Пропускане и към съдържанието
Croatia, Zadar, Kitesurfer jumping in front of wind turbine

За SAP

Нашата компания

С глобална мрежа от клиенти, партньори, служители и идейни лидери, SAP помага на света да работи по-успешно и да подобрява човешкия живот. 

Глобална информация за компанията

Иновациите на SAP помагат на хиляди клиенти по целия свят да работят заедно по-добре и да използват бизнес анализите по-ефективно. Научете повече за нашето лидерство, история, устойчивост, многообразие, ЧЗВ и др.

Връзки с инвеститорите

Сайтът SAP Investor Relations предоставя информация и услуги за институционални, социално отговорни и индивидуални инвеститори. Запознайте се с нашите финансови резултати, разгледайте тримесечни и годишни отчети и следете нашите финансови новини.

SAP Trust Center

Бизнесът ви е съграден върху доверието и вие очаквате същото от вашия доставчик на софтуер. Като водещ доставчик на софтуер и компания в облака, ние сме твърдо решени да градим – и запазим – доверието на нашите клиенти.

Новини и печатни издания

SAP News Center е официалният сайт за последните новини и информация от SAP. Освен изявленията за медиите, там ще откриете и задълбочени тематични статии за тенденциите в бизнеса и технологиите, блогове от SAP експерти и идейни лидери и други. 

Кариери

Ние в SAP, над 102 400 души, преуспяваме в среда, която насърчава откритото и свободно изразяване на идеи. Ще работите заедно с хора с креативно мислене, които превръщат големите идеи в реалност за клиентите ни. С иновативно обучение за длъжността, ментори, които ви помагат да се развивате, и гъвкавост за баланс между професионалния и личния ви живот, вие се възползвате максимално от кариерата си.

Ангажиране на клиентите

Вижте как нашите клиенти по света използват софтуер от SAP, за да се превърнат в интелигентни предприятия – и как можете да помогнете за развитието на бъдещи технологии и софтуер от SAP, като участвате в нашите програми и потребителски групи за ангажиране на клиентите.

Събития

Пригответе се да се свържете с експерти в отрасъла и да шлифовате уменията си. Посетете нашата страница за търсене на събития, за да прегледате предстоящите уебинари и конференции, както и да видите подробности за тези, които сте пропуснали.

За SAP в България

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE присъства на българския пазар вече повече от 18 години. През декември 1999г., SAP SE регистрира дъщерното си дружество SAP България, а развойният център - SAP Labs Bulgaria, стартира през 2000 г.

На българския пазар SAP България предлага цялото си портфолио от продукти в 5 иновационни направления: Applications, Analytics, Mobility, Database&Technology и Cloud, както и силен фокус върху създаването на солидна екосистема от партньори чрез програмата SAP PartnerEdge.

SAP активно си сътрудничи с български университети в рамките на програмата SAP University Alliances.Компанията развива активно на местно ниво глобалната политика на SAP за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. През 2012 г. SAP Labs България получи сертификат ISO 14 001 - международният стандарт за системи за управление на околната среда.

SAP Labs България

Развойният център в София е стратегически за SAP

SAP Labs са центровете за разработка на софтуер на SAP, където се развиват множеството продукти и решения на компанията. Развойните центрове са разположени във високотехнологични клъстери в целия свят и отразяват културата на иновации и разнообразие в SAP.

Като един от 19 SAP Labs в 16 страни по света, SAP Labs България е ключово и стратегическо подразделения на SAP SE. В компанията над 780 професионалисти работят в областта на софтуерната разработка и по последните SAP In-memory и облачни технологии. SAP Labs България има съществен принос в революционната за целия бизнес In-Memory технология SAP HANA, както и ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP.

SAP Labs България е създаден през 2000 г. и е един от лидерите в прилагането на Lean философия и гъвкави (agile) методологии при създаването на софтуер в България. Компанията е предпочитан работодател в ИТ сектора, носител на редица награди за Най-добър работодател през годините.

В компанията над 700 професионалисти работят в областта на софтуерната разработка и по последните SAP In-memory и облачни технологии. От 2014 г. Изпълнителен директор на SAP Labs България е Радослав Николов.

 • Носител на наградата AON „Най-добрите работодатели в България“ за 2017, 2014, 2012, 2008 и 2006 г.
 • National Champion за България в категорията „The Employer of the year” на European Business Awards за 2014/2015 г.
 • Лидер в сектор „Софтуер“ за 2012, 2013 и 2014 г. на класацията К100, Най-големите компании в България; трето място за 2015 г.
 • Лидер в „Топ 30 Софтуерни компании в България“ според класацията Computerworld Топ 100 за 2012, 2013 и 2014 г.; второ място за 2015 г.
 • „Най-сполучливо партньорство между бизнеса и НПО” от наградите „Най-голям корпоративен дарител 2015 г.“, организирани от Български дарителски форум;  отличието е за съвместната програма „Знания за успех“ на SAP Labs България и Фондация „Работилница за граждански инициативи“.
 • Трето място в категорията "Социално отговорна кампания на годината" на "Годишните награди на b2b Media" за 2014 г. за образователните инициативи на компанията.
 • Награда "Подкрепа на библиотеките" за програмата „Знания за успех“ от Годишните библиотечни награди на Българската библиотечно-информационна асоциация 2013 г.
 • Награда за „Корпоративна социална отговорност“ от Германската икономика в България за 2013 г.
 • „Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО“ от наградите „Заедно“ за 2012 г.; отличието е съвместно с Фондация ЕкоОбщност.
 • Наградата в категория „Корпоративна и социална отговорност“ на Българската асоциация по информационни технологии за 2011 г.
 • Второ място за Спонсор на годината за 2011 г. на Eventex Awards за подкрепата на първия по рода си национален кръг на младежкото състезание по роботика FIRST LEGO League.
 • Годишни HR награди на Българската асоциация за управление на хора: „Най-ангажиран към УЧР организационен лидер“ за Радослав Николов, Изпълнителен директор на SAP Labs България, за 2014 г.; „HR Директор /Мениджър на годината“ за Корнелия Венева, Мениджър и Бизнес партньор „Човешки ресурси" в SAP за Югоизточна Европа; "HR екип на годината" за 2013 г.
 • SAP Labs България е отличена като ИТ компания на годината за 2008 г в класация на в. „Пари“

Офис Павлово

Бул. Цар Борис III 136A
гр. София
1618

Офис Collider Activity Center, София Тех Парк

Бул. Цариградско шосе 111
Вгр. София
1784

Офис Карпузица

ул. Огнеборец 3
гр. София
1619

Обратно най-горе