най-актуалното и най-точното налично SAP обучение.
 

openSAP онлайн курсове

Научете за SAP иновациите когато, където и както искате – безплатно – с openSAP. Тази новаторска платформа за MOOC (Massive Open Online Courses) на предприятия предлага гъвкаво, забавно и ангажиращо преживяване чрез игровизация, за да започнете обучението в SAP.

SAP Learning Hub

Получете мигновен, базиран на облак достъп до голямо разнообразие от SAP учебно съдържание и онлайн класни стаи – със SAP Learning Hub. Добавете SAP Live Access, за да изпълнявате учебни задания, да се подготвите за ангажименти с клиенти или просто да експериментирате с продуктивни и напълно конфигурирани SAP учебни системи.

Партньорства с университети

Програмата SAP University Alliances запознава студентите с най-новите SAP бизнес технологии и им дава предимство в работната сила на 21-ви век. В програмата участват над 2 900 университета в 103 страни. 

SAP Education мрежа за дигитална трансформация

SAP Education мрежата за дигитална трансформация ще ви помогне да придобиете уменията, с които да изградите визия за вашето дигитално предприятие, да занесете иновативната си стратегия до директорския кабинет и да извършите успешно вашата дигитална трансформация.

Разгледайте най-горещите теми по SAP обучение и сертификация

Previous
Блогове
Въпроси
Next

Партньорства с университети

Програмата SAP University Alliances дава възможност на глобална мрежа от образователни институции да интегрира ресурси за обучение в SAP Leonardo и други SAP решения, за да подобри учебната подготовка на следващото поколение със знания и умения за дигиталното бъдеще. 

Изграждане на стойност чрез учене

Гарантирайте успеха на вашите инициативи за технологично обучение – с решения за обучение и консултантски услуги от SAP Education.

SAP Learning Hub

Учете в Облака по всяко време! Интерактивните класни стаи на SAP Learning Hub и големият избор на учебно съдържание го правят идеалния начин за учене на SAP. 

SAP Enable Now

Създайте и използвайте лесно чувствителна към контекст потребителска помощ, документация за транзакции, учебни симулации, тестови скриптове и материали за електронно обучение.

SAP User Experience Management от KNOA

Софтуерът за управление на потребителското преживяване от SAP дава изпълнима информация как да подобрите ефикасността на вашия софтуер и на хората, които го използват.

SAP Assessment Management от Questionmark

Създайте и проведете проучвания, кратки тестове и дефинитивни изпити и отчетете лесно резултатите с нашия инструмент за създаване на тестове и оценяване на таланти.

SAP SuccessFactors Learning

Предоставяйте, управлявайте и осъществявайте достъп до корпоративно обучение от Облака. Нашата система за управление на обучения от следващо поколение го прави лесно, интуитивно и мобилно. 

SAP Enterprise Learning

Стимулирайте производителността със софтуера SAP Enterprise Learning Management. Осигурете обучение в съответствие с корпоративната стратегия във всяка една среда.

SAP Productivity Pak от ANCILE

Офис пакетът на SAP ви позволява да разработите висококачествено обучение за крайните потребители, за да усъвършенствате техните умения и да повишите стойността на своите корпоративни решения.

SAP Knowledge Acceleration

Помогнете на вашите служители да изучат SAP по-бързо със SAP Knowledge Acceleration – нашето пригодимо приложение за обучение за бизнес софтуер.

Консултантски услуги по образование

Реализирайте по-бързо своите цели за софтуерно обучение с помощта на консултантските услуги на SAP Education. Нашите експерти ще оценят вашите образователни потребности, ще изготвят стратегически план за обучение и ще бъдат на разположение за пряко съдействие и друга подкрепа. 

Вижте какво споделят нашите клиенти…

Свържете се с нас

Previous

SAP Education във Facebook

Next
Back to top