Skip to Content

SAP образование, обучение и сертификация от световна класа

Дайте възможности на своите SAP крайни потребители, от разработчици до маркетолози - с нашите решения за SAP обучаващи курсове и програми за сертифициране. Създайте изчерпателен план за обучение, изберете курсове на живо, мобилни или онлайн курсове – и повишете технологичните знания и умения във вашата организация. Нашето софтуерно обучение покрива SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects и други. 

Постигнете целта с SAP Education

Никой не познава така добре SAP, както самата SAP. И никой друг няма системите и опита с обучение, с които да ви помогне да разучите SAP ефективно. Независимо къде по света се намирате, SAP Education предлага възможно най-актуалното и най-точното налично SAP обучение.
 

openSAP онлайн курсове

Научете за SAP иновациите когато, където и както искате – безплатно – с openSAP. Тази новаторска платформа за MOOC (Massive Open Online Courses) на предприятия предлага гъвкаво, забавно и ангажиращо преживяване чрез игровизация, за да започнете обучението в SAP.
Previous

Предстоящи курсове

8
8 ноември 2016 - 18 януари 2017
8
8 ноември - 14 декември 2016
14
15
15 ноември - 14 декември 2016
Next

SAP Learning Hub

Получете мигновен, базиран на облак достъп до голямо разнообразие от SAP учебно съдържание и онлайн класни стаи – със SAP Learning Hub. Добавете SAP Live Access, за да изпълнявате учебни задания, да се подготвите за ангажименти с клиенти или просто да експериментирате с продуктивни и напълно конфигурирани SAP учебни системи.

Партньорства с университети

Програмата SAP University Alliances запознава студентите с най-новите SAP бизнес технологии и им дава предимство в работната сила на 21-ви век. В програмата участват над 2 900 университета в 103 страни. 

SAP Education мрежа за дигитална трансформация

SAP Education мрежата за дигитална трансформация ще ви помогне да придобиете уменията, с които да изградите визия за вашето дигитално предприятие, да занесете иновативната си стратегия до директорския кабинет и да извършите успешно вашата дигитална трансформация.

Изграждане на стойност чрез учене

Гарантирайте успеха на вашите инициативи за технологично обучение – с решения за обучение и консултантски услуги от SAP Education.

SAP Learning Hub

Учете в Облака по всяко време! Интерактивните класни стаи на SAP Learning Hub и големият избор на учебно съдържание го правят идеалния начин за учене на SAP. 

SAP Enable Now

Създайте и използвайте лесно чувствителна към контекст потребителска помощ, документация за транзакции, учебни симулации, тестови скриптове и материали за електронно обучение.

SAP User Experience Management от KNOA

Софтуерът за управление на потребителското преживяване от SAP дава изпълнима информация как да подобрите ефикасността на вашия софтуер и на хората, които го използват.

SAP Assessment Management от Questionmark

Създайте и проведете проучвания, кратки тестове и дефинитивни изпити и отчетете лесно резултатите с нашия инструмент за създаване на тестове и оценяване на таланти.

SAP SuccessFactors Learning

Предоставяйте, управлявайте и осъществявайте достъп до корпоративно обучение от Облака. Нашата система за управление на обучения от следващо поколение го прави лесно, интуитивно и мобилно. 

SAP Enterprise Learning

Стимулирайте производителността със софтуера SAP Enterprise Learning Management. Осигурете обучение в съответствие с корпоративната стратегия във всяка една среда.

SAP Productivity Pak от ANCILE

Офис пакетът на SAP ви позволява да разработите висококачествено обучение за крайните потребители, за да усъвършенствате техните умения и да повишите стойността на своите корпоративни решения.

SAP Communication Center от ANCILE

Ускорете процеса на усвояване на софтуера с подобрена вътрешна комуникация – чрез SAP Communication Center от ANCILE.

Консултантски услуги по образование

Реализирайте по-бързо своите цели за софтуерно обучение с помощта на консултантските услуги на SAP Education. Нашите експерти ще оценят вашите образователни потребности, ще изготвят стратегически план за обучение и ще бъдат на разположение за пряко съдействие и друга подкрепа. 

Повишете конкурентоспособността си с


SAP сертификация

Защо SAP сертификация?

Защото нашите сертификации за обучение са признати в цял цвят и удостоверяват, че сте усъвършенствали своите умения чрез усърдно обучение и практически опит в избраната от вас област. Предлагаме програми за сертифициране по област на интерес и ниво на компетентност - за партньори, клиенти или крайни потребители на SAP.
Независимо дали искате да шлифовате SAP уменията си или да добавите към обхвата на знанията си, има опция за сертификация точно за вас. Разгледайте SAP сертификация по решение по-долу. 

НОВО: Сертифицирайте своя опит с SAP Ariba P2P

Сега SAP Education предлага нашия първи сертификационен изпит SAP Ariba P2P за консултанти по приложения. Изпитът проверява базовите знания на кандидата в областта на решението Ariba Procurement и се препоръчва като квалификация на входно ниво, за да могат консултантите да се запознаят с основите на SAP Ariba Procure to Pay.
Можем да ви помогнем да се изстреляте с летящ старт със SAP сертификацията по ваш избор. По-долу ще откриете цялата информация, която ви е необходима за начало - от нивата на сертифициране до подготовка за изпита и ЧЗВ.
Previous

Още за SAP сертификацията

Подготовка за изпит

Next
Свържете се с вашите колеги и експертите от SAP, за да получите най-актуалната информация за SAP сертификациите.
Желаете да се включите в дискусиите или да зададете въпрос?  Прочетете как в ръководството за бърз старт на SAP Общността. Прочетете как в ръководството за бърз старт на SAP Общността.Прочетете как в ръководството за бърз старт на SAP Общността.

Вижте какво споделят нашите клиенти…

Разгледайте най-горещите теми по SAP обучение и сертификация

Previous
Блогове
Въпроси
Next
Back to top